והנה הגענו לשישי שבת

והנה הגענו לשישי שבת ../images/Emo204.gif

מה קורה ???איך החופש???מבואסים שהוא מסתיים אה? טוב ועכשיו לסיכום השבועי שלנו כמו שאנחנו יודעים מאיה עכשיו עובדת על דיסק חדש עם דניאל סלמון ואני בטוחה שכולםםםםם מחכים לראות מה יהיה בדיסק אז מה שנשאר לנו זה לחכות בסבלנות חחח ככה מאיה אמרה. חוץ מזה גם עוד מעט היא טסה לחו"ל ושם היא עושה סיבוב הופעות עם עדי אשכנזי הלוואי שהיה לנו את האפשרות להגיד לה בהצלחה וגם אם לא יהיה לנו את האפשרות אני בטוחה שהיא יודעת שאנחנו תומכים בה בהכל
. וזהו אם יש לכם משהו חדש על מאיה אתם מוזמנים להוסיף אותו לפה בשמחההההה.... נשאר עוד יום אחרון לחופש אז נצלווווווו אותווו לא חשוב למה אבל נצלו אותו! המשך חופש נעים לכולם מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםם וירדנושש תודה על המשחקק אני אוהבת אותווווו חחחחח תראו איזה תתמונה מתוקהההה---->

nitzangro2

New member
ליטלי שיהייה לך תשישישבת הכי טוב

בארץץץץץץץץ אוהבת אותךךךך כל כךךךךךךךךךךךךךךךךך!! וגם לכםםםםםםםםםם שבת שלוםםםםםםםםםםםםם3>
איזבלושששששששש I LOVE YOU

ניצנושששששששששששש

אין אין עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני פשוט מתה עלייךךך לא יכולה בלעדייךך תודה על הכללל איזבלוששששששששש אוהבת אותךךךך ומתה לראות אותךך

נשמות שלי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אנייייי מתה עליכןן. בשבילי אתן כמו אחיות תאומות לא יכולה להעביר יום בלי לדבר איתכןן!!! אתןן מאוד מאוד חשובות לייייייייי!!!!!!!! ליטלי אומנם נגמר החופש אבל עכשיו יהיה בצפר ואני אלך לרדוף אחרי המורה כדי שיאחדו בין הבצפר שלי לשלך, זוכרת?!
זה יהיה פשוט מושלם אם נהיה ביחד. יואוווו איזה כיףףףףףףףףף רק חבל שניצי לא תהיה
שבתתת שלום לכולםםםםםםםםםםםם

nitzangro2

New member
באמת חבלל.... איך בא לי כבר לטוססס

ואיתכן עוד יותרררררר!!!

איך שמסיימים בצפרר

שלושתנו טסות לאנשהו לא משנה לאן, אבל ביחד, לבלותת קצת אחרי סוף הלימודים. חובה!!!!!!!!!!!!!!

ניסע בדקה התשעים - יותר זול חחחח

ובשבילך ניצני אני אחכה גם יותר משנההההההההה

sapiroooosh

New member
שיהיה שבת מדהימה

לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חוזרים ללמוד לשלושה חודשים רצוףףףףףףףףףף!!! בעעע אוהבתותכם :)

sapiroooosh

New member
חחח ירדנוש

כולנו מחקים לדיסק של מאיה!!!!!!!!!!!! וגם לסיבוב הופעות שיהיה אחרי שיצא הדיסק!!! אעאעאע אני מתה לראות אותה מופיעה שובבבבבבב

למעלה