והנה הסיפור השני

שָׂרָה

New member
אל תדאגי, את יכולה להכנס להיריון

גם אם את מניקה ללא מחזור. בדרך כלל אחרי חצי שנה הביוץ חוזר. אם תעקבי אחרי ההפרשות ותראי שיש ימים בחודש שאת רטובה, קיום יחסי מין בזמנים האלו יניבו היריון.

כרמית מ.

New member
זו די הכללה

הרבה נשים לא מבייצות בהנקה לתקופות של שנה ויותר. למעשה רוב (אבל לא כל, אז לא להסתמך על זה) הנשים שמיניקות מלא בחצי השנה הראשונה, מקבלות וסת *לפני* שיש ביוץ ו/או לפני שרירית הרחם מסוגלת לקלוט הריון, כמין אזהרה. לרוב המחזורים הראשונים הם לא-פוריים (אבל שוב - יש כאלו שאצלן זה אחרת). בכל מקרה, נדמה לי, ותסלחי לי אם אני טועה, שטונטי לא התכוונה שברגע זה היא רוצה נורא להכנס להריון ומה שמונע ממנה זה ההנקה, אלא שהסיפור ריגש ו"עשה חשק" (וה"נורא בא לי" זה כי ההודעה יצאה פעמיים).

../images/Emo42.gif בוקר טוב

אני פעמיים מאוד רציתי עוד הריון. עד שהגיע המחזור זה לא קרה. בין הלידות היה לי מחזור רק פעם אחת ואז נכנסתי להריון שוב. אז במקרה שלי זאת אחלה שיטה ההנקה, למניעה. מצד שני לא הייתי סומכת על זה אם לא הייתי רוצה הריון...

mise

New member
אצלי.

היתה וסת סדירה מהלידה ונכנסתי להריון.

mise

New member
כן.

למרות הנקה מלאה לגמרי, בלי פתיחת פערים של יותר משעתיים, הילדה לא מקבלת לא בקבוקים (גם לא שאובים, ישר מהציצי) ולא מוצצים וקיבלתי פחות או יותר סדיר (משהו כמו כל חודש וחצי) ונכנסתי להריון ע"פ התאריך כשהיא היתה בת חמישה חודשים. תחשבי שלא היה לי הרבה זמן, כי רק הוסת של הלידה נמשכה איזה חודשיים וחצי + 7 נקיים, משהו כמו 3 חודשים.

פלגיה

New member
אצלי לא היה ביוץ במשך כל ההנקה

בפעם האחרונה היה מדובר על שנתים.

tonti

New member
../images/Emo45.gifלשניהם

גם לתאור אי הביוץ אצלי וגם לסיפור שעושה חשק. ביננו, את האמת? אני רוצה אותה עוד קצת תינוקת הכי קטנה שלי.

swann

New member
בטח הכי קטנה. היא נולדה רק אתמול!

לא מבינה לאן הזמן טסססססססססססססס

כרמית מ.

New member
איזה הבדל בין הסיפורים

כל אחד מרגש בפני עצמו (ולתוהות - זו שוב לא אני.....).

איזה סיפור לידה מדהים

באמת לידת חלומות. יש שם כמה משפטים שאני אשתדל לזכור בזמן הלידה שלי והלוואי שאוכל להרגיש מחוברת אליהם, לדוגמא: "כיף לי. אני יודעת שהתינוק שלי בדרך" "אני החלטתי להנות וכלום לא יעצור אותי" "הוא נדלק (הנר)ועוברת בי מחשבה, שכשהוא ייגמר הילד שלי יהיה בחוץ, תיגמר הלידה" (אני רק מקווה שזה לא נר של 72 שעות
). גם מאוד אהבתי את התיפוף על הפרינאום וההרגשה שאת מכוונת אותו אליך. באמת לידה מדהימה, המון מזל טוב! אה, וכל הכבוד לשרהלה, שידעה להיות בצד ולתת לך לעשות מה שנכון לך. ברשותך, אני מצרפת את שני סיפורי הלידה שלך לסיפורי הלידה של הפורום.

שָׂרָה

New member
הבדל שמיים וארץ!!!!

כל הכבוד שעמדת על שלך. נשים היו אמורות להיות מסוגלות ללכת כרגיל ולהתקלח אחרי הלידה, ולא להיות 'שפוכות'. מה שמתאפשר כאשר מאפשרים ללידה להתפתח בלי להתערב, כולל להניח ליולדת להיות איפה שהיא רוצה להיות. לי אין כוח לעמוד על שלי ולהתווכח, אז אני מעדיפה לעשות את זה לבד

swann

New member
כזה! כזה אני רוצה!

נשמע כמו הלידה האידיאלית. הלואי על כולנו.

mise

New member
איזה סיפור מעצים!!!

איזה שוני בין לידה ולידה. את יכולה לשים לב גם לשוני בין הילדים בימים הראשונים (פרט לזה שכל ילד הוא עם המהות שלו, אלא לשוני שבעקבות הלידה?)

למעלה