והנה הסיפור של פרפרית...

פ ר פ ר 18

New member
והנה הסיפור של פרפרית...

אני לא מבינה אותו
נפגשנו הכל הלך אחלה כיף חבל על הזמן,ישבנו על שובר גלים בים וראינו את השקיעה... היה לי כל כך כיף להיות מחובקת שהידיים שלו עוטפות אותי,נוגעות בי.. אנחנו יוצאים לכנרת ביחד כבר תחננו את זה לפני שניפגשנו,שאלתי אותו אם אני כמו שהוא דימין והוא ענה לי שלא!!! הוא עדיין מחבק אותי ואז הוא אומר לי :"את תפגעי אם נישאר ידידים?" אמרתי לא ,זה בסדר חפיף... אבל אני יודעת שבתוך תוכי הלב שלי עמד להתפוצץ!!! לא יכולתי יותר זייפתי חיוך הרמתי את הראש כמו ילדה גדולה... לא היה לו נעים ראו את זה בעיניים שלו,אבל מה אני יכולה לעשות? לא נורא חפיף:) לא זה לא חפיף!!!! קיבינימאט!!! למה אתה אומר שאתה אוהב אותי????? למה????? מה עשיצי לכולם שהחיים שלי חרא ושם דבר לא מצליח לי!!!!!!!!!????. בכל מקרה אני לא יודעת מה אני יעשה עכשיו מה שאני יכולה להגיד לכם שמזל שאתם פה איתי ואוהבים אותי
אבל מה שהכי כואב לי זה שאני אוהבת אותו

רותם טל

New member
וואי סוף כל סוף הגעת

זה באמת כואב,שהוא לא רוצה.. אבל את מה הוא לא אהב את המראה שלך? אם את יודעת איפה אני שולחת אותו........ ולמה לא שאלת אותו בתור מה אתה אוהב אותי, אם אתה טוען שנהיה רק ידידים אתה אוהב אותי בתור ידידה? או משהו יותר רציני

פ ר פ ר 18

New member
שאלתי אותן ממזמן...

הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי ולא משנה איך אני נראת.. אבל כנראה הוא עוד אחד מהבנים האלה,לא משנה יש עוד הרבה דגים בים

ש ק ד ב ת

New member
אמא כבר שעה צוועקת לי ללכת לישון

אבל אמרתי לה שעד שאני לא עונה לדורית,אני לא הולכת לישון. אז מתוקה שלי, אני לא מתארת לעצמי את הרגשת הנאחס שאת מרגישה עכשיו, אתם מחובקים,אתם בצורה אינטימית,אתם קרובים, אך עדיין ה"אני אוהב שלו" כבר לא אמיתי,וגם אם כן,הוא מסתכם באני אוהב של ידידים. ומה עושים שה"אני אוהבת אותך" שאת אומרת-אומר הרבה יוותר,הוא אומר אני רוצה אותך כחבר שלי! איך נפרדתם,מה אמרתם ,אני כבר אתקשר אלייך?! אז נהייה בקשר? כי עכשיו את לא תתקשרי,וכל אחד יחכה לטלפון השני, ואז בינתיים מדמיינת לך מה הוא חושב,ולמה הוא לא רוצה וכו´. תני לזמן לעשות את שלו,לא מתאים לו בתור חברה-אז לפחות אל תשלי את עצצך שזה אפשרי,ואני יודעת שזה קשה אם כל מה שאת מרגישה אליו. אך לאהוב אותו בתור חבר-שהוא לא רוצה,זה קצת לא מציאותי. איך הוא היה,מה שאת תארת?! רק להגיד שמקווה שהרגיש לך יותר טוב אחרי "הצעקה" או לפחות יותר קל... אוהבת אותך,ומחכה כבר למחר שאחזור ואקרא את כל העידכונים שלכם, שקד

למעלה