והנה השאלה למחר-

והנה השאלה למחר-../images/Emo140.gif

למי אתם יותר קרובים- להורים שלכם או לאחים והאחיות? את מי אתם משתפים בסודות הקטנים? עם מי אתם מתייעצים? אני בקשר טוב מאוד עם אחי ועוד יותר עם אחותי. עם אימי אנני בקשר בכלל ועם אבי אני בקשר אבל לא כזה של שיתוף והחלפת סודות. ומה אצלכם?

gilad269

New member
אצלי

יותר קרוב להורים.בדר"כ לא משתף,אבל אם כבר את ההורים. לא מתייעץ כ"כ הרבה.

איימו

New member
אני.......

וואי בחיים לא חשבתי למי אני הכי קרובה במישפחה, נראה לי שפחות או יותר לכולם אני ממש קרובה רק שזה משתנה כי כל אחד שונה וגם ההבדלי גילאים שלנו משתנים. את אח שלי שקטן מימני בשנתיים אני משתפת בכל הסודות הכי קטנים שלי, הוא יודע עלי דברים שאף אחד אחר לא יודע, בדרך כלל אני גם מתייעצת איתו אבל לפעמים (ובזמן האחרון זה קורה הרבה) אני מתייעצת עם ההורים שלי, כי מאוד חשוב לי מה שהם חושבים ואומרים.

eris1515

New member
היחידה שאני הכי קרובה אליה מספרת לה

סודות וכל מה שעובר עליי זאת אמא שלי

קירבה משפחתית../images/Emo140.gif

האמת שלא ממש קרובה למשפחה שלי יותר מידי, אפשר לומר שאני קרובה לאימי ומשתפת בעיקר את גיסי- הוא יודע עליי הכל כמעט.

shirly adda

New member
אף אחד

לא מספרת כלום לא לאחים ולא להורים... סודות בחיים לא! אבל אם כבררר כאילו מבינהם אז אמא שלי (אבל גם לה לא חח....)

חני ב

New member
אף אחד מהם

אז אציג את עצמי: הגעתי בעקבות האדומה של הפורום
. שמי חני, מנהלת את הפורום הכי הכי בתפוז- הורים לילדים ביסודי, ויש לי אחות תאומה. בת 40 וחודש ויום. יחסים טובים עם הוריי ועם אחותי אבל סודות? לא. מה שכן, יודעת שבמקרה הצורך, גם אחותי וגם הוריי יעמדו לצידי.

חני ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

שמחה שהיגעת אלינו ומקווים שתישארי איתנו. לא ידעתי שיש לך תאומה.

noooga

New member
אני..

אני הרבה יותר קרובה לאחים ואחיות שלי... אני בכלל לא מדברת עם ההורים שלי על דברים שמציקים לי ועל הבעיות האישיות שלי.. לא מרגישה קרובה אליהם, בכלל לא. אני חושבת שזה בגלל שהם מבוגרים.. פשוט לא מעניין אותי ולא מלהיב אותי לשתף אותם.. בסודות קטנים אני כמעט ולא מספרת לאף אחד.. לא יודעת למה.. אבל אם אפשר לערב גיסים אז את גיסתי אני משתפת בחלק מהסודות שלי.. וככה זה גם לגבי ייעוץ.

Dorin555

New member
אממ אצלי..

אני לא יודעת למי אני יותר קרובה, איאפשר להגיד כזה דבר. אבל ברור שאני מתייעצת עם אחותי, היא הכי בחיים שלי והיא בגילי.

E y e s

New member
קרבה

זה ממש תלוי בדינמיקה המשפחתית... במקרה שלי- להורים יותר. אבל עם הזמן אני ואחי מתחילים להתקרב יותר ויותר..

allheart

New member
להורים שלי אני כמעט ולא מספרת

את אחותי הגדולה אני דיי משתפת. וגם את אחי הקטן. אבל בעיקרון אף אחד מהם אינו יודע יותר מידי דברים עלי.

פילפולה

New member
לא ממש קרובה למשפחה :-\

אבל בזמן האחרון [לקראת סוף החופש הגדול] אני ואחותי ממש התקרבנו ופתאום אנחנו נפתחות.... עדיין קצת קשה לי לספר לה כי לה קצת קשה להשאר אובייקטיבית. כל כמה זמן יוצאות לי שיחות מלב אל לב עם אבא שלי. זהו. פיל

למעלה