והנה, עכשיו אתי לחשה שההפקה אמרו לה שאם היא ת

noaxxx

New member
והנה, עכשיו אתי לחשה שההפקה אמרו לה שאם היא ת

תקלל, היא תעוף מהתכנית, ומה קרן עונה לה על זה? הכל בסדר, תרגעי, לא אמרת שום דבר...

Klayhamn

New member
כן, ממש שום דבר,

רק קראה למישהי "סמרטוט" ו-"זונה" ורמזה שלולא התוכנית היא גם הייתה מפעילה נגדה אלימות פיזית. צריך לשלוח אותה לאשפוז כפוי בדחיפות, לפני שהיא תספיק להתעלל בעוד אנשים.

רגע רק רגע

Active member
לאתי מותר הכל (למה המשפט הזה נשמע לי מוכר?)

מפריע לי שחבורת הזבל מתכננת לגשת אל איתן, כל אחת בנפרד, ולומר לו שהיא מדברת אך ורק בשם עצמה. יש פה תכנון מרושע ביותר לעשיית מניפולציה על איתן וכל זאת, כדי לסלק את יריבתה של אתי על ליבו של בן (פחחח כאילו שהיה קורה ביניהם משהו). התנהגות בזויה! בואו נחזיק אצבעות שההפקה תעמוד במילתה שלה ותעיף את אתי מהתכנית

השרדות10

New member
הפקה עם ריטינג כזה נמוך תכניס גם את חודדה

לתת עידוד לאתי (וכמובן להתחרות גם על ליבו של איתך פחחח אחרת מה הביאו בהמה כמו אתי חזן? ברור בגלל שהם חשבו שהיא מתאימה לאיתן פחחח עושים מעצמם צחוק

השרדות10

New member
יו תחשבו חודדה וחזן הולכות מכות...רצח בדוק../images/Emo6.gif

זה יגמר בתנועות האלה שליז עשתה עם הסיבובי סכין בבטן בדוק חחחחח

השרדות10

New member
איך זה שכל ערוץ נורמלי מעיף כאלה?ערוץ10 תתרמה

שיתביישו לא נראה לי שאסתכל בזמן הקרוב צריכה הפסקה מהגועל הזה נהיה לא כיפי יותר

רגע רק רגע

Active member
אם את פורשת...

הרייטינג ירד ל-6.3%
אני אמשיך לצפות. ככה זה עם מכורים לריאליטי (גם אם מדומה)

השרדות10

New member
כן רק שזה לא באחוזים

ככה6.3
ואל דאגה גם אני חולת ריאלטי בודאי אשוב אחרי שאנוח קצת מהחודדה החדשה לראות את התכניות אבל שידחפו את ערוץ הקללות שלהם עבור רק 15.50 שח לחודש! (ואז אעלה שוב את הריטינג שלהם ל-7.3!

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האחוזים ברחו לי בטעות. לא יקרה שוב
אני רואה דרך האינטרנט ומקווה שלא יגבו על זה תשלום. אך גם אם יגבו תשלום... כבר הכנתי לינק לשידור פתוח וחינמי
שאלה - מי זה ה- 0.3? אלעד?!

noaxxx

New member
נשמע מוכר ולא לחיוב, הספיקה לי פרידה אחת!

לא בא לי שוב לראות רוע וצדקנות על המסך. ובאמת, לטובתה, שתצא מהסרט על בן

noaxxx

New member
נכון, איזה קטע ...טוב, אני פרשתי לישון../images/Emo199.gif

אני רואה את התוכנית רק בגלל

אתי היא הנשמה של התוכנית של הבית בכלל אתי את בגמר מאמי אחותה מקסימה היא קונה אצלנו בחנות

Klayhamn

New member
כן מה זה נשמה

לקרוא לאנשים שלא עשו שום דבר רע לאף אחד "סמרטוט", זו ממש התנהגות של ליידי. אתי היא פסיכופטית מסוכנת ואלימה, וזה שאתה תומך בה מעיד הרבה עליך

למעלה