והסקר להיום...

free soul

New member
והסקר להיום...

וכן, מותר לכל הגילאים לענות. אני לא יודעת אם שאלו את זה. אבל בכל זאת.
איזה סוג של גברים מושכים אתכם? העסרים? ה"מרובעים"?
? המלומדים? וכו'..
ועכשיו ה...
גברים:איזה סוג של נשים מושכות אתכם? נא לענות בבקשה..... תודה.

המממממממממ....

אני לא מחפש בחורה שנראת מדהים, אבל מישהי שאני אוכל להסתכל עליה... ראש על הכתפיים ומחשבה עצמאית, לא מאילו ש"כן מאמי- מה שאתה רוצה..."
והכי חשו- שאני אוכל לדבר איתה והיא איתי, אני לא אוהב את השתיקות הארוכות, כאלה שלאף אחד אין מה להגיד- זה מתכון לעצבים ופרידות...

לא משו

New member
../images/Emo26.gif

אממממ... גמני לא מחפשת איזה דוגמן אבל כזה שיהיה אפשר להסתכל עליו,חשוב שיהיו לו דעות משל עצמו ושלא יחזיר אליי את שהאלות שאני שואלת אותו אני מעדיפה שהגבר יוביל בהחלטות אבל שלא יתפוס פיקוד (אוף עכשיו בילבלתי את עצמי....)

free soul

New member
והינה הגבר שלי.

בתור סתם, אני נימשכת לערסים כי אני יודעת שאיתם אי אפשר להמשיך למע' יחסים תקינה. ואם זה רציני? אז לא משנה מה, כמו שששי קשת אמר בחור שיהיה אפשר להיסתכל עליו וגם שידע לדבר ולא שתקן פתלוגי....

אני אוהבת בד"כ את האנשים השקולים

והרגילים והנורמליים , לא מתלהבת מפוזות של ערסים ולעומת זאת לא אוהבת בחורים ביישנים מידי .

jessy19

New member
תשובה לסקר...

אני נמשכת לבחורים שהם שילוב של מגניבים כאלה עם קצת מרובעות - כלומר מישהו שנראה טוב ויש לו ראש טוב אבל שהוא יודע להיות רציני.

h e n y

New member
חחחח

אין לי מושג מה הטיפוס שלי......כול פעם זה משתנה
, מה שכן גברים שאוהבים להתבלט עושים לי את זה אבל לא מאלה שיורדים על כולם ואלה שתופסים "קורבן" מסויים ונטפלים אליו
. החוש הומור אצלי הוא בהחלט חשוב.........
זה הטיפוס שלי נכון לעכשיו...
אהה וחשוב שהוא יהיה גדול מימני....

pain is MY love

New member
אז ככה...../images/Emo26.gif

"מרובעים"?! מה זה?! לא מכירה כאלה.... חחחחח מלומדים?... לא עושה עליי רושם כל הנוסחאות הפיזיקליות האלה... ערסים?! מכירה יותר מדיי כאלה לצערי הרב!!!
מי כן עושה לי את זה? אנשים שיודעים לעשות חיים!!!! אנשים קלילים וזורמים עם ראש פתוח אני לא חושבת שאפשר להכניס אותם לאיזה קטגוריה אבל חשוב שיהיה כיף עם הגברים האלה והכיף מתבטא לא רק בלימודים או בפתיחות בסובארו פשע....

Anna Karenina

New member
הסגנון שלי...

בחורים שיש להם חוש הומור בכמויות מסחריות...
מישהו שידע להעריך את כמויות האהבה הענקיות שיש לי להעניק למי שאני באמת אוהבת, ושפשוט יהיה לי הכיייי טוב איתו בעולם.. ראש פתוח, קלילות, ובנאדם שאפשר לדבר איתו בלי מעצורים - זה הטיפוס שלי!
לגבי מראה חיצוני...אני ממש לא מחפשת את הכפיל של בראד פיט או דומיו..אבל שפשוט ישקיע בעצמו, שיראה אסתטי...

ilana4ka

New member
אוקיי:

טוף.... אז אי אפשר להגיד שאם בחור לא עונה על אחת מהקטגוריות הבאות אני לא אמשך אליו. לא ממש לא. אבל זה בעקרון מה שמושך אותי ואני אוהבת בבחור:
אני ח-י-י-ב-ת בחורים עם חוש הומור מפותח. אני פשוט כזו מטבעי. אני חייבת הומור וצחוקים בכל מע' יחסים. וזה בכלל, עם כל בנאדם שאני מכירה.
בחורים גבוהים. חייבת. כי אני רולה בעצמי חח:)
שיהיו גבריים. לא יותר מידי כן, אבל שלא יהיו שחיפים כאלה, חצי בחור חצי בחורה חח. אני אוהבת בחורים גבריים ודומיננטיים:)
לא יכולה להגדיר חיצונית. כי כל פעם יכול למשוך אותי משו אחר, זה תלוי בבחור עצמו. מישתנה.
בקיצור ולעניין, הכי חשוב, שקודם כל יהיה בנאדם. שיהיה ישר, מתחשב, ואוהב:)
ועוד דבר שהוא הכי חשוב---->שיהיה בינינו קונקשיין. שנוכל לדבר אחד עם השני חופשי, להתייעץ, ובעצם שזה יהיה אמיתי.

אז אני אוהבת את הגברים שלי כך:

די חנונים, מהחכמים האלו שיודעים הכל על הכל!!!
אבל לא מרובעים!! שידעו לקחת סיכונים ולהעיז!!!
אולי קצת נוגד, שיהיו גברים מסוקסים ומושכים............
כן אני מודה, אני אוהבת אותם יהירים....וכן כדי שאני אוכל "להוריד להם את האף".
רצוי שיאהבו אופנועים כי זו המחלה שלי.
שיהיה בר שיח כי אני שונאת אבל שונאת טיפשים- זו עוד מחלה אצלי!
חשוב מאוד: שיהיה פתוח בסקס!!!
ישמע קצת מוזר אבל: שיאהב לאכול!
שלא יהיה רזה מידיי (מן הסתם גם לא להיפך). זהו...... נראה לי.......

ScorpioID

New member
זה מסוג הדברים שרואים במבט

לא חיצונית... אבל מניסיון עבר... שלא תהיה חפיפניקית.. שתדע לאהוב.. שתדע מה זה הדדיות.... ושלא תