והנה חזרתי במשחק..

שטותלי

New member
והנה חזרתי במשחק..

אז ככה: חמישה ציטוטים רגילים (קצת מבולבלים..) וחמש השלמות, כולל זיהוי השיר כמובן, לכולם יש מכנה משותף. מי מגלה? ציטוטים: 1. "מונית קטנה עוברת" 2. "ואני לא אומר אפילו" 3. "כתף קטנה וחיוכים חמים" 4. "המון היא איבדה" 5. "לא מזמן הייתי בסדר" השלמות (שימו לב אם צריך להשלים מלפנים או מאחור..): 1. "האם שמת לב, אני.." 2. "..וכך היה תמיד." 3. "בין סתם שעשוע.." 4. "..ורוחות תזזית." 5. "..הוא שלך למרות הכל."

ֹDaysleeper

New member
השלמות - 3

רמי קליינשטיין - קרוב אל ליבך "בין סתם שעשוע לאיבוד דעתי"

jily

New member
השלמות-2

מאיר בנאי-שער הרחמים "איש חולם אני וכך היה תמיד"

שטותלי

New member
מישהו ממשיך?

צריכים רמזים? בינתיים מקפיץ.. קפיץ
קפוץ

ה-איה

New member
השלמות וציטוטים:

ציטוטים: 2. ואני לא אומר אפילו - איך אדע/הכל עובר חביבי 3. כתף קטנה וחיוכים חמים - משאלה/בועז שרעבי 4. המון היא איבדה - בדרך אל האושר/דני רובס 5. לא מזמן הייתי בסדר - שבתות וחגים/יהודית רביץ השלמות: 1. האם שמת לב, אני (ביקשתי) - נבראתי לך/שלמה ארצי 4. (משקעים, שינוי זרימה) ורוחות תזזית - עוד יום/גלי עטרי 5. (אל תכי ילד בקרבך) הוא שלך למרות הכל - סליחה/מתי כספי וכמובן, המכנה המשותף הוא שכל השירים האלה בוצעו במהלך העונה האחרונה של כוכב נולד...

שטותלי

New member
כמעט כמעט כמעט!!

הכל נכון, חוץ מדבר אחד: ב"נבראתי לך"- רציתי את כל שתי השורות, בכוונה לא השארתי רק מילה אחת, אולי זה לא היה מובן מספיק, בבקשה תשלימי רק את שאר השורה ואז זה יהיה שלם).

ה-איה

New member
הנה, יא קטנוני ../images/Emo8.gif

"האם שמת לב אני ביקשתי, רק דברים שאין" עכשיו זה שלם?

שטותלי

New member
עכשיו כן,

תודה. (קטנוני? אני?! ..באמת חשבת שאני מבקש השלמה של מילה אחת?) ואם כבר קטנוניות- הפסיק במקום הלא נכון, אבל על זה אני לא מוריד נקודות! (מישהו קיבל?) "האם שמת לב, אני ביקשתי רק דברים שאין". אולי לא לפי המנגינה, אבל כן לפי המילים. תודה ולהתראות.

למעלה