והנה משהו..........

תוכי

New member
והנה משהו............/images/Emo20.gif

טוב אז מה היה לנו: אז ככה ב- 09/08/02 יום שישי קיבלנו סוף סוף את המפתח לביתנו הקט. במוצ"ש ארזנו. ביום ראשון התחלנו לשפץ והתקינו לנו את קו הטלפון. ביום שני נאלצנו לדחות את השיפוצים לערב – מה לעשות לא יכולים בלי בעלי בעבודה ובערב עבדנו עד ממש הלילה ביום שלישי הביאו לנו את המקרר והארון איזה כייף הכל חדש. וכרגיל עבדנו עד הלילה והפעם עם חבר של חיים שבה לעזור ולעשות חציבות בקירות – להסתרת חוטים למיניהם. ביום רביעי שוב הגענו לעבודה ובערב המשכנו לארוז. ביום חמישי עבדנו עד לצאת הנשמה וגם חבר של חיים שממש 10. ביום שישי אחרי שחיים חזר מהעבודה שוב הלכנו לבית וגם העוזר הנחמד שלנו. במוצ"ש שוב הלכנו ושוב שיפצנו וצבענו והפעם לבדנו ושטפנו את החדרים. ואתמול בבוקר שוב ארזנו את מה שנשאר וחיכינו להובלה ב- 15:00 והעברנו את הבית. וסוף סוף ישנו אתמול בבית שלנו ............... אבל, עדיין מבאס אותי שלא סיימנו את כל השיפוצים. אבל בתקווה שיגמר מהר ........................... ובקרוב אצל כולכן/ם

kisses

New member
נישמע שהספקתם המון כל הכבוד../images/Emo45.gif

באמת עבודה יפה

יעלי2

New member
well Done! ומברוכ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

סרינה

New member
איזה מבצעיים!

שיהיה
בשאר הסידורים, ומה שאתי@ אמרה זה נכון: קחו את הזמן, אחרי הפוש הראשון - אי אפשר לסדר בית בשבוע.

אתי@

New member
בשעה טובה ../images/Emo57.gif

אל תתבעסי מזה שלא סיימתם את השיפוץ זה לוקח זמן עד שמצליחים לסדר הכל מ-א´ עד ת´ אני לא שמעתי על אף אחד שהצליח לסדר דירה לא חדשה בשבוע. לנו לקח איזה שלושה שבועות עד שהכל הסתדר, וגם לא לגמרי. בנתיים תהנו לכם מביתכם החדש.

fila

New member
כל הכבוד על ההספק../images/Emo41.gif

אני מתארת לעצמי שזה ממש באסה השיפוצים, בשבוע שעבר התקינו לי מזגן והתבכיינתי על הלכלוך שעשו לי עד מוצ"ש בערך
כשהיה לי חם והיה לי גם מזגן
בקיצור הסבלנות משתלמת, תחכי קצת והכל יבוא על מקומו

תוכי

New member
../images/Emo51.gif בננות

השיפוצים ממש קשים אבל ישתלמו בסוף שיהיה לכולם אחלה יום

מזל טוב על הבית החדש...

מבית חדש כל אחד מתלהב, לנקות, לשנות, לסדר, לעצב. מי ייתן ויחדיו, בחלוף הימים, תהפכו ביתכם לקן נעים וחמים.

dorlim

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

נשמע שאתם עושים חייל בעניין השיפוצים ושמגיעה לחבר שלכם תודה מיוחדת. איזה כיף תהנו בבית החדש

למעלה