והנה שלוש תמונות חדשות של ג'סטין וקמרון...
R RJlake New member 10/2/05 #2 זאת המכונית הבערך חדשה של ג'סטין אם אני לא טועה בספירה זאת נראה לי התשיעית שלו...
R RJlake New member 12/2/05 #9 בארה"ב רצות שמועות שג'סטין וקמרון נסעו ללאס-וואגס כדי להתחתן בסתר. ידיד קרוב של קמרון אמר לאחד העיתונים שהוא לא יופתע בכלל אם הוא יישמע שקמרון וג'סטין התחתנו בסתר.
בארה"ב רצות שמועות שג'סטין וקמרון נסעו ללאס-וואגס כדי להתחתן בסתר. ידיד קרוב של קמרון אמר לאחד העיתונים שהוא לא יופתע בכלל אם הוא יישמע שקמרון וג'סטין התחתנו בסתר.
• •SeXy GiRl• New member 12/2/05 #14 OMGGGGGGGGG למה הבן אדם כל כך כוסון!?!?!?!? דייי אני מתההההההההההההההה איזה סוודר יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הלוואי שהוא לא התחתן איתה
OMGGGGGGGGG למה הבן אדם כל כך כוסון!?!?!?!? דייי אני מתההההההההההההההה איזה סוודר יפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הלוואי שהוא לא התחתן איתה
L LetGoYouSonOfABitcH New member 12/2/05 #15 נועעעעם../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תודה רבה רבה :]
M morg77 New member 13/2/05 #16 ../images/Emo51.gifנועם... תודה רבה נשמה... חולה עלייך הוא כזה מושלם!
R RJlake New member 13/2/05 #20 אוקי בוא לא נכנס לריבים כי אז סתם אומרים דברים שאחר כך מתחרטים עליהם! אבל אני חייבת להודות שהגיבו 3 אנשים שונים שיא חדש!!!! חחח סתם סתם אני צוחקת אני פשוט מאוד משועושעת היום!!
אוקי בוא לא נכנס לריבים כי אז סתם אומרים דברים שאחר כך מתחרטים עליהם! אבל אני חייבת להודות שהגיבו 3 אנשים שונים שיא חדש!!!! חחח סתם סתם אני צוחקת אני פשוט מאוד משועושעת היום!!