והנה עוד כתבה, בעיתון "הארץ"

qt1

New member
תודה גאלה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אומר על הקשר בין רפי לדניאלה, לא עברה לי פעם אחת בראש מחשבה על קשר מוזר ביניהם, מעניין שהיו אנשים שכן עברה להם מחשבה כזו. בהחלט מעניין!!! אי נוחות? באמת שאף פעם לא, הכל נראה לי הכי טבעי שבעולם. וגם אתם לא כתבתם כאן כלום אף פעם. חבל שהם לא כתבו כאן... חבל שרני בלייר הרגיש שצריך לסיים את הסדרה ושהחולשה היא בבניית הדמויות הנשיות. לא פספסתם את הבנות, זה לא נכון, כן פספסתם בכך שהעלמתם שחקנים כמו אתי אנקרי , וזה כן מוזכר בכתבה , וכמו מוקי-תומר , אבל זה לא קשור לבנות, השיקולים לסיים את שבתות וחגים לדעתי לא קשורים לבנות/נשים , לדעתי נמאס לרני בלייר משבתות וחגים וזו הסיבה לכך שהסדרה יורדת. את זה נוכל לשאול אותו ביום א'. אפרופו הארוח. חשבתי על כך שאני לפחות וגם אתם לצורך העניין עומדים לשאול שאלות את אלון אבוטבול שגילם את רפי, אבל אנחנו בכלל לא מכירים את אלון.א , אולי כדאי לכולנו לקרוא על אלון.א ,יש כתבה שמורי שלחה בזמנו ביום א' יפתח כאן שרשור שאלות ואלון.א ורני בלייר יראו אותו ואני מקווה שגם ישיבו
אתם יודעים איזה שאלות פחות או יותר אתם מתכוונים לשאול? בכלל לא כתבתנו על זה כלום, סתם לצורך הדיון... או שאתם רוצים לשמור את זה לעצמכם? שבת שלום לכולם , ובשמחות

Gods Wave

New member
האמת

אין לי מושג מה אני הולכת לשאול. לא בטוחה שבכלל יש לי מה לשאול. סומכת על שאר חברי הפורום ועל אבוטבול עצמו : )

qt1

New member
לא חייבות להיות שאלות...

אבל גליה את כתבת המון על זוגיות, איך אין לך שאלות
דווקא חשבתי שיהיו לך שאלות, בכיוון של אהבה היו לך כמה,אולי כדאי שתעברי על השאלות ששאלת כאן, את מרגישה שקיבלת תשובות לכל שאלותיך? שבת שלום

Gods Wave

New member
הדברים שכתבתי

היו פשוט דברים שעלו לי בעקבות הפרקים לא זכורות לי דווקא שאלות ששאלתי, אבל אני אבדוק. בכל אופן, לא יודעת אם אלון הוא האיש לשאול אותו את השאלות האלה, אולי דווקא את רני בלייר כן אוכל לשאול משהו בקשר לזה, נראה : ) אבל כמו שאמרת - באמת לא חייבות להיות שאלות. שבת שלום

למעלה