והנה השאלה השנייה שלי.למנהלי הפורום

והנה השאלה השנייה שלי.למנהלי הפורום

אוקיי..למרות שלא כל כך הגיבו לי לשאלה הראשונה אשאל את השנייה:) אני בת 16 אז כרגע אין לי אפשרות להצביע אבל בעוד שנתיים הייתי בטוח רוצה להצביע לכם..הבעיה היא שאתם מפלגה רק חברתית ולא מדינית..אני לא בטוחה שתצליחו לנהל מדינה שלמה..המאבק שלכם נורא טוב ואני בעד!!כמובן!!מי כמוני תהיה בעד,אבל אנשים מחפשים יותר מכל הגנה ובטחון ומישהו שיוביל אותם ו.אני לא בטוחה שתצליחו בפן המדיני..אני חושבת שלא צריכה לקום מפלגה בשביל כל זה פשוט צריך לפעול וכמה שיותר מהר אחרת הכל ייהרס,ויותר מכל,תשנו עכשיו..כי אני לא ממש בטוחה שתצליחו כשאתם רק חברתיים..בכל אופן תמשיכו ככה ואף תעשו יותר ויותר..שיהיה לטבע יותר טוב..כבר הפכנו לבלתי אנושיים.תודה על ההקשבה יום נפלא:)

clear

New member
אחרית הימים

כשמפלגת הירוקים תנהל את המדינה זה באמת יהיה אחרית הימים. כרגע לא נראה לי שהמפלגה מנסה לרוץ על 40 מנדטים, אך ביום מן הימים אני בטוח שזה יכול להתרחש. לא כיום. כיום המפלגה היא קטנה ובתחילת דרכה ואין מספיק הבנה בעם בקשר לחשיבותה. כשמפלגת הירוקים תהיה עם 40 מנדטים כבר יהיו בה אנשים שיוכלו לנהל את כל המדינה, כרגע מפלגת הירוקים מסתפקת בתיק שר לאיכות הסביבה- ושם בדיוק אנחנו צריכים את המפלגה.

למה המשרד לאיכות הסביבה?

הרי כל מי שיתמנה לשר לאיכות הסביבה יבצע שם כמעט בדיוק אותה מדיניות, עם ניואנסים קלים- כל אחד יצטרך להציג בסוף הקדנציה "קבלות" על הורדת זיהום אויר, ניקוי נחלים והעיקר- מספר מקסימלי של מינויים פוליטיים למפלגתו. אז במה יתרונו של איש מפלגת הירוקים במשרד? הייתי מצפה שתלכו על משרד אחר המשפיע על איכות הסביבה- קודם כל החקלאות.

../images/Emo127.gif נכון

אני מסתייג מהקביעה ש"כל מי שיתמנה לשר לאיכות הסביבה יבצע שם כמעט וגו'" - שלום שמחון ודליה איציק היו ההוכחות הטובות ביותר לכך שאפשר פשוט לא לרצות להצליח. יחד עם זאת, הקביעה נכונה. ישנם משרדים הרבה יותר חשובים לסביבה, בהם החקלאות, התשתיות, הפנים, התמ"ת, התחבורה והבינוי. אפשר לקדם נושאים סביבתיים גם ממשרדי הבריאות, הביטחון, החינוך ועוד. כמובן, שהמשרד החשוב ביותר (בכל תחום, גם בתחום הסביבתי) הוא משרד האוצר.

אודלינה

New member
העיקר שיעברו את אחוז החסימה

ככה הם יהיו בכנסת ואיכות החיים שלנו תשתפר (אנטנות, זיהום מים, זיהום ים, ועוד..), ואני חושבת שזה הדבר השני החשוב אחרי הביטחון שלנו.

ואולי השאלה שאת צריכה לשאול

למה אף מפלגה לא מעוניינת שאת ,בת 16 תמה, תבחרי היום לכנסת.

ניהול המדינה

שלום מלאכית וברוכה הבאה, כפי שאת ודאי יודעת בכנסת הבאה יהיו הרבה גנרלים ואנשי בטחון. אנחנו רוצים להיות בכנסת משקל נגד לאנשים האלו שאין להם אולי תפיסת עולם בנושאי סביבה ואיכות חיים. והראיה שלהם היא קצרת טווח. למשל נושא הכבישים, כביש חדש שהורס את הטבע,לגידול בזיהום האוויר וגרם לבזבוז כספים שנחוצים לקדום תחבורה ציבורית הוא דוגמא טוב לראיה קצרת טווח שהמנהיגים שלנו מקדמים. אנו מסתכלים קצת יותר רחוק ושואלים איזה שיטת תחבורה מתאימה לישראל, מבוססת רכב פרטי או על הסעת המונים. זאת דוגמא אחת, אבל יש הרבה דוגמאות איך נוכל להשפיע... תודה, דרור

דרור

תודה לך על התגובה...ראשית כל ,אני מבינה זאת ואני גם מאוד מעריכה את הכוונה הזאת לפתוח את העיניים ולהראות להם סוף סוף לאן אנחנו צועדים..דבר שני..בכל זאת אנשים רוצים פרקטיות...זה כל מה שאני מנסה להגיד פה.נורא חשוב לי שיהיה הפרקטיות והפן המדיני בטחוני..להפוך את הארץ ליותר ירוקה ופחות מזוהמת זה מצויין ולעלות מודעות והכל אבל...מה עם הבטחון והכל..?

אשאל אותך כך...

לא תרצי שבממשלה יהיה שר שלא יבלבל את השכל כל היום בענייני בטחון? שר שיעסוק בנושאים שגורמים להרג יותר גדול מהטרור והתאונות גם יחד? שנים נושאי בטחון הם תירוץ לעוולות נגד הסביבה מיישובים ובסיסים חדשים באזור טבע נדירים ועד זיהום קרקעות של מפעלי תע"ש. האם תרצי שמישהו יעסוק בביטחון הזה שלך? בבטיחון שתוכלי לנשום אוויר נקי? בביטחון שתוכלי לשתות מים לא מזוהמים? תודה, דרור

תשמע דרור..

אתה לא מבין..אני נורא מסכימה ,באמת!!אבל מה יהיה איתנו??יהיה לנו ארץ יפה וירוקה אבל מה,מי ידאג לבטחון שלנו,מי ימנע מהערבים פיגועים וכל זה..?על זה אתה לא יכול לענות..לצערי:(

כפי שכתבתי

מרוב שיש בישראל ככ הרבה נבחרי ציבור שעוסקים בביטחון, המדינה פשוט נהרסת. אני יכול להבטיח לך שבקדציה הזאת מפלגת הירוקים לא תדרשו את משרד הביטחון, וגם לא את המשרד לבטחון פנים. מי יודע אולי בקדציה הבא
תודה, דרור

הוירוקה

New member
הלו,כלשון מאזנים גורליות,מה תצביעו?

אתר זה פקח את עיני שאתם לא רלוונטים. עכשיו אני מבינה מדוע למפלגות הירוקות בעולם אין קשרים אתכם.

למעלה