והנה הצ&#

The Crusader

New member
והנה הצ&#

ובכן.... זה היה עוד עבודת קפלים... הפעם יותר מוצלח אני חושב... אתם תחליטו... בכל אופן תגובות תיקונים...

apathic

New member
חבל שהראש כל-כך קטן....

...כי הוא יצא ממש טוב. אני מתחיל להבין את הסגנון שלך סוף-סוף...

ailag

New member
הממ

זה יפה.. הקפלים במכנסיים נראים קצת כמו פסים מוכנים. האף של הגולגולת טיפה גדול. אהבתי את הפנים, ההבעה יחד עם השער שנופל על העיניים.. (דרך אגב, eternity זה עם E :) והתכוונת לכתוב these)

chatenoire

New member
תגובה (עייפה)

הראש קטן מדי אבל די חמוד. הקפלים, הן בחולצה והן במכנסיים עדיין בעייתיים. לבש חולצה ומכנסיים וצייר את עצמך בפוזות שונות, אפילו רק את המקומות עם הקיפולים המעניינים. כל החצי התחתון של הרגל העומדת והחלק הממוגף של הרגל השניה קטנים מדי; נראה כאילו נגמר לך המקום אז כיווצת. עדיף לחתוך במקום לכווץ (לדעתי)ועדיף פי עשר לתכנן מראש עם כמה קווים מהירים. קיר עגול זה סבבה, אבל הלבנים עצמן צריכות להיות קצת יותר ישרות. הרצפה בעייתית קצת מבחינת הפרספקטיבה והקווים העקומים יחסית.

The Crusader

New member
כן....

מסכים עם הכל.... הלבניןם התפקששו לי... ובקשר לתגובה שלמעלה... כתבתי this במקום these???? חחחחח יופי ניר כל הכבוד 7 יחידות של אנגלית ירדו לטמיון.... חחח לא שמתי לב... ככה שעובדים שעה שעתיים על ציור...

Logan16

New member
מזכיר את אטוליקוס יותר עכשיו

בעיקר הגוף מה יש לו על המכנסיים ?

giri

New member
אני לא אתחיל להעיר

כי כבר העירו. הסקיצה מעולה, הציור פחות. בנוגע לקפלים: מאותו הספר שדיברתי עליו, מקווה שיועיל. תהנה!

Scum Bunny

New member
היי, את נראית שימושית

אז אפשר התייחסותך? למה? מה זאת אומרת "למה"? לקומיקס שלי, נגיד. או לתמונה שהשארתי פה תחת הכותרת "משהו כזה למשל" כמה דיונים למטה. אני חש שלא מתייחסים אלי מספיק. בעית אגו קלה, אם אתם שואלים אותי.

למעלה