והנה היצירה הכי מוצלחת שלי או יותר נכון אחד מתוך 2 הכי מוצלחות
ש שולי הסרגנית New member 6/3/06 #4 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
H haya53 New member 6/3/06 #5 נעלי שפן לא התכוונתי ל"לגנוב" זכויות יוצרים אלא רק להתגאות בהוראות המוצלחות שבחוברת ואם חלילה פגעתי במישהו אז סליחה. רק לידיעת הכותבת אני רק רציתי להחמיא ליוצרת החוברת שבמקרה אני לקוחה טובה אצלה בחנות ומשתמשת הרבה בחוברות הסריגה שלה.
נעלי שפן לא התכוונתי ל"לגנוב" זכויות יוצרים אלא רק להתגאות בהוראות המוצלחות שבחוברת ואם חלילה פגעתי במישהו אז סליחה. רק לידיעת הכותבת אני רק רציתי להחמיא ליוצרת החוברת שבמקרה אני לקוחה טובה אצלה בחנות ומשתמשת הרבה בחוברות הסריגה שלה.
ה הזקנים New member 6/3/06 #6 אהלן תכולת העיינים אווויייי פשוט לאכול אותו .את צודקת זו היצירה הנפלאה יותר
I iris3111 New member 6/3/06 #7 בבקשה הוראות הכנה כמה עינייים מסרגה אחת או שתיים ו.......ישר כוח באמת יצירה למופת.
פ פרפרית 4 New member 7/3/06 #10 ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ע עדיLEE New member 7/3/06 #16 ../images/Emo214.gif../images/Emo95.gifמה עם הוראות??../images/Emo151.gif
I ifmi New member 7/3/06 #20 היי גלשי, זהו בובון מתוקון הבובונת בבית. זוכרת במפגש אצל קולית סיפרתי לכן שיש לי בבית תינוק בן 5 חודשים? אז הנה הוא
היי גלשי, זהו בובון מתוקון הבובונת בבית. זוכרת במפגש אצל קולית סיפרתי לכן שיש לי בבית תינוק בן 5 חודשים? אז הנה הוא