והנה התנפצה לה עוד בועת סבון...

bendreaming

New member
והנה התנפצה לה עוד בועת סבון...

כבר תקופה ארוכה שאני מנהל קשר אינטרנטי עם בחור מחו"ל, במסנג'ר, שיחות טלפון ארוכות מעבר לאוקיינוס, הבטחות ותכניות. הוא היה אמור לבוא ודאגתי לנו לדירה, תכננתי לאן לקחת אותו ומה לעשות יחד. ואז ערב לפני הוא הודיע לי שיש איזהשהי בעיה לא ברורה ושהוא לא יכול לבוא. הרצתי את כל התסריטים האפשריים בראש ועדיין לא ברור לי מה בדיוק קרה שם. מה שברור לי זה שאני סיימתי. לא מוכן לשקוע יותר בפנטזיות על חיים לא שלי, החיים לא יחכו עד אחרי הלימודים, והם לא יקרו בחו"ל. אני צריך משהו אמיתי, מישהו מוחשי. זה אולי פחות חלומי אבל גם ההתעוררות פחות קשה. וכן, הוא אוהב שמנים (והוא עצמו חתיך ובדיוק הטעם שלי). וכן, הוא אמר בטלפון את כל הדברים הנכונים, עד כדי כך שאפילו עכשיו אני עדיין קצת מאמין לו. אבל הרצון שלי להמשיך ולרדת במשקל ולהגיע לגוף שמתאים לי (כי בוא נודה בזה, אף פעם לא רציתי להיות שמן), ולהתקרב למיינסטרים מבחינה חיצונית, כדי שאני ארגיש מספיק בטוח להכיר מישהו אמיתי ולא לשקוע בפנטזיות שבסוף רק מכאיבות, רק גדל. חיים, לומדים. ממשיכים הלאה.

זה קורה לכולם - חתיכים, רגילים, שמנים רזים

אין בתקרית שלך שום דבר מיוחד...ככה הם החיים אצל כוווווולם

bendreaming

New member
אגב, זו לא הייתה הפואנטה שלי...

הכוונה שלי הייתה שהסיבה שנכנסתי לזה מראש הייתה כי כנראה לא האמנתי מספיק ביכולת שלי למצוא משהו אמיתי, אז העדפתי ללכת למחוזות רחוקים. והסיבה האמיתית לזה קשורה בדברים עמוקים יותר בי. זה הכול.

אני מזה מבין אותך

גם אני ניהלתי קשר כזה עם מישהו מחו"ל למשך 8 חודשים...רק שהוא כן בא אך גם זה נגמר מתישהו...כי זה לא היה יכול להמשיך כך!

Hoova2x

New member
רומנים וירטואליים פשוט לא עובדים ../images/Emo18.gif

בתור אחד שיצא לו להתאהב בכמה אנשים מחו"ל, אחרי שיחות ארוכות באתרי היכרויות ובמסנג'ר, אני יכול להרשות לעצמי להגיד שבד"כ לא יוצא מזה משהו. בזבוז מיותר של זמן ושל אנרגיה נפשית. אתה לא חייב לשקוע בפנטזיות - אם וכאשר תגיע שוב לחו"ל תוכל לעשות משהו בנדון. אבל לנהל רומן וירטואלי זה אחד הדברים הכי גרועים שיש, ואני בורח מזה כמו מאש. בהצלחה, דובילבול

bendreaming

New member
../images/Emo3.gif זהו, שזה לא התחיל כרומן וירטואלי

אבל זה התפתח והגיע לשם לבד... אין ספק שאתה צודק. אני צריך אהבה מקומית. תהומית. אינסופית. רק שיבוא כבר... נמאס לחכות

stefan10

New member
רציתי לאמור שלא כל הרומנים וירטואליים..

יש רומנים אמיתיים כמוני. טוב בעצם ההורים שלי ילידי רומניה.

ז י ק ו

New member
לכולנו זה מחמיא

כל אותם אנשים שמחזרים אחרינו וירטואלית ברשת (ורובם מחו"ל ובכלל לא מהארץ) זה מעלה חיוך בכל פעם שמישהו כותב לי כמה אני סקס וכמה הוא היה אונס אותי אם הייתי לידו זה יותר מעלה גיחוך בכל פעם שאני קורא הודעות כמו: "אם היית לידי הייתי מתחתן איתך עכשיו" זה נחמד וזה הכל, אף פעם לא האמנתי במערכות יחסים בשלט רחוק ובטח לא בלהתאהב במישהו וירטואלי הרי בסופו של דבר קיים פער גדול בין המציאות לוירטואליות. יכול להיות שעשית את זה כי היה לך "נוח" להיות בסיטואציה שכזאת, וזה בסדר זה בהחלט לא משהו רע, אני שמח שבסוף נחתת והגעת להגיון

למעלה