והנושא החדש להיום-דמעות

והנושא החדש להיום-דמעות ../images/Emo7.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני חושבת שזה מה זה מתאים עכשיו-אני לא צוחקת-אני בעצמי כימעט בכיתי הבוקר.............. כתבנו על רוק ודם-עכשיו זה הזמן ליכתוב על מה המקום של הדמעות ואיזה תכונות קסם יש להן
[ואחותי-אני מבינה-תאמיני לי שכן-ראיתי פעם סרט והיה בו מישפט מהקבלה מה זה מדהים-"אלוהים סופר את דמעות הנשים"-אלוהים סופר גם את הדמעות שלך-צאי מיזה אחותי-יהיה בסדר יום אחד
חלאס
אני מקווה שתישארי כאן איתנו
תנסי לפחות נשמה-מה יכול להיות
ואני מה זה שמחה שאלוהים סופר את הדמעות שלי-למה אני לא טובה בליספור
] בייייייי

איל512

New member
:(

בכי כתוצאה מעצב - דבר מיותר. זה מה שאני חושבת... לפעמים כן צריך לשמור הכל בפנים, בסוד. לפעמים אין ברירה.. החיים ממשיכים.. ליידי / XXXXX ... לא היית חייבת לענות לה ולשתף אותנו בחייך, זה מה שבעצמך כתבת.. ואת המשכת לכתוב.. לפעמים דברים כאלו שומרים בלב.. shit happens (סליחה שגנבתי לך תמשפט), מי יודע אולי באמת יש סיבה טובה לא לפרסם דברים כאלו ברשת. דעתי האישית היא, ולדעתי גם של עוד כמה כאן, שכל מה שכתבת (ליידי - את או אתה..) הוא המצאה אחת.. סתם להסתלבת על אנשים.. אבל זה בסדר.. הבנתי את הקטע כבר.. אה וסליחה שהגבתי לגבי זה כאן.. ככה יצא.. יללה ביי..

סויה 1

New member
אילנה...לא נעים לי לבשר לך...

אך בערב החג ניהלתי שיחה קולית דרך המסנג'ר עם הקדוש וחבורתו. הם באמת היו שם אצלו. לפני שתאשימי בחורות בכך שהן קיימות או לא קיימות,תחשבי קודם כל מה המניע האמיתי שלך, להאשמות אלה.לא כל מה שאת מקווה או מייחלת יש לו אחיזה במציאות. שלך סויה ובהצלחה במבחני המתכונת.

לא מסכימה לשמור הכל בפנים

הוצאת כאב ודמעות בשבילי הוא ניקוי הגוף, הרי אין מקום גם לכאב וגם לשמחה:) מסכימה שזה לא היה המקום. אולי אצטרך לחשוב פעמיים לפני כל תגובה

TAINTED SAINT

New member
תשמרי הכל בחוץ ../images/Emo35.gif פתאום נכנסת לקטע....

של ה"ניו-אייג'"
מצטער לבשר לך "ניו-אייג'" אצלנו מגישים בצמוד לשקיות הקאה כמו בטיסות..... כאב ושמחה הולכים יופי יחד...תשאלי פעם מאזוכיסט\ית.... TAINTED SAINT

מפחדת ממאזוכיסטים

כן, להוציא וכמה שיותר...אני מדברת מתוך נסיון. כמובן שאני לא מתפרצת על בני אנוש. משתדלת לכתוב כשכואב, או להתייעץ עם אדם קרוב, או פשוט נותנת לדמעות לזלוג, התחושה לאחר מכן......HEAVEN

סויה 1

New member
../images/Emo79.gifים של דמעות בשתי עיניך....../images/Emo7.gif

. בלוטות הדמעות ממוקמות משני צידי ארובת העין ומאחורי העפעפיים. בכל פעם שאדם ממצמץ,מופרשת כמות של נוזל מהבלוטות. סערת רגשות-בכי ,גורמת לבלוטות להפריש דמעות בצורה מוגזמת. רוב היונקים מייצרים דמעות כתגובה לכאב פיזי או רגשי.אבל "בכי", נחשב לתכונה אנושית ייחודית. יש מחקרים המוכיחים שגם פילים וגורילות יכולים לבכות. הגירויים המובילים לבכי הם:כעס עצבות שמחה וכו'... בתרבויות מסוימות בכי נחשב לילדותי ולא מכובד.בתרבויות המערביות בכי מקובל אצל נשים,באחרות דווקא אצל גברים.(בתרבות היפנית הבכי נהוג אצל גברים). הצגה של בכי מזויף כלפי חוץ,נקראת"דמעות תנין"(תנינים דומעים כשהם מנסים לבלוע חיות גדולות)

