והנה אני שוב חוזר!!

Dia Leoghann

New member
והנה אני שוב חוזר!!

האמת שחזרתי כבר אתמול, אבל היו לי כמה שיחות טלפון ארוכות וגם הרבה עבודה בשיפוץ וחידוש הפורום כך שאת ההודעה הזו אני כותב רק עכשיו. אז לכל מי שלא יודע, לפני ארבעה שבועות יצאתי לחפירות בחצור העתיקה. במשך שלושה שבועות קרענו את הת*ת בחיפוש אחרי אבנים שפעם היו קירות. מטרת החפירה היתה להגיע לשכבת הברונזה הקדומה (כנעית) של האתר במקום בו אנו יודעים ניצב שער גדול שכנראה הוביל לארמון או מתחם מקודש, ובמרכז הפתח של השער עומד מעגל גדול של מצבות אבן שמעליו זוג עמודים ענקיים. ושאני אומר ענקיים אני מתכוון לכזה גודל שעמודי האקרופוליס באתונה מחווירים לידו. אבל... כדי להגיע לשכבת הברונזה הקדומה צריך לעבור לפחות 9 שכבות ברזליות (ישראליות), ומי שמזלו אינו מאיר לו אז גם שכבה ממלוכית, ואולי אפילו צלבנית. כמובן שהממצא הראשון שלי היה חרס צלבני בתוך חדר ממלוכי
התנחמתי בזה שזה היה חרס מדהים עם ציור של ספינה צלבנית. אם הייתי מוצא את כל הכד, הוא היה מגיע מיד למוזיאון הארץ! אחרי שבוע בתוך חדר ממלוכי הגעתי סוף סוף לשכבות ברזליות. לקח לי שבועיים להוריד את השכבה הראשונה וחצי מהשכבה הבאה. בדרך נתפס לי הגב ותפסה אותי צננת אבל לא נורא התגברתי. לפחות מצאתי שתי צלמיות, אחת ממש יפה, שתיהן צלמיות ישראליות (מישהו זוכר את הדיבר הראשון?), וגם עגיל עשוי מכסף וברונזה. אז זהו, חזרתי עייף ומרוצה, ועוד יש לי 7.5 שכבות ברזליות בעומק 4 מטר לחפור בשנה הבאה. עכשיו, למה אני מספר לכם את כל זה? כי עברה עלי חוויה נהדרת שהייתי רוצה מאוד לחלוק עם ידידי וחברי בפורום פגאניות בישראל, למרות שהחוויה הזו איננה קשורה בפגאניות, וזאת משום שאני רואה בפורום הזה מעין מקום מפלט לחבריו, בו הם יכולים לספר על חוויות טובות מאוד או רעות מאוד שעברו עליהם. כמובן שאני מתכוון לחוויות שאנשים אחרים יכולים למצוא בהן עניין, ולא על "איך התחתלתי עם הבחורה הבלונדינית שישבה 5 כסאות לפני בקו 5 בדרך הביתה וגם קבלתי ממנה טלפון" - כי זה לא חוויה, וזה לא מעניין אף אחד. בשביל לעשות סדר בראש, וסדר בפורום אני ודותן החלטנו לבנות תקנון פורום וגם בקשנו את דעתכם ודעותיכם. לכל מי שהגיב תודה רבה. תקנון הפורום יצא לאור תוך מספר ימים-שבועות. טוב... מה עוד מה עוד....? הא כן... דף הפתיחה של הפורום התחדש ללוח המאמרים נוספו מספר מאמרים חדשים: 1. אלה, שיר מאת קיטיארה, בקטגורית פואטיקה ושירה 2. אמונה, שיר מאת קיטיארה, גם כן בקטגורית פואטיקה ושירה 3. האל אנוביס, מאת קיטיארה, בקטגוריה חדשה - דתות מצריים 4. מבוא לדתות מצריים - מאמר ראשון, אני כתבתי, בקטגורית דתות מצריים. 5. שני מאמרים שהביא לנו מרילין 7 מאתר "יוגה של אהבה" ללא אישורם וידיעתם, הוכנסו לקטגוריה חדשה "דתות המזרח" לאחר שקבלתי ממנהלי האתר אישור. חבר'ה, נא לכבד זכויות יוצרים ולידע את היוצרים לפני פרסום מאמריהם בפורום שלנו. אם אין לכם אישור, פשוט תשימו לינק לאתרם, ואנו נקרא את המאמר שם. 6. אדון, בעל, ותמוז - עושים סדר, מאת כרמית, נכנס בקטגורית פנתיאונים מן העולם. כמו כן, בעקבות שביתת רעב של Lestat הוחלף סוף סוף הסקר. מי שמצביע משפיע אז כמאמרו של איש חובב בורקסים: "לכו להצביע!! לכו להצביע!!" תוצאות הסקר הקודם: 4.65% מאיתנו חושבים שטקס הוא קודם כל מפגש חברתי (2 אנשים) 11.63% מאיתנו חושבים שמטרתו של הטקס היא להניק מנחות וכבוד לאלים (5 אנשים) 23.26% מאיתנו חושבים שמטרת הטקס היא שנוכל לקחת את ברכת האלים מן הטקס לחיינו הפרטיים (10 אנשים) 55.81% מאיתנו חושבים שהמטרה החשובה של הטקס היא שנבין מדוע אנו מציינים את החג באמצעות הטקס (24 אנשים). כמו כן נוספו כמה אתרים ללוח הלינקים, ביניהם האתר של אלן קנון ריד, האתר של הטואט' ממנו ג'סטין קיבל אישור לתרגם מאמרים רבים, והאתר של כרמית. הוספתי לוח ארועים בו יצוינו ארועים של הפורום והקהילה (ארועים ווירטואליים וחוץ-מחשביים). מי שמעוניין לפרסם ארוע כלשהו יפנה אלי או אל דותן, אך שימו לב לא כל ארוע יתפרסם, אלא על פי שיקול דעת מנהלי הפורום. עד כאן להפעם, שבוע טוב לכולם!!

Sfahmnoon

New member
ברוכים החוזרים, שמח שנהנת ../images/Emo13.gif

ואת העובדה שאני מקנא, אני מתכנן להחביא.

כרמית.

New member
תיאור החפירות מרתק

הצלמיות שנמצאו... של מי/מה הן? כבר יש השערות?

Dia Leoghann

New member
עדיין לא

אחת מהן זה רק הראש, והוא נראה בעל השפעה פניקית משהו. השני זה רק חלק תחתון של שימלה, כך שאין דרך לדעת.

Justin Angel

New member
נשמע כמו אחלה חוויות :)

תראה, אולי אני חזיר מערבי קפיטליסטי וכנראה זה נשמע נורא... אבל אתה עבדת שלוש שבועות בשביל שני חתיכות חרס? ואני לא אאחל ברוך שחזרת, אני חושב שהחיבוק הגברי ההטרוסקסאולי לחלוטין שנתתי לך בפיקניק אומר את הכל. (למה אתם מביטים עליי ככה?)

ToryMaster

New member
ברוך השב!

'תגעגעתי! והייתי חייבת להוסיף: ג'סטין, למה נראה לך שמישהו מסתכל עליך?

למעלה