והנה מה שהפורום הרשמי חושב על טום והראיון

והנה מה שהפורום הרשמי חושב על טום והראיון

http://bb01.sov.uk.vvhp.net/keane/phpBB2/viewtopic.php?t=43027 אני עוד לא קראתי את המאמר (אפילו שהוא מופיע שם, אני פשוט מנסה לקנות את המגזין עצמו. זה מרגיז - השם של המגזין הוא יוני, אבל עכשיו יוני וכבר לא מוכרים, ביוני כבר מוכרים את החודש הבא- יולי. נכון זה מפגר? אני מנסה להשיג את זה מניוז אייג'נסי פה
נראה מה יהיה...) בכל אופן, אתם מוזמנים להגיב
וגם להגיב באתר הרשמי לל מיני כתבות ולכתוב שאתם מישראל, זוכרים?

justin9

New member
קראתי את הראיון

מישהי סרקה את הכתבה והעלתה לפורום. זה נמצא בסוף העמוד הראשון בקישור שגיתית נתנה. זה אומנם סיוט לקרוא ככה כי זאת סריקה ויש מעט חלקים לא ברורים אבל בסה"כ מי שרוצה יכול. למי שעוד לא קרא כדאי שידע שזה ראיון לא קל בכלל. די מדכא. שמציג את טום ואת קין באור שונה ממה שכנראה תיארתם לעצמכם. מה שכן מעודד הוא שמציינים שם בבירור שקין מתחילים לעבוד על האלבום הבא באיזה חווה שהם שכרו. גיתית, הראיון גדוש במילה פאק על כל צורותיה אז תתכונני. בצד, תמונה של טום מהעיתון שקשה לי להחליט מה אני חושבת עליה. אבל הנה תגובה של מישהי מהפורום שיודעת בדיוק מה חושבת - I personally think he looks damn hot in this pic
, נו טוב..

justin9

New member
משהו ששמתי לב אליו

מה הסיכויים שהצלם יהיה ישראלי?

100% ../images/Emo26.gif

Nadav Kander was born in Israel in 1961. He grew up in South Africa and in the mid 80s moved to London where he lives now with his wife and three children

יא איזה כיף לו זה לא פייר../images/Emo10.gif

אני מקווה שהוא הספיק לבקש ממנו לבוא לארץ... לא פלא שהוא ישראלי, גרם לו לשים סיגרה בפה. וואכס.

איכס לא אוהבת את התמונה =\למרות שהוא נראה טוב

אני שונאת פוזות בכלל, שלו במיוחד, וסיגריות בפרט. ונראה לי שאני אקרא את הכתבה בקרוב כי כנראה אני לא אשיג את העיתון הזה יותר. איזה באסה. כל חודש אני מסתכלת אם יש משהו על קין ובזמן האחרון ויתרתי כי אמרתי - חלאס הם לא בדיוק הוציאו אלבום או משהו שיש סיבה לזה... באסה.. וחחח אני אשתדל להצתגבר על ה"פאק"

למעלה