והנה כל המידע שיש לי...

Sharon_1

New member
והנה כל המידע שיש לי...

זה מידע שהוצאתי מ IOL לפני שהוא שבק חיים. ברור שזה לא כל המידע, וכל הזכויות שמורות לכל חברי וחברות הפורום הזה, זה לא משהו שלי בלעדי. אז אתם מוזמנים ומוזמנות לתקן, לשפץ ולהוסיף ככל העולה על רוחיכן. את נותני השירות המובחרים והלא מוברחים רשמתי רק אם אותו אחד הופיע בפורום כמה פעמים. אם היתה המלצה או אי המלצה חד פעמית- לא נכנס למאגר המידע. אז תיהנו ותגידו דעתכן. שרון

תמרה*

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

בקשר לליד הנחל. אני ממליצה בחום. טענת בעבר שהרחבה ריקודים קטנה, מה ממש נכון, ואצלינו היו 550 אורחים והמון המון רוקדים. טענת שהרכבת מפריעה - היא עוברת ממש תוך שניה, וקיבלתי מלאן תגובות שזה דווקא מגניב. אני לא זוכרת מה עוד הפריע לך אבל קיבלנו המוני תגובות מתלהבות אז אולי את התרשמת לא לטובה, אבל אני זוכרת הרבה תגובות חמות ותומכות על לי דהנחל

הילית*

New member
גם אני הייתי בחתונה ליד הנחל

והיה ממש בסדר- רחבת ריקודים גדולה הרכבת- זה היה אפילו מיוחד. הדבר היחיד שהפריע לי זה המרחק שהאורחים צריכים לעשות...

*שיר

New member
גם אני הייתי שם...

וזה מקום ממש יפה. הקייטרינג של ``טעם וצבע`` היה ממש מעולה (אם כי לא היה הרבה)

Sharon_1

New member
קודם כל-לא התכוונתי לפגוע, ואם כך

קרה-אז סליחה. דבר שני-זו לא דעתי שלי. את דעותיי שלי השארתי מחוץ ל``פרוייקט`` זה. נכון, לא אהבתי את ``ליד הנחל``, אבל זה לא קשור. היו הרבה דעות של הרבה אנשים שהמקום לא מצא חן בעיניהם ולפי זה רשמתי אותו, וכך גם את כל שאר המקומות, הטובים והלא טובים.

Sharon_1

New member
לא ממש. פשוט שמרתי כל מיני הודעות

וסידרתי אותן. זה כל התגובות של כולם.

ציפורוש

New member
כל הכבוד! איזו עבודה עשית פה!

ממש יפה מצידך, ולדעתי כדאי לשים את ההודעה בטאג ליין(אם יש פה)

*שיר

New member
כל הכבוד על העבודה! רק אם אפשר

להוסיף בבקשה את ``אגדת דשא``, כגן אירועים ואת פלסטלינה כ- DJ. בפורום הישן הם הוזכרו כמומלצים מס` פעמים.

Sharon_1

New member
אני ממש לא זוכרת, ושוב-זה לא ביקורת

אישית שלי, אלא של כל חברי וחברות הפורום. אז כתבו כמה פעמים לא ללכת לגלית לוי. את מוזמנת לנסות.

כי גלית לוי מאד יקרה, באופן לא

מוצדק, והיחס שם לא משהו. בחורה שאני מכירה התחתנה עם שמלה שלה לפני כשלושה שבועות, והשמלה שלה נקרעה, באמלע (אחרי שהיא עלתה 7000 ש``ח....אחרי הנחה...)

אתי@

New member
איך זה שכל הזמן השמלות שלה נקרעות??

שמעתי כ``כ הרבה סיפורים, אולי זה אותו סיפור כל הזמן, או שפשוט השמלות שלה כ``כ לא מושקעות???

אני לא יודעת. האמת שהשמלה שאני

מכירה היא משלה מאד עדינה, של בד מאד שקוף. אבל בכל זאת, בחתונה לא בדיוק הולכים לנקש עשבים בג`ונגל, ועבור 7000 ש``ח אפשר וסביר לדרוש שהשמלה תחזיק מעמד, לא??!

*שיר

New member
כן, בעיני זו פשוט חוצפה

גם לגבות סכומים מטורפים (בעיני) עבור חתיכת בד וגם שהשמלה לא תחזיק מעמד ערב אחד!! פשוט חוצפה. אבל כל עוד שיש בנות שמוכנות לשלם את הסכומים המטורפים האלה, זה לא ישתנה. אני החלטתי שאני לא נותנת את ידי (ובעיקר את כספי) להמשך הניצול הזה!

למעלה