והנה עוד קצת מתוככי הליכוד - היי ביביסטים, זה שלכם משלכם

eקא זו או

Well-known member

הסמול הקוצני

esotrndpSortc10ea683c0fl8a4661l3cfM:1il0F41cb  ayllu28fAtr 9 ·
עורך דין ששי גז, מבכירי עורכי הדין הפליליים ודמות אהודה על הביביסטים, השתתף בפאנל אינטרנטי שלהם על ה"רפורמה המשפטית" והדברים שאמר להם שם הותירו אותם בהלם:
"גם אם אתן לך יומיים לא תמצא שום דבר טוב ברפורמה, אין ברפורמה שום תיקון למערכת המשפט אבל היא תוביל להרס המדינה".
"כל סעיפי הרפורמה פוגעים בדמוקרטיה, במיוחד הסעיף של הועדה לבחירת שופטים".
"בזכות זה שבית המשפט בישראל עצמאי בית הדין הבינלאומי מעולם לא העמיד לדין חיילים ישראלים (וזה ישתנה אם בית המשפט לא יהיה יותר עצמאי)".
"אנשים יוצאים לרחובות כי כל אדם לחופש נולד והם מבינים שחייהם ישתנו אם תעבור הרפורמה".
ואלו רק חלק מהציטוטים שלו משם.
הנקודה ברורה, אין אדם בר דעת, גם כזה שהתבטא בזכות נתניהו לא פעם בעברו, שתומך בחקיקה המטורפת של נתניהו, לוין, ורוטמן.

Harrington

Well-known member
מנהל

הסמול הקוצני

עורך דין ששי גז, מבכירי עורכי הדין הפליליים ודמות אהודה על הביביסטים, השתתף בפאנל אינטרנטי שלהם על ה"רפורמה המשפטית" והדברים שאמר להם שם הותירו אותם בהלם:
"גם אם אתן לך יומיים לא תמצא שום דבר טוב ברפורמה, אין ברפורמה שום תיקון למערכת המשפט אבל היא תוביל להרס המדינה".
"בזכות זה שבית המשפט בישראל עצמאי בית הדין הבינלאומי מעולם לא העמיד לדין חיילים ישראלים (וזה ישתנה אם בית המשפט לא יהיה יותר עצמאי)".
"אנשים יוצאים לרחובות כי כל אדם לחופש נולד והם מבינים שחייהם ישתנו אם תעבור הרפורמה".
הנקודה ברורה, אין אדם בר דעת, גם כזה שהתבטא בזכות נתניהו לא פעם בעברו, שתומך בחקיקה המטורפת של נתניהו, לוין, ורוטמן.
גז משמיע דעות בהתאם לפאנל בו הוא יושב. מה החידוש?

eקא זו או

Well-known member
גז משמיע דעות בהתאם לפאנל בו הוא יושב. מה החידוש?
עליך נאמר הפסוק הזה: הישנה כושי עורו ונמר חברבורותיו?
או כמו שציין ביובשנות מה לייבוביץ: תעמידו חמור 7 שנים בכניסה לפקלוטה למד"ח והוא יהיה דוקטור.
חחחחחחחחחח

Harrington

Well-known member
מנהל
עליך נאמר הפסוק הזה: הישנה כושי עורו ונמר חברבורותיו?
ואללה? מרתק לשמוע שהומצא פסוק במיוחד עבורי הקטן :).
או כמו שציין ביובשנות מה לייבוביץ: תעמידו חמור 7 שנים בכניסה לפקלוטה למד"ח והוא יהיה דוקטור.
חחחחחחחחחח
לא חסיד גדול של אימרות לייבוביציות. עמך הסליחה.

אגב, לגופם של דברי תחשוק נפשך להתייחס?

שחר 676

Well-known member

הסמול הקוצני

קזצ'וק , מספיק להתמם.

