והנה קושיה נוספת לפסח

והנה קושיה נוספת לפסח ../images/Emo162.gif

שלום לכולם אני המון זמן צופה נלהב של הפורום הזה - והנה החלטתי לפצות פה. בנות - האם אתן מעדיפות גבר שיהיה "גבר" במלוא מובן המילה או גבר "חדש" (או במילים אחרות : מטרוסקסואל) ואני אסביר : לי אישית יש הרגשה שאם תהיה בסדר כל הזמן ופעם אחת תהיה מניאק - לא ישכחו לך אם תהיה כל הזמן מניאק ופעם אחת תהיה בסדר - יעריכו אותך על המאמץ. מה דעתכן ?

אישית אני מעדיפה

גבר מטרוסקסואל :) אבל,אני גם יכולה לאהוב גבר "גבר",אין לי רשימת מכולת,איך הוא אומר להראות,מצאתי את עצמי נמשכת לגברים שלא היו הטעם שלי,והכימיה הייתה מצויינת,זה תלוי בבן אדם,ובתקשורת איתו. ברגע שאתה מגביל את עצמך לשבלונה אחת קבועה,אתה בעצם יכול לפספס בדרך המון... לגבי שאלתך - נראה לי שתכלס, אם תהיה כל הזמן מניאק ופעם אחת תהיה בסדר,יעריכו אותך על המאמץ. אז אני מרגישה כמוך. נ.ב. אישית,מניאקים לא עושים לי את זה.

כמוני כמוך

אני חושבת שאם כל הזמן תהיה מניאק ופעם אחת בסדר, אתה לא תהיה איתי. קורה שמועדים, גם אני. וכן, אני אסלח להתמאניקות חד פעמית, אעריך את האפטיות והעזרה על בסיס יומי.

bulb

New member
באמת סליחה ,אבל זו תשובה ממש

אבל ממש ,מטומטמת. ממתי מחלקים פרסים על דברים סטנדרטיים שבשיגרה? למה משול הדבר? אם היומנאי בתחנת המשטרה רושם פרטים ביומן ,אין הוא ראוי לפרס מיוחד כיוון שהוא נוהג כפי שמתבקש מתוקף תפקידו. באותה המידה ,אין נותנים פרס לנהג האוטובוס אם עצר בכל התחנות. אדם המתנהג כמניאק לא ראוי לפרס אם נחה עליו הרוח וברגע של בלבול נהג כהלכה.

shaniza

New member
אתה רומז כאן

שגבר במלוא מובן המילה הוא בעצם גבר מניאק??

אני לא רומז שום דבר..

יכול להיות ששאלתי לא היתה ברורה כל-כך... אני לא טענתי שגבר "גבר" = מניאק. עושה רושם שאותו גבר "מעניק" "תורם" "חם" - שעושה זאת כחלק מהטבע שלו לפעמים מוערך פחות. לפחות שמאותו אחד שלא משקיע ולא נותן מעצמו - ופעם אחת הוא ישקיע באיזה יציאה ליומולדת וכולם יהיו מופתעים לטובה.

ד נ י ת3

New member
לא מניאק, ולא מטרוסקסואל.

רק בנאדם. זהו. אוהב, מעניק, רגיש, אמיתי, כנה. בלי מלחמות ובלי משחקי כוחות. שני בני אדם שרוצים להיות וליצור משהו ביחד

magenta73

New member
שוב, טוב לדעת

שהעולם מחולק לשניים. מניאקים ומה? מטרוסקסואלים? רגישים? חוננים? לזה יש לך הגדרה? איזון. איזון. איזון. זה הכל.

לא מניאקים ?

זה היה כל כך מסובך ? ולא, העולם לא מתחלק לשניים - הוא מתחלק להרבה יותר. אני אישית שאלתי מה העדפת הנשים כאן - תקראי לזה סקר. מעניין מג'נטה - שבכל פורום אחר הייתי מקבל ממך תשובה קצת יותר מפורטת, והרבה יותר עניינית. הרי הנושא הזה - מה נשים מעדיפות - את הילד הרע או את הילד הטוב - הוא לא נושא חדש. נתקלתי במספיק בחורות ונשים (ואני לא אומר את זה בנשימה אחת) שרמת הציפיות מהבחור שהן היו איתו היתה סבירה מינוס - סבירה מינוס בהכנת אוכל,סבירה מינוס בסידור הבית וסבירה מינוס בכל דבר שלא קשור לגרעפסים וגירבוץ. היתה הרמת גבה מסויימת כשהן גילו שהבחור קצת פחות שטחי מהמצופה בדיעבד - הסיבה לסיום הקשר היתה (ואת זה שאלתי וביררתי אחרי שיחות נפש לא נעטות) "שיעמום" מאותם סיבות ממש. ציטוט - "משהו לא הסתדר לי, הוא לא היה גבר טיפוסי..." "אני לא יכולה להיות עם גבר שיודע לבשל יותר טוב ממני" אמיתי לגמרי. אז עם כל התייפיפות הנפש של "הלוואי עליי כזה בחור..." רציתי לדעת - מה העדפת הנשים כאן. נראה לי שאני אכתוב את זה גם ב-30+ או בסינגלס - שם אולי אקבל תשובה טובה יותר ממך.

