והנה שוב התחלנו...

והנה שוב התחלנו... ../images/Emo4.gif

אני כבר חשבתי שאחרי יואבי נקבל פטור מבעיות... אסף כבר בן שבועיים. יונק (מקבל פעם ביומיים - שלושה בקבוק מטרנה (60 CC) כדי לאפשר לי לנוח קצת). נראה שהוא עולה מאוד יפה במשקל (נולד 3.840, השתחרר מבי"ח 3.500 ואחרי 4 ימים נשקל בטיפת חלב ושקל 3.750, השקילה הבאה בסוף החודש בגיל חודש). מאז אתמול בלילה הוא הקיא כבר 3 פעמים. זו לא הקאה בקשת אבל גם לא פליטה (הוא מוציא כמויות של חלב). ההקאות קורות כשהוא שוכב לאחר האוכל (אבל אחרי שהוא עושה גראפס). מה זה יכול להיות? יכול להיות שהוא אוכל יותר מידי?

התחרטתי, זו כן הקאה בקשת

ד"ר וסרמן בוקר טוב, הבוקר אסף שוב הקיא. הפעם הוא היה עלי. הוא לא הספיק לעשות גראפס, נתן שיעול קטן והקיא. זו בהחלט היתה הקאה בקשת (אבל רק של חלב בלי מצי קיבה - עד כמה שאני ראיתי/מבינה). תודה,

הקאות

מיכל אני יודע שאת לחוצה את צריכה לזכור מספר דברים על כל קג משקל גוף הוא צריך 150 סמק ליממה- הווה אומר מקסימום 600 ביממה הסיבה הכי שכיחה לפליטת הנה האכלת יתר אנא: כל ארוחה רק צד אחד ולא 2 צדדים לא ממש לתת תוספות של מים או תה אני לא יודע כמה מטרנה את נותנת- אבל תוהה אם צריך בכלל ואם כן לא יותר מ 50 הרמת מראשות המיטה- ולתת הפסקה לגרפס אם ממשיך- לפנות לדר' לב מחר ואת גם יודעת איך להשיג אותי

למעלה