והנה פו-חם חם מהתנור

2hila2

New member
והנה פו-חם חם מהתנור

פו הדוב שמחכה עכשיו שיבואו לקחת אותו...

יופי של פו

בגיל 16 הייתי מעדיפה שיקפוץ לי חתיך מהעוגה ולא פו
עוגה מאד מושקעת

2hila2

New member
תודה על התגובות-ו../images/Emo35.gif

כיצד ניתן ל"תקן" סדקים שנוצרו בעוגה עם הזזתה
מבלי להוסיף אלמנטים?

net the jet

New member
קשה...הכי טוב למנוע ע"י שהעוגה תהיה

על משטח מאד יציב-קאפה עבה, או דיקט, אז לא יווצרו סדקים.

הפו מתווווקי! איזה מגניב איך הוא

כאילו יוצא מהעוגה
ויש לי שאלית: קניתי היום את הברזלים העדינים האלה כמו ששמת לפרחים. שאלתי היא: את הפרחים פשוט קרצת מבצק סוכר עם חותכנים או שהם עוגיות?

2hila2

New member
תודה לכולכן../images/Emo9.gif

כן-חתכתי בעזרת חותכנים ומיד תקעתי את השיפוד. הנחתימ לייבוש בתוך קופסא של תבלינים נקייה שיש לה פיה עם חורים. בסוף בסוף תקעתי את זה בעוגה.

לילית462

New member
פו נהדר, אבל ליומהולדת 16 ?

הביצוע מצויין, הדמות הפורצת היא ממש להיט. קצת מוזר שילד/ילדה (לירון כיום שם יוניסקס) יבחר בפו לקישוט העוגה שלו, לא ? בלי קשר העוגה נהדרת אני גם מאוד אוהבת את הצבע פיסטוק של העוגה.

2hila2

New member
כן, פו לגיל 16

לירן היא בת. ברגע שהתחלתי להתעסק עם בצק סוכר לפני חודשיים, לירן הוקסמה והבטחתי לה. כבר אז היא התעקשה על פו הדוב ולא שום דבר אחר... רציתי גם להתנסות בפיסול אך היא התעקשה על ציור. אז התחכמתי לה ולעוגה ועשיתי בכ"ז משהו תלת מימדי. קיבלתי כבר תגובות מתרגשות ביותר על העוגה-ממנה ומחברותיה...

ענבר100

New member
פו מדהים - בגיל 26 מוכנה לקבל אותו

שאלה קטנה - איך ייצבת אותו על העוגה שיראה שהוא פורץ ממנה?

2hila2

New member
../images/Emo6.gif בשמחה

צירתי את פו על חתיכה של בצק סוכר עם CMC . (משני הצדדים) חיכיתי שיתיבש טוב טוב. רק אח"כ ציפיתי את העוגה בבצק סוכר ומיד,לפני שהבצק מתחיל להתיבש-תקעתי את פו לתוך העוגה- בעדינות אך בנחישות... לאחר מכן יצרתי סביבו את המשולשים ועיצבתי אותם כך שגם יתמכו בו... הערה- את פו המשכתי עם חתיכת בצק סוכר מעבר לציור עצמו- כדי שכשאכניס אותו לעוגה-זה יגיע כמעט עד לתחתיח.

ענבר100

New member
תודה על ההסבר ושאלה, חייבים CMC?

ובאיזה עובי בערך הפו צריך להיות? ואם כבר, אז גם כמה זמן נתת לו להתייבש? תודה וסליחה על כל השאלות.

2hila2

New member
כן,חייבים CMC

שכן ללא CMC הבצק נשאר מעט גמיש ואז עלול להתקפל/להישבר. העובי של פו כחצי ס"מ. נתתי לו להתייבש,לאחר צביעה בצד אחד כשעה,ולאחר מכן אחרי צביעה בצד שני עוד כחצי שעה. בעיקרון-התחלתי להכין אותו עוד לפני האפיה וכך עד שהיא היתה מוכנה הוא התיבש,ואז צבעתי צד שני-ועד שציפיתי את העוגה-גם זה התיבש. בהצלחה!

למעלה