והנה הסיפור שלי...

גל חדשה

New member
והנה הסיפור שלי...

שלום לכולם אני מבקרת כאן,לאחר חודשים ארוכים שלא ביקרתי,ולצערי אני מרגישה שוב שייכת.האובדן הראשון שלי היה בערך עם פתיחת הפורום הנ"ל לדעתי,אני זוכרת את הודעותיו הראשונות.ולצערי אני מגלה כאן המון מבקרות. ההריון הראשון שלי הסתיים בשבוע 7 בהפלה טבעית,והשני הסתיים לפני כחודשיים בלידה מוקדמת של תאומות בשבוע 20.היו לי תאומות זהות עם בעיה של ttts העברה מאחת לשניה,בעיה שקורת אצל אחוז מסוים מהתאומים הזהים.הבעיה התגלתה בשבוע 17 נבדקה אפשרות של התערבות בלייזר על ידי צריבה של כלי דם,אך לאחר יעוץ נוסף הוחלט על הפסקת הריון עקב הסיכונים הרבים להן ולי. אני חייבת לציין שיש לי רגשות אובדן מאוד חזקים,וכמו שמשהי כתבה כאן,לא קל לראות תאומים. אבל... אני מסתכלת קדימה,מרימה מבט לעולם,לא נותנת לעצמי לשקוע,יצאתי מזה שלמה ובריאה וגם זו נחמה,כיוון שהיו לילות שגם אני נחשבתי בסיכון גבוה.הזוגיות שלנו התחזקה הגורל המשותף והאכזר הזה חיבר ביננו עוד יותר חזק.למדתי להעריך חיים,התבגרתי מעבר לגילי (29),ויש בי כוח לחזק אחרים.צריך להסתכל גם על חצי הכוס המלאה זה עוזר להמשיך הלאה שפוי. הלוואי וכולנו לא נדע עוד צער,אני שולחת לכולם חיבוק אחד גדול ואוהב. גל

גל חדשה

New member
עזרה בחיפוש אחר 2 ספרים

לאחר שקראתי כתבה על אבדן הריון,אני מחפשת לרכוש 2 ספרים שאני לא מוצאת.האחד,להיפרד לפני שמכירים-של יעל בשור,והשני,הקשר האמיתי-של ד"ר ורד סער.אולי משהי שמעה ויודעת אין אותם בסטימצקי,ובצומת ספרים.

גל יקרה ../images/Emo14.gif

קראתי בצער רב על שני האובדנים הקשים שלך. את נשמעת לי כואבת, עצובה אך עם זאת חזקה ובעלת עוצמות רבות. יעל בשור, היא יעל של עדי, מנהלת הפורום שלנו, כך שאת יכולה לשלוח לה מסר בקשר לספר שהיא כתבה. הספר של ורד, רק יצא "טרי" מההדפסה. יעל וורד נוהגות להגיע למפגשים שלנו, אחת לחודש ביום שני הראשון של כל חודש (המפגש הבא ב 4.11 ב 20:30) בממ"ש, רח´ משמר הירדן 79, רמת החייל, תל אביב. אני יודעת שוורד קוראת בפורום שלנו, אולי היא תראה את הודעתך ותשוב אלייך במסר. חיבוק גדול

גל חדשה

New member
תודה זוהרה

קודם כל על היחס,ושנית על המידע לגבי הספרים.משום מה כשראיתי יעל של עדי היתה לי הרגשה שזו אולי היא,וכאן אוכל להשיג מידע על הספר. תודה רבה
דרך אגב,מה נעשה במפגשים?ומי הם הנוכחים?תוכלי לתת לי מעט פרטים.

תמי ס

New member
הי גל

צר לי שהפכת ל"אחת מאיתנו", צר לי מאד על אבדנך. לגבי המפגשים, בינתיים היו שלושה מפגשים, כמו שזוהרה כתבה לך, הם מתקיימים אחת לחודש, ביום שני הראשון בכל חודש. מי הנוכחים? כל מי שמרגיש/ה צורך לבוא ולחלוק, לפרוק, לשמוע ולהשמיע, מי שחווה את העצב הנורא הזה, מי שיודע שרק אנשים נוספים שעברו אבדן נוראי כזה יכולים להבין.. מה נעשה במפגשים? מדברים, משתפים, תומכים, רואים שהחיים ממשיכים למרות העצב, למרות הזיכרון הכואב בלב שנשאר לתמיד ורואים שיש גם תקווה. מלבד זה, דובר על גיבוש מסמך עמדה בנושא הפסקות הריון שיוגש לבתיה"ח ובו נציג את הערותינו לגבי איך אמור להתייחס הצוות הרפואי לזוגות שחווים אבדן. הוכנה טיוטה ראשונית שחולקה לנו במפגש האחרון ונתבקשנו להעיר את הערותינו ודעתנו. לצערי לא אוכל לסרוק זאת ולהעלות לכאן כיוון שאין לי סורק בבית ואני עדיין ב"חופשת לידה"...

גל חדשה

New member
הי תמי

לגבי המסמך,אני ילדתי בתל השומר ויש אשה שעושה שם מחקר לגבי אבדן הריון וביקשה ממני למלא שאלון,שקשור ללידה המוקדמת,לרגשות,ליחס וכו..נענתי בחיוב בתקווה שבכך ישתנו דברים וידעו איך לנהוג נכון בעתיד.

ורד סער

New member
לגל ולזוהרה

גל היקרה - אני משתתפת בצערך וכאבך ומקווה שתוכלי למצוא לעצמך את פיסת השמיים שתיתן לך את השלווה בה תדעי שמסתכלים עליך ילדיך. כן - ילדיך. אני מצטרפת לזוהרה ומציעה לך לבוא למפגשים בממ"ש - אולי אפילו תציעי לבן זוגך להצטרף. בנתיים את הספר אני משווקת עצמאית ובמפגשים והרצאות שאני מעבירה בנושא אובדן בהריון ובעת לידה. אם את מעוניינת - צרי עימי קשר לדוא"ל או לטלפונים: 04-8262148; 056-534230.
לזוהרה - יפה שאת "מגלה" סודות.. אכן, אני עוקבת אחר הפורום - אך לא עוד- נרשמתי לפורום. ודרך אגב - חשבתי עליך רבות מאז הפגישה ואני מקווה שאת מרגישה טוב ושנוכל לומר "אמן" שהצליח החודש. כל טוב - ורד

ורד שלום

אני שמחה שהחלטת "לצאת מהארון" ולהתגלות בפורום. בהצלחה עם הספר. אני יודעת שזה לא קל... אני שולחת לך מסר יעל

גל חדשה

New member
תודה ורד

על ההתיחסות להודעתי. לגבי הספר אצור עימך קשר. תודה רבה ובהצלחה בשיווקו.

ורד יקרה

רק עכשיו ראיתי את תגובתך (כי ההודעה לא קפצה יותר). מקווה שאת לא כועסת שעשיתי לך אאוטינג
.... תודה שאת חושבת עליי, ומקווה שבאמת לכולנו תהיינה רק בשורות טובות. שבת טובה,

תשובה

זוהרה, אני נכנסתי לפורום במקרה רק היום, אני כבר די רחוקה מעניין האובדן והכאב שחוויתי בנושא הריונות רציתי לדעת על הכינוס שלכן עברתי אבדן וסבל ותמיד רציתי לעודד ולתת תקווה לאחרות מה אתן עושות בפורום כזה אולי סיפור אישי של הרבה כאב וכמעט ייאוש יביא חלק מכן לתקווה גדולה כי הסיפור שלי הסתיים נפלא

למעלה