והנה הציור הגמור

The Crusader

New member
והנה הציור הגמור

טוב... האביר יצא סביר... כל השאר לא... מסיבה פשוטה... מהרגע שהגעתי לסוס... זה הכה בי... אני לא יודע לצייר סוס! מהרגע הזה קלטתי שלא משנה מה אעשה הוא לא יהיה יפה... ומהבאסה... הלך החשק להמשיך אז גם ירדה ההשקעה... ככה שאני מצטער... אבל הבטחה הציור הבא יהיה מוצלח!

Scum Bunny

New member
אז זה סוס זכר?

אח שלי... צורה חשודה באזור הברך של השד שעומד מאחורי הסוס? *שיעול*

The Crusader

New member
אם זה מה שאני חושב

שאתם מדברים עליו אז זה חלק מהרגל השנייה שלא רואים כי הראשונה מסתירה

ailag

New member
דוקא הסוס טוב

יש לסוס הבעה. הוא מזדהה עם האביר בכעס כלפי המפלצות. מה האביר יעשה בלי סוס נאמן? :) (בקשר לאנטומיה - אני לא אחת שתדע) דוקא המסכה של האביר פחות מזכירה לי אביר ויותר רובוטריק, אם זה דבר טוב או רע - אתה תחליט. האוכף מונח קצת מוזר ואין לו מקום לשים את הרגליים. הכתפיים - הימנית מן הסתם קטנה יותר כי היא רחוקה. אבל ה"כיפה" על הכתפיים היא באותו גודל, מה שמשאיר שלושה פסים על כתף שמאל שנעלמו בכתף ימין. ה"כיפה" של כתף שמאל קצת מוזרה. ו lettering .. אני מניחה שלא התכוונת להשקיע יותר מדי בזה. אבל .. עדיף אותיות יותר גדולות, בלון עם פחות מקום ריק, ואפשר גם לשחק עם האותיות (עובי, פונט וכו´) כדי להדגיש את הנקודה. עם כזה ציור מושקע, זה בולט.. נ.ב. אהבתי את הפוזה וההבעה של השד מאחוריו

The Crusader

New member
תודה

בקשר ל"כיפה" לא נעלמו... פשוט בכל צד זה שונה... ולכן בצד בלי הפסים יש כיפה שונה וגדולה יותר

למעלה