והנה החדשות ועיקרן תחילה

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
והנה החדשות ועיקרן תחילה

ראש הממשלה , יוסי ביילין מסר הבוקר בישיבת הממשלה כי החליט למנות ראש מוסד חדש במקומו של אפרים הלוי. מקורות יודעי דבר מסרו כי מדובר בפילובץ´ שחף, הידוע גם בכינויו "התימני". ראש הממשלה הוסיף ואמר כי סגנו של הראש החדש הוא פופאי. סוף החדשות , עד כאן, זהו, נגמר מי אמר ולא קיבל

pilovich shahaf

New member
poza דארלינג...../images/Emo25.gif

ראשית - ברצוני להסב את תשומת ליבך { רציתי לעשות זאת מיום תחילת כתיבתך בפורום...}, שכל תגובה/הודעה שלך לנושא קיים הינך חייב/ת לשרשר את תגובתך לדיון והנושא עצמו, ולא לפתוח בשורה/הודעה חדשה, אני מקוה שהינך יודע/ת למה זה חשוב...
שנית - הבנתי מתוכן הודעותיך שאתה תומך/כת רציני/ת באהובה לוי בכלל ויוסי ביילין בפרט...
שלישית - לגבי תוכן הודעתך/החדשות..."טעות בידיך, ראש הממשלה זה לא יוסי ביילין, ראש הממשלה יש רק אחד וזה אריק שרון, ראש המוסד נשאר במקומו וכמו שאומרים רק אם שמעון פרס יחליט להזיזו מתפקידו, אזי הוא יוחלף...
רביעית - פילוביץ שחף הוא לא ידוע בכינוי "התימני"- טעות בידך, הוא ידוע בכינוי השדרן העירקי...
חמישית - לגבי פופאי אז איך אמר אהוד ברק ראש הממשלה לשעבר...:- תנו להם - לתיקשורת לאכול תרד....המשך יבוא
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ ו פ א י

New member
הודעה לראש המוסד מסגנו ..../images/Emo25.gif

פ"ש - הידוע בתור השדרן העירקי, תגיד למה לא מתאים לך שאני פופאי - יהיה הסגן שלך, כמו שאני מכיר אותך, הכי בטוח יהיה ללכת איתך ברחובות בגדד ולאכול פול .. אז להתראות בסיור בעיר האורות תכרית ... ( אם אתה זוכר מי הגיע משם ).. אל תעלב זה רק בצחוק

poza

New member
פופאי -בשל סירובו של ראש המוסד

החדש למנות אותך כסגנו, הוחלט להוציא מכרז על התפקיד. יש לך המלצות? אגב, אם אתה מכיר את פילוביץ´ כמו שאני קולטת מבין השורות, אזי את הפול כבר אכלתם? לא?

poza

New member
פילוביץ´ - קודם כל ודבר ראשון

אני אכן תומכת בנשים המעורבות בפוליטיקה ובעיני אהובה לוי היא אישה כזו עם הרבה אומץ ויכולת, אבל צר לי לאכזב אותך, אני ממש ממש לא מזדהה עם דעותיה הפוליטיות או עם תפיסת החיים שלה. מרץ זה לא הכיוון שלי ויוסי שריד ממש לא בלקסיקון שלי. אבל אהובה לוי היא אישה שיכולה להואיל לעיר הזו ולמדינה ביכולתה וביוכלת הניסוח שלה והביצועים שלה. חוץ מזה שאני ממש לא מכירה אותה, ויודעת על קיומה רק בשל היותי אילתית ותיקה כמוה ומהתקשורת. והיא בטוח שלא יודעת מי אני.

poza

New member
ולגבי יוסי ביילין בפרט

אני באמת לא חושבת שמקומו בפוליטיקה הישראלית, הוא את שלו עשה ולאו דווקא על הצד הטוב ביותר. הוא מבחינתי גמר את הקריירה ולא מתאים להנהיג ולו חצי מהמדינה שלנו. אבל אם הייתי אומרת לך ישר מה דעותי, היית מתבאס, לא? כך זכינו לקרוא את דעותיך, גם אם לעיתים הן קיצוניות מידי לטעמי, אבל על טעם וריח אין להתווכח. דבר אחד אני יכולה להגיד לך, שאני שמחה שהוא פרש ממפלגת העבודה והקים לעצמו משהו אחר, כך אין סיכוי שהוא יבחר. העם הרוויח.

poza

New member
רביעית - ראש המוסד נבחר רק

על ידי ראש הממשלה. ולשמחתנו לשמעון פרס אין יד ורגל במינויו. הוא אמנם שר החוץ, אבל נשאר בחוץ בכל הנוגע למינויים. והאמת שמתאים לך לך להיות ראש המוסד. יש לך שאלות כדורבנות, רעיונות מפליגים, מסקנות מעניינות, ותשובות לא רגילות. טוב, ועכשיו אחרי שליטפתי לך קצת את האגו, ספר נא לי מדוע ואיך זכית לכינוי השדרן העירקי, לי אתה נראה ממש תימני.

pilovich shahaf

New member
ש.ח.ר...רוץ ביילין רוץ ../images/Emo128.gif

תאריך ההודעה: 25/05/02 שעת ההודעה: 19:12 מאת: pilovich shahaf נושא: אהובה לוי = גולדה מאיר... אכן נכון אמרה גם אמרה, ואהובה לוי בין כל יתר השטויות שדיברה, מה לא יצאו לה מהגרון...."יוסי ביילין, יוסי שריד" מפלגות חדשות, ועוד. אהובה לוי אומרת שאת כל עשייתה הציבורית היא עושה מאחורי הכיור, וואלה זה הזכיר לי מיד את "מטבח גולדה", שם בושלו/הוחלטו כל החלטותיה הגורליות של מדינת ישראל בכלל ומילחמת יום הכיפורים בפרט... אז מה קיבלנו...:- מטבח גולדה: של שנות ה-50, 60 ו-70.... מטבח אהובה: של שנות ה - 2000... ========================================================= חסמבה של קום המדינה... חסמבה של שנות ה-90 ועד שנת 2002... מבחן התוצאה. פ"ש. מצורף קובץ jpg

למעלה