עו"ד ששי גז הוא איש מקצוע מעולה - אחד הטובים שיש. הוא יודע היטב ללכת בין הטיפות ולהבין מה מצופה ממנו.

אין בעיה לדגול ולהחצין עמדות ימניות חוץ מנושא הרפורמה. אם הפרקליט המכובד היה מעז לתמוך ברפורמה הוא היה הופך ל "פרסונה נון גרטה" בעיני השופטים שבפניהם הוא מופיע ובמקרים של תיקים גבוליים בהם ההכרעה תלויה בהתרשמותו של השופט/חבר שופטים קיים סיכוי עצום שלקוחותיו יופלו לרעה בשל עמדותיו הפוליטיות של פרקליטם.

כל בר דעת מבין היטב שסיטואציה זו תרחיק לקוחות ממשרדו.

גם אני ראיתי את התבטאויותיו בנושא וישר הבנתי שברגעים אלה הוא מבטא עמדות לא מקצועיות כלל ואני מבין אותו...פרנסה זה דבר חשוב.

יש הרבה אמנים שיודעים היטב שאם הם יחשדו כאוחזים בדעות ימניות - יהיה להם קשה למכור את "מרכולתם". המשוררת האלמותית נעמי שמר הוחרמה והוקעה על ידי דיקטטורת השמאל אשר שולטת גם בתרבות אבל היא לא נכנעה וצעדה בראש מורם עד שהלכה לעולמה.

בקיצור - אל תתמם - אתה יודע היטב מה מתרחש כאן.

נערך לאחרונה ב:

DANIAVNI

Well-known member
גם אני ראיתי את התבטאויותיו בנושא וישר הבנתי שברגעים אלה הוא מבטא עמדות לא מקצועיות כלל ואני מבין אותו...פרנסה זה דבר חשוב
איך אתה יכול להניח מראש שזו איננה דעתו ?
זאת אומרת, זאת אפשרות
אבל איך יש לך כזה ביטחון ??????

שחר 676

Well-known member
איך אתה יכול להניח מראש שזו איננה דעתו ?
זאת אומרת, זאת אפשרות
אבל איך יש לך כזה ביטחון ??????
מפני שלפעמים יש אלמנטים כל כך ברורים עד כי אין מנוס מלהגיע למסקנה אליה הגעתי.

מה גם שתשובותיו נאמרו בבוטות חסרת עידון כאילו שהוא ניסה להטמיע כמה שיותר מסרים המבהירים שהוא מתנגד באופן מוחלט לרפורמה - הוא אשכרה לא רצה שתשובותיו יתפרשו באופן שיכול להשתמע לשני פנים ומעבר לכך תשובותיו לא הכילו מינימום מקצועיות - רק ססמאות קפלניסטיות שנאמרו בלהט שממש לא מאפיין אותו.

זו כמובן התרשמותי האישית והיא אינה עובדה אבל כל מי שעיניו בראשו הבין שהאיש בסה"כ ניסה להגן על מטה לחמו.

מדובר כאמור בפרקליט אדיר שיש לו לא מעט אומץ להעביר ביקורת מרומזת על מערכת המשפט אבל גם הוא מבין היטב שיש גבול שאסור לעבור - פרנסתו תלויה בכך
.

DANIAVNI

Well-known member

הסמול הקוצני

רגע
ששי גז אהוד על ביביסטים בשל דעותיו או בשל היותו קונסיליירי ?

שחר 676

Well-known member
רגע
ששי גז אהוד על ביביסטים בשל דעותיו או בשל היותו קונסיליירי ?
הוא אהוד מפני שהוא לא מפחד לבטא בזהירות עמדות המביעות ביקורת מרומזת על הפרקליטות ומערכת המשפט וככזה הוא מצטייר כהוגן כלפי כל הצדדים אולם נושא הרפורמה הוא סדין אדום בעיני מערכת המשפט כולה ואם הוא רק יעז להביע תמיכה ברפורמה משלח ידו יפגע. (פרקליט ערמומי וחלקלק)

לכן ראיתי באיזה להיטות עצומה הוא התגייס להוקעת הרפורמה - ממש זעק את ליבו בראיון.....טוף , הוא מבין היטב על איזה צד של הלחם מרוחה החמאה או במילים אחרות הוא יודע היטב שאסור להרגיז את אלו היכולים לפגוע במשלח ידו.

