והנה "החידה לשבת של מירי"

והנה "החידה לשבת של מירי"

כידוע "ארגון המדריכים והיוצרים" פועל לטובת המרקידים והיוצרים ובין שאר פעילותיו מארגן מעת לעת "השתלמויות" לריקודים חדשים ולחזרה על הישנים. בימים אלה עובדים נציגי הארגון ב"פול גז" להצלחת פסטיבל כרמיאל הבא עלינו לטובה בחודש הבא. יושב ראש הארגון הנוכחי (השישי במספר) הוא רוני סימן טוב. וכאן השאלה : 1. מתי הוקם ארגון המדריכים והיכן נערך כנס היסוד ? 2. מי נבחר/ה ליו"ר הארגון הראשון ? 3. מי היו יושבי הראש השני השלישי הרביעי והחמישי ? תודה למנסים ולפותרים נכונה ! שבת שלום !

למירי

1. ארגון המדריכים הוקם ב-11.10.1976 2. כנס היסוד נערך בכפר סבא, בבית ברל 3. כיו"ר הארגון הראשון נבחרה תמר אליגור 4. יושבי הראש הבאים היו: אהובה אביבי, שלמה ממן, אלי מלול, ושלמה תלם. שבת שלום!

לרקדנית הירושלמית-כל הכבוד.ידעת מיד

היכן לחפש את התשובה לחידה של מירי.

הידד לרקדנית הירושלמית !!!

בקר טוב ושבוע טוב !!! כל הכבוד לרקדנית הירושלמית ש-10 דקות לאחר שהחידה יצאה לאוויר כבר הקלידה את הפתרון הנכון ולא נתנה אפילו צ´אנס לעזרא ולאצבעוני ולשאר ה"תותחים" המנסים מידי שבוע. האם החידה היתה קלה מידי ? או פשוט הרקדנית הירושלמית ידעה היכן למצוא את התשובה כה מהר. אני שמחה בשבילה - כל הכבוד. החידה שהכנתי לשבת הקרובה (שישי ב- 12.00) תהיה להערכתי קשה יותר. מירי !

מירי- התשובה לחידה נמצאת כולה באתר

ארגון המדריכים והיוצרים. קל מאד למצוא אותה.בשבילי קלה.

אז איפה אתה היית ?

אם הפתרון כה קל וזמין והירושלמית פתרה אותו תוך 10 דקות מאז שיצאה לאור, אז מדוע אתה עזרא לא פתרת קודם ? האם נרדמת בשמירה ? שמא היה לך איזה עיסוק אחר מעניין לעשות באותו זמן ? אם כן שתף אותנו. מירי.

יהיה קשה לשנות.........

לעזרא ! יהיה קשה לי לשנות את זמן החידה לשעה 14.00 כי השעה 12.00 זה כבר עניין של מסורת", ולמרות הרצון הטוב. ולגבי יום שישי הקרוב : לא נראה לי שהירושלמית תצליח לדחוף בין 12.00 ל- 14.00 את הפתרון כי הפעם זה לא יהיה קל. אז הנה לך אתגר !!! מירי !

unikorn

New member
לעזרא כרמל-

אתה כבר מבוגר אני חושבת, ולכן לדעתי כדאי שתלמד להפסיד בכבוד. אז יש לי עצה בשבילך, שתעזור לך בחיים: תלמד את עצמך להפסיד בכבוד, גם כשזה לא כל כך נעים, ותלמד לדבר בנימוס. בתקווה שתקשיב לעצתי- unikorn

למעלה