והנה זה בא.....

והנה זה בא.....

בתוך עיניה שם עמוק מצאתי שימחה מול עיניה שם אשתוק מצאתי גאווה והימים ימי חורבן והרס אנחנו מתנגשים בין שיני נוטף לו ארס מצאת לך ריגושים נישמתך פצועה את נעצבת מפנה לך כתף חמה כאבך בולעת לא מדברת ידי על העליונה בתוך עיניה מצאתי פחד תשוקותיה כל כך רחוקות ריסיה מולי ריפרפו ברעד מצאתי שם תקוות באהבה.

איצטגנין יקר

שיר מקסים,כתוב בלשון רהוטה, אך מתוך סקרנות, שתמיד הייתה לי, לשאול, (בניגוד לדבריי המורים לספרות כולם) ``למה התכוון המשורר בשירו?``, עליי לשאול אותך, האם אתה אוהב אותה? או שונא אותה? האם אתה חושק בה? או רוצה לפגוע בה?

שיר מקסים

שון - לאן נעלמת איש יקר ? כולנו התגעגענו לשירתך :))) טוב לראותך כאן שוב ענבל

תודה ...

תודה רבה על המחמאות, זאת שלמענה נכתב השיר יודעת בידיוק למי שייך ליבי ואת גודל אהבתי. ואותך אני מעדיף להשאיר באזור הדימדומים, המקום הטוב ביותר להיות בו בזמן קריאת שיר

ברוך הבא :)

מאושרת אני שבחרת להתחיל בשיר הזה השיר מופלא - כתוב יפה ועטוף ברגשות תודה על שבחרת לשתף אותנו... אשמח לקרוא עוד מכתביך :))) ענבל

מנו

New member
אל תפסיק לראות ....לילית

אל תפסיק יקירי המופלא, כה קרוב אתה אלי. מכיר כל צפונותי, חושב מחשבותי, כואב כאבי ופוחד את פחדי. כה קרובה אני אליך. יודעת צפונותיך ומפתה שמשיך שיקרנו מעורך לחמם בם לבבות-זולתך כה קרובה היתי, שנשמתי החבולה התמסמסה לתוך גופך. עכשיו אנחנו אחד. אחד זהו מספר בודד. באהבה

למעלה