לא כפרה.....ארגון המאפיה עליו אתה מדבר היא "כנופיית שלטון החוק" כפי שכינה אותה חבית השומן הגרוטסקית (הנשיא לשעבר ראובן ריבלין) כשהצמידו לו כתב אישום מגוחך. מאז הוא כבר הבין היטב את מי אסור להרגיז ולכן הוא הפך להיות שמאלן.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא אהוד מפני שהוא לא מפחד לבטא בזהירות עמדות המביעות ביקורת מרומזת על הפרקליטות ומערכת המשפט וככזה הוא מצטייר כהוגן כלפי כל הצדדים אולם נושא הרפורמה הוא סדין אדום בעיני מערכת המשפט כולה ואם הוא רק יעז להביע תמיכה ברפורמה משלח ידו יפגע.

לכן ראיתי באיזה להיטות עצומה הוא התגייס להוקעת הרפורמה - ממש זעק את ליבו בראיון.....טוף , הוא מבין היטב על איזה צד של הלחם מרוחה החמאה או במילים אחרות הוא יודע היטב שאסור להרגיז את אלו היכולים לפגוע במשלח ידו.

לא כפרה.....ארגון המאפיה עליו אתה מדבר היא "כנופיית שלטון החוק" כפי שכינה אותה חבית השומן הגרוטסקית (הנשיא לשעבר ראובן ריבלין) כשהצמידו לו כתב אישום מגוחך. מאז הוא כבר הבין היטב את מי אסור להרגיז ולכן הוא הפך להיות שמאלן.
הבעיה (בעיה קבועה בשיח הרדוד של תקופתנו שמתבסס בין השאר על תקשורת רדודה מאוד) שקל מאוד לפרש דברים באופן שגוי. לא סתם אמרתי שגז משנה את דעתו בהתאם לפאנל בו הוא יושב. זה מציאותית נכון. אבל האיש חכם. הוא יודע לזרוק כותרת שמותאמת לפאנל, אבל בשביל ללמוד ממנה מה הוא באמת חושב, כבר יש צורך להתעמק ולהקשיב קצת יותר בהרחבה (ולעומק כאמור). כך, לשיטתו של גז, כולם יוצאים מרוצים. אבל אם אתה מאלה שמסתמך על כותרות דבריו בלבד, בדיקה קלה תלמד אותך שאלו משתנות לחלוטין על בסיס הפאנל הספציפי בו הוא מתבטא באותו רגע.

שחר 676

Well-known member
הבעיה (בעיה קבועה בשיח הרדוד של תקופתנו שמתבסס בין השאר על תקשורת רדודה מאוד) שקל מאוד לפרש דברים באופן שגוי. לא סתם אמרתי שגז משנה את דעתו בהתאם לפאנל בו הוא יושב. זה מציאותית נכון. אבל האיש חכם. הוא יודע לזרוק כותרת שמותאמת לפאנל, אבל בשביל ללמוד ממנה מה הוא באמת חושב, כבר יש צורך להתעמק ולהקשיב קצת יותר בהרחבה (ולעומק כאמור). כך, לשיטתו של גז, כולם יוצאים מרוצים. אבל אם אתה מאלה שמסתמך על כותרות דבריו בלבד, בדיקה קלה תלמד אותך שאלו משתנות לחלוטין על בסיס הפאנל הספציפי בו הוא מתבטא באותו רגע.
אני דווקא ראיתי אותו מתראיין לשרון גל שידוע כמראיין בעל אוריינטציה פוליטית ימנית. אותו מראיין תקף את גז על האופן בו הוא הגן על "שלטון החוק".....

