והנה, בוקר טוב לכם

yaeli4

New member
והנה, בוקר טוב לכם../images/Emo96.gif

ועכשיו אני אפתח לכם את היום. ישנתי חרא בלילה. הלכתי לישון כל כך עייפה ובכל זאת, היו לי הרבה יקיצות וגם חלמתי חלום נוראי שאני ואמא שלי באוטובוס ומשתלטים עליו מחבלים וחוטפים אותו ומאיימים לפוצץ. איכשהו, אנחנו נמלטות דרך הדלת, כשהיא נפתחת פעם אחת ובטעות וזה קורה בדיוק ליד הבית הישן שלנו, שגדלתי בו עד גיל תשע. מוזר, נכון? בקיצור, התעוררתי ולא יכולתי להירדם עוד שעה. לפניי יום עמוס, אבל אני אצליח לעמוד בו. שיהיה לכולם יום נפלא ושקט,

yaeli4

New member
מקפיצה את עצמי ברשותכם האדיבה

מקווה שלא תכעסו.

b4icu

New member
למה שלא תקפיצי גם אותי ../images/Emo179.gif

בסה"כ הכנסתי את הבוקר טוב שלי דקה לפניך... ובכל זאת הייתי ראשון

yaeli4

New member
רפסודה, למה הפרצוף התמה? יקירתי

ובוקר טוב גם לך. שמחה נורא שבאת לבקר. קחי נשיקות מלא החופן, ותעבירי גם לקטנצ'יק המתוק שלך.

רפסודה

New member
הצליל של ה-../images/Emo179.gif

זה מה שהעיר אותי? יעלי
אני באה
שיט, גם אני לא ישנתי הלילה
(לא, לא חלומות - אבל תזכירי לי, בהזדמנות, אני אספר לך מה כן). רפסודה עוברת דירה בוקר טוב

yaeli4

New member
רפסודה שובבה../images/Emo163.gif לילה ללא שינה...

את מוכנה לספר משהו על עצמך לאנשי הפורום? בסוף יגידו שיש לי חברה סוציומטית. נכנסת רק להגיד לי וליונה לבנה שלום. אז קדימה, לא להתבייש...

yaeli4

New member
ביפור, תגיד לי, אני עובדת אצלך??

תקפיץ את עצמך אם את אתה רוצה... וחוץ מזה, שלחתי את ההודעה שלי לפני שראיתי את שלך. אני לא מנהלת הפורום ואני לא מקפיצה שרשורים של אחרים ולא יודעת גם להדביק הודעות כדי לחסוך בשרשורים. אני חושבת שאתה עוד לא מצוי במדיניות הפורומים ומכאן הטעות שלך... שיהיה לך בוקר טוב,

עלמה 3

New member
יאללה הטוק ..טוק של ה- ../images/Emo179.gif

מרגיז אותי....אפשר להתעורר עם ציוץ הציפורים...ורוח מנשבת של בוקר... יעלי, מתוקה ... בוקר בוקר טוב ויום נפלא
.. כזה מתוק ומרווה.. ולך רפסודה... בבקשה
יום נפלא... רואים אותך כאן מציצה מידי פעם.. ואיך אומרת מנהלתנו.. שבי עמנו וספרי את סיפורך... רפסודה, בדר"כ יש לנו קפה בטעמים וכיבודים טעימים.. אך לצערי רק בשעות הערב... ו- יום נפלא מלא באהבה כאן לכולם
עלמה

עלמה 3

New member
לרפסודה - מסר מיונה לבנה " חשוב "

לצערי אני מנותקת ליומיים מהמחשב... מפי יונה - מעבר קל, הצלחה בדרך החדשה , הרבה אושר ושמחה, הרבה חיובוקים (יש מקום על הרפסודה ?)

רפסודה

New member
../images/Emo25.gif תודה

ששש... גנבתי הפסקה, (מה מחכה לי הלילה?) תודה עלמה :) זהו. עברתי דירה. (יונה, בכמה סימנים כחולים זה עוד אמור לעלות לי?) הדירה החדשה מתוקה, ומרגיש לי שמח בה -
ו... יש, יש מקום בשפע

b4icu

New member
אם היית עובדת אצלי היית ישנה טוב

יעלי אם היית עובדת אצלי היית ישנה טוב בלילה. ולטענתך על התמצאותי, יש לי פורום מ-08/2000 ושם יש כ-250 חברים ולא 2.5 ואחרון חביב, עושה רושם שאת קצת רצינית לבוקר. דווקא אהבתי את שכתבת אתמול בבוקר. יצא חמוד ודו משמעי ראש טוב...

maof

New member
צהרים טובים אנשים......./images/Emo42.gif

אני מיצטער על האיחור לא קשור לתריסים היום התריסים היתרוממו בזמן
קצת עיסוקים שונים והזמן קצר היום לא יהייה לכם סיפור יומי
אני יודע שאתם ממש לא תרדמו בלילה
אבל תמתינו בסבלנות
מעוף

עלמה 3

New member
נמתין ונמתין בהרבה סבלנות...../images/Emo23.gif

שכל העיסוקים יצליחו......

*יערית

New member
נאק נאק נאק..טוק טוק טוק../images/Emo42.gif

היי.... שלומלום לכולם.....נשאר עוד
לקראת צהריים
שיהייה שחור טוב+אחד סוכר
הצצתי..לפני המישמרת השנייה ובטח השלישית המאוחרת|חרוף|
לכולם והמשך יום נעים

טוק טוק ערב טוב לכולם

אני מקווה שעכשיו המחשב ירגע קצת,היה לי קשה להתחבר אחרי שהמודם המקורי נלקח ע"י האקס................אבאלה איזה פחד יש לי שני XX התישבתי עכשיו ולא מתכוונת לזוז, אז היכן הקפה?

1נתי 1

New member
היי יונה

מה שלומך? מזמן לא ראיתי לך איך מסתדרת? מה שלום השביל?
ושנייה - לא הבנתי - ה X לקח את המודם?!
ומה עם החוא מאריך? לא נורא - הכל מסתדר בסוף

למעלה