magenta73

New member
לא לעיניין

השוואת הפורומים. בכלל. וזה גם לא נכון. אתה בעצמך כתבת שזאת שאלה שנשאלה הרבה. הרבה מאוד. ודי. לפעמים נמאס משאלות שכאלו. ילד רע לא יודע לבשל? טוב לדעת. כרגע אני במשהו עם בחור שאי אפשר ממש להגדיר אותו כמניאק או כלא מניאק. הוא עושה לי טיזינג? כן. הוא לפעמים מעצבן בכוונה? כן. הו ארגיש? כן. הוא מבשל? הוא פאקינג שף. למרות שהוא עוד לא בישל לי... אולי בגלל העובדה שנגמר לי הגז בבית... זה לא משנה. מבחינתי אין דבר כזה גבר טיפוסי. ואם אתה קורא כזה הדוק שלי, אתה כבר בטח יודע את זה...

צודקת

באמת לא לעניין לשאול לשאול שאלה שנשאלה כל כך הרבה פעמים. גם אם זה לקבל דעות נוספות. ומכיוון שאני קורא הדוק שלך - ציפיתי לקרוא משהו רציני וענייני יותר דווקא בפורום שלך. קורה... טועים.

magenta73

New member
מה שלא היה לעיניין

מבחינתי, היה הדבר הבא: אתה מנסה להוציא תגובה, שונה, מיוחדת, משאלה שאין לי תשובה שונה ומיוחדת לתת, חוץ מהעובדה ש, וואלה, אני לא מתסכלת על גברים בצורה דיכוטומית כ"מצוי" ו"לא מצוי". לא קיבלת תשובה שמצאה חן בעינך ולכן ניסית להוציא ממני תשובה ע"י טיזינג קל, כאשר בעצם, בין המילים אמרת, שבפורומים אחרים אני כותבת בצורה יותר עיניינית. קיבלת שוב תגובה. שוב היא לא מצאה חן בעיניך ועכשיו, בנוסף, אתה גם כותב שדווקא בפורום "שלי" אני עונה תשובות קצרות, לא רציניות וכו'. אז א. זה לא הפורום שלי. ב. זה לא הפורום היחיד שאני מנהלת. ג. אני עונה בכל הפורומים, באותה מידה, באם ארוך, קצר, עינייני, נוגע, פוגע או ציני בהתאם לשאלה ולא בהתאם לפורום הנתון. מצטערת שהתשובות שלי לא מספקות אותך. או לא מותאמות למה שציפית לקבל... זה מה שאני חושבת בנידון... באמת... וכולן ענו לך, בעצם, אותו הדבר, אם לא שמת לב... לא דיכוטומיה. שילוב. ולא מניאק. לא אוהבות אותם.

או - סוף סוף תשובה עניינית

כמו שבוודאי זמת לב - לא שאלתי אותך. שאלתי גם אותך. והנה - קיבלתי כמה וכמה תשובות - ולא - אין תשובה מסויימת שאני "רוצה" לשמוע. אני רוצה לקבל דעה, וכמה שיותר יותר טוב - וממש אין לי בעיה עם היא תהיה כזו או אחרת. התגובה הראשונית שקיבלתי ממך הייתה "הנה, קח תשובה, גיל 16... יאללה - הבא בתור" או לפחות כמה זה נשמע - (וכאן מגיעה שוב מחמאה - ולכן אין לך שום סיבה להעלב או להרגיש מאויימת) ממך ציפיתי למשהו קצת יותר ארוך או מנומק או מה שלא יהיה... רק לא זה - דיכוטומי ? אני לא חושב שלזה התכוונתי, אני ממש לא מדבר על קיצוניות של שחור או לבן. אך מכיוון שאני ממש לא רוצה לחרחר כאן סוג של ויכוח, או שאלה למי יש יותר גדול - אני לא אומר את הדברים האלה כדי להיות האחרון שעונה. אלא רק כדי להסביר את העמדה שלי.

למעלה