התרשמותי היתה שהפרקליט המניפולטיבי התעקש לזעוק ולהחצין את ההגנה אולטימטיבית על מערכת המשפט. דיבר בעיקר בססמאות בוטות מתוך ידיעה גמורה (אין לי ספק בכך) שבוטות הצהרותיו תייצרנה כותרות כך שהוא יצטייר בעיני החונטה כמגן שלטון החוק עאלק :)

הוא יודע היטב להלך בין הטיפות ולראיה הפוסט המגוחך של קזצ'וק.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני דווקא ראיתי אותו מתראיין לשרון גל שידוע כמראיין בעל אורייטציה פוליטית ימנית. אותו מראיין תקף את גז על האופן בו הוא הגן על "שלטון החוק".....

התרשמותי היתה שהפרקליט המניפולטיבי התעקש לזעוק ולהחצין את ההגנה אולטימטיבית על מערכת המשפט. דיבר בעיקר בססמאות בוטות מתוך ידיעה גמורה (אין לי ספק בכך) שבוטות הצהרותיו תייצרנה כותרות כך שהוא יצטייר בעיני החונטה כמגן שלטון החוק עאלק :)

הוא יודע היטב להלך בין הטיפות ולראיה הפוסט המגוחך של קזצ'וק.
זה (בעיקר הפסקה האמצעית שלך) בדיוק מה שאני אומר :). לא יודע מה זה הפוסט המגוחך של קזצ'וק או מי זה האיש, אבל בשאר דבריך אתה מאשר בדיוק את מה שאני כותב.

שחר 676

Well-known member
זה (בעיקר הפסקה האמצעית שלך) בדיוק מה שאני אומר :). לא יודע מה זה הפוסט המגוחך של קזצ'וק או מי זה האיש, אבל בשאר דבריך אתה מאשר בדיוק את מה שאני כותב.
בהתנהלותו (הפרקליט גז) לא יישר קו עם המראיין הימני וחלק מחברי הפאנל שלו כלומר הוא התנגח בהם באופן מובהק שלא משתמע לשני פנים ולא ביטא את מה שהם ציפו לשמוע ממנו.

אבל לרוב הוא בהחלט מתנהג באופן שציינת להוציא כמובן את נושא הרפורמה כלומר את הסדין האדום.

Harrington

Well-known member
מנהל
בהתנהלותו (הפרקליט גז) לא יישר קו עם המראיין הימני וחלק מחברי הפאנל שלו כלומר הוא התנגח בהם באופן מובהק שלא משתמע לשני פנים ולא ביטא את מה שהם ציפו לשמוע ממנו.

אבל לרוב הוא בהחלט מתנהג באופן שציינת להוציא כמובן את נושא הרפורמה כלומר את הסדין האדום.
לא אמרתי שהוא אומר את מה שהפאנל רוצה לשמוע. אמרתי שהוא משנה את דבריו בהתאם לפאנל בו הוא יושב. זה משהו אחר.

שחר 676

Well-known member
לא אמרתי שהוא אומר את מה שהפאנל רוצה לשמוע. אמרתי שהוא משנה את דבריו בהתאם לפאנל בו הוא יושב. זה משהו אחר.
אני כבר מבין לאן נושבת הרוח ומכייון שאני חס על האנרגיה שלי אעצור את זה כאן.

אני שומר אנרגיה לאויבי ישראל ולא מעונין לירות בתוך הנגמ"ש על זוטות.

הכל טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני כבר מבין לאן נושבת הרוח ומכייון שאני חס על האנרגיה שלי אעצור את זה כאן.

אני שומר אנרגיה לאויבי ישראל ולא מעונין לירות בתוך הנגמ"ש על זוטות.

הכל טוב.
אכן הכל טוב. פשוט לא הסברתי את עצמי/כוונתי נכון בתחילת הדיון. הפעם לגמרי אשמתי :).

למעלה