TAINTED SAINT

New member
דמעות זולגות על חלוני,אני אותן סופר לאט../images/Emo79.gif

נו,יום הדמעות הבין לאומי בפורום אמונות טפלות ב
.... תורי להצטרף כנראה,מתנצל מראש על כך שאינני דומע,ואשתדל לא להיות ציני כדי לא לפגוע ברגשות הדומעים והדומעות באשר הם\ן שם. לדמעות משמעות מיסטית בדתות השונות,מגדילה לעסוק בהן מכולן הנצרות כמובן..."JESUS WEPT"....רק שאלכסנדר מוקדון הקדים אותו בצורה מכובדת יותר "וכשאלכסנדר ראה את גודל ממלכתו בכה,כי לא נותרו לו ארצות לכבוש...". לאקט הבכי מקושרות אמונות רבות,מפאת קוצר הזמן נעבור ישר למוצר הסופי-הדמעות. במסורות רבות חומרים מסוימים מהטבע מקורם בדמעות האלים,האינקה טענו שמתכת הכסף היא דמעות האלים,לפי הבודהיסטים אבן הירקן מקורה בדמעותיו של בודהה,[JADE],בעוד שאגדה הודית עתיקה טוענת שהפנינים מקורן בדמעותיה של נסיכה שמתה בנסיבות טראגיות ובידה צדפה.במזרח הרחוק שיקויי אהבה רבים מכילים פנינים טחונות לאבקה,ולפי מסורות מסויימות מאמינים שאסור להעניק פנינים במתנה מפני שהן תבאנה צער ודמעות בעקבותיהן....[אגב,קשור לשרשור הקודם,אבן המזל של מזל סרטן היא...הפנינה
]. מי שראה את הסרט דראקולה בבימויו של פ.פ.קופולה בטח זוכר את הסצינה בה דראקולה אוסף בכפו את דמעותיה של הגיבורה והופך אותן ליהלומים.גם בסרט "ארבע חדרים" של טרנטינו יש סצינה משעשעת של המכשפות בחדר המלון הזקוקות לנוזלי הגוף השונים לפולחן,ואחד מהם הוא דמעות. פסלים המגירים דמעות דם בכנסיות אינם דבר חדש,הזכירו כבר שאלוהים סופר את דמעות הנשים,[אין לו משהוא יותר טוב לעשות
הוא הרי כל יכול,למה אינו משמח את לבן כך שלא יצטרכו לדמוע
],ישנן כמובן "דמעות של מלאכים",בקיצור העולם מלא בדמעות.... לדמעות שמושים בהכנת שיקויים ומתכונים אחרים הקשורים למאגיה לבנה ושחורה,דמעותיהן של בתולות נחשבות לאלו בעלות הכוחות המאגיים החזקים ביותר,והתכונות הטהורות ביותר,כך שהן המבוקשות ביותר בשוק. גברים אינם יכולים לעמוד בפני דמעותיהן של נשים,ודמעות הינן אחד מכלי הנשק היעילים ביותר שעומדים לרשותן של "בנות המין היפה והחלש",הן תמיד זמינות,ואי אפשר לגלותן בעזרת מגלי מתכות ושאר אביזרים לגלוי נשק מוסתר... דמעות מקושרות גם לשמחה אולטימטיבית,דמעות אושר,אך הן נדירות יותר בימנו... חושבני שזה הכל להלילה,אני צריך לקום בחמש וחצי למשמרת בוקר. לילה טוב TAINTED SAINT

אתה תמים קדוש...

הנשק הסופי זה השילוב של דמעות ויבבות פלוס עורך דין עם פרצוף של תן רעב-עובד יופי על השופט !!!! ישר חושב שהיא מיסכנה ביגלל שלקחה כזה עורך דין רזה וצנום ושבטח לא היה לה מאיפה לשלם לאחד שניראה כמו עורך דין מצליח-יעני אחד שהחליפה לא תלויה עליו כמו דחליל בשדה.... רוצה לדבר על דמעות ???!!!!!!! מה אתה חושב על דמעות זעם ???!!! כאלו שלא זולגות לשום מקום-דמעות כשאתה חש חסר אונים מול כל השקרים שהערפדה והדחליל מורחים בהם את השופט ???!!!! דמעות של השפלה גם יש-כשאתה יודע שהאמינו ללוקשים שלהם ואתה מיצטייר כזבל הכי גדול שיש !!!! הגברים בוכים בלילה קדוש-כשלא רואים אותנו-לא ביגלל הבושה-ביגלל שאז יש לנו זמן ליבכות בלי שיפריעו לנו.......

זה חדש בישבילי נשמה ../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

אני חשבתי שאתם נוחרים בלילה....פיתחתם עכשיו טכניקה חדשה
שילוב של נחירות ובכי
יש צ'אנס מאמי שתישלח לי הקלטה
אני מתה לישמוע את זה-בטח יצא מגניב אם ילחינו את זה עם קצת טכנו
תגיד מתוק-יש לזה השפעה כפולה
גם מדכא וגם מרדים באותו הזמן
ביייייייי

למעלה