והנה כמו שהבטחתי עדכון מאתנו..

והנה כמו שהבטחתי עדכון מאתנו..

הסיבה שלא נמצאתי כאן היה שבנוסף לנתוח היתי מנוטרלת מחשב מיום שלישי שעבר (דבר יעיל לעשותו מדי פעם
) כדי לעדכן כמה דברים למחשב.. אז ככה.. כפי שראיתי ממה שהן יערה ורוית כתבו, החלטתי להכין את הודיה.. לא ידעתי אם רצוי להגיד נתוח או לא.. אז קראתי לזה "טיפול" אחרי הדלקת הנרות היא קבלה מאתנו בערב לפני הנתוח מתנה- סט רופא שלם (היה לנו סט שלא כלל כל מיני דברים חשובים והשלמנו את הסט בסטטוקופ ועוד..) ויחד עם הסט ספרתי לה בערב שגם לארני (הבובה מרח´ סומסום שהיא מאד אוהבת.. נדמה לי שבארץ קוראים לו אריק..) כואבות האזניים ושהוא יעבור טיפול שיגרום לכך שהאזניים שלו פחות יכאבו.. ושאם רוצה נברר אם גם היא תוכל לעבור את הטפול.. היא כמובן רצתה את זה
במקביל בדקנו שארני מרגיש טוב
בערב ארגנו את כל הדברים (והשתדלנו להעלים מהעיניים את האוכל שלא תראה את זה בבוקר..) הדרך לבית החולים היתה די קצרה בבוקר (הרצליה) היינו הראשונים, קבלנו מיטה בחדרון בו בדקו לה את החום (דווקא שם בדקו דרך פי הטבעת ולא בבית השחי.. והודיה היתה ממש גיבורה כי המכשיר החשמלי המשוכלל לא עבד והיו צריכים לעשות לה את זה פעמיים !! ) אני נכנסתי עם הודיה לחדר הנתוח ואת ההרדמה עשו עלי וכמה שזה היה קשה, לחשוב על זה שהודיה נכנסת לנתוח.. הדרך הזאת נראת בעיני הדבר הכי נכון לעשות, הרי אין כמו לשבת על אמא.. ואחרי זה זהו.. אומרים לך לצאת החוצה.. אבל לא עברו 2 שניות..(סליחה 5 דקות..) והרופא יוצא ואומר זהו, הודיה אחרי הנתוח ולפי דברי הרופא היו שם בתוך הנוזלים 4
דלקות אזניים.. קראו לנו אחרי 5 דק´ אחרי שהיא התעוררה.. ודבר אחד אני מצטערת שלא דאגתי להביא שיהיה לנו בין כל הדברים..
מוצץ
אמנם הודיה זרקה את המוצץ כבר בגיל 3 חודשים אבל הרבה פעמים זה היה הדבר שהרגיע אותה.. אז לא משנה מה נתנו לה היא בכתה בלי סוף.. היא גם קבלה
תעודת גיבור
ובאמת שהגיע לה !! אחרי שודיה בכתה בלי הרף קבלנו מיטה במחלקה.. גם שם היא בכתה המון אבל מסביבה היינו כולנו (כולל סבתא) והיא קבלה מתנות בלי סוף ולדעתי מה שהיא רצתה היה לישון.. רק שהיא לא כ"כ רצתה לעשות את זה על מיטת בית חולים
לבסוף היא הסתובבה אתנו במחלקה נהנתה לראות את המזרקה מהחלון.. ובסוף נשכבה על אחת מהספות של האורחים ונרדמה שם.. ואחרי זה שוחחרנו הביתה בבית הודיה כמובן שלא הלכה לישון כ"כ למרות שהיא היתה הפוכה מאד אבל זה היה כמובן ברור.. הרי היא גם ישנה שם איזה שעה טובה וגם אחרי הכל נתוח זה לא דבר קל.. באוזן אחד היה עדיין דם קרוש וקבלנו הוראה רק לנקות עם צמר גפן את הלכלוך אבל לא להרטיב את זה.. וגם אסור לה להכניס את האזניים למים לפחות למשך שבועיים כך שלשחיה היא לא תלך במשך שבועיים.. האזניים עוד כאבו לה ובערב כשהיא שכבה לישון יחד עם ארני (ושכחתי לציין קודם שבבי"ח המרדים גם שם עליו מסכה והרדים אותו כדי שהודיה לא תבהל מזה..) והיה עליו קצת צמר גפן (לא יודעת איך ) ושאלתי את הודיה אם היא יודעת איך ארני מרגיש כי גם הוא היה היום בטפול.. ואז הודיה חבקה אותו והרגשתי שהיא מתחילה להרגיש יותר טוב.. ובאמת ב"ה מיום ליום אני רואה שיפור.. לי אולי זה קשה יותר בתור אמא לראות את השפור בדבור, אבל יש שפור ואני מקווה שהנתוח באמת עזר ושלא נזקק יותר לנתוחים כאלו ואחרים

שרה, שמחה שאתם אחרי זה ושעברתם את

זה כמו גיבורות
לשתיכן מגיע
מקווה שתזכו לשיפור בכל ההיבטים הקשורים במהירה. והניתוח ישאר כמו זיכרון רחוק אבל מבורך בשל התוצאות. תרגישו מצוין, שירלי.

iris & ben

New member
רפואה שלמה../images/Emo39.gif

אהבתי את הגישה שלך...סט הרופא כמתנה...ושרופא הרדים אתארני

Iris-1

New member
שרה והודיה ברוכות השבות. ../images/Emo20.gif

החלמה מהירה מהירה להודיה. מקווה שאין לה טראומות מהטיפול.

לשרה והודיה התאוששות מהירה../images/Emo39.gif

שרה, אני חושבת שעשית הכנה ממש נפלאה להודיה לקראת הניתוח. כל הכבוד לך ולהודיה הגיבורה

_גלית_

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

איזו דרך נהדרת בחרת כדי לעזור לה להתכונן ולהתמודדד. תרגישו טוב

למעלה