והנה הגיע לו בעצלתיים יום חמישי

והנה הגיע לו בעצלתיים יום חמישי

וככה עוברים לנו הימים , השבועות והחיים...

oranitoosh

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

מי יהיה היום במאנצ'יז?! אנחנו באים היום כל הלהקה לשם.. זיו, אתה תיהיה?

יאאאאאאא!!!!! OOO:::: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני ממש אשתדל לבוא! חייבת לראות אתכם. חייבתחייבתחייבת@$#!@#$ >< גם קוגוט תהיה? אני ממש מקווה שאני אצליח להגיע, פשוט חברה שלי מגרמניה באה לארץ ^^" (אורלי, בבקשה רק אל תיתחרפני XDDD) היא כל כאאאאך חמודה, והיא מלמדת אותי גרמנית, ואני מלמדת אותה עברית DDDD::::: (לא אורלי, אני לא גורמת לה להגיד "אני טיפשה" T.T) והיא גם מכירה את טוקיו הוטל. למרות שהיא לא מבינה למה קוראים להם טוקיו, כי היא עדיין בדעה שהם להקה יפנית. ~בורחת כל עוד נפשי בי~ אורלי, תוותרי. היא שלי T.T

תתפלאי אבל... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

דרך סבא שלי. סבא שלי נולד בגרמניה ובלה בלה בלה, אז הוא יודע גרמנית ובלה בלה בלה. הוא אמר שהוא מוכן להעביר לי שיעורים!!!11אחדאחד DDD:::: בקיצור: יש לו ידידה גרמנית, היא (לצערי) לא יהודיה (אבל היא לומדת אנגלית והיא בשלבים של להתגייר), והיא בה השבוע לארץ לביקור. תתפלאי אבל: היא בת 70 XDDDD אבל היא כ"כ מצחיקה ומגניבה!!!!11אחדאחד OOOO::::: פחה! תקנאי

dirty look

New member
חברה? בת 70 ._.

לא שיש לי בעיה עם זה אבל זה נשמע מוזר >< וברור.. .אם את תדעי גרמנית אני יטריד אותך ויכריח אותך ללמד אותי גם

היא הלכה. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

והיא חוזרת יום שלישי ב- 01/01/08 לגרמניה, אז אני לא יודעת אם אני אספיק להפגש איתה שוב... אבל אולי... יש סיכוי ^^" להפגש איתי? סבבה! D: יום ראשון אני באה למאנצ'יז. תבואי! OOO::::

ZiV GiLbOa

New member
היום יהיו אידה אורלי ורעות

ואני לא אהיה. אבל אני מחייב אותך לבוא ביום ראשון!!

ZiV GiLbOa

New member
אורנית ונתוש היקרות,

אני היום לא אהיה אני מצטער מאוד. אבל ביום ראשון זאת המשמרת שלי מה שאומר שאתם חייבים לבוא. כולל אותך אורנית!!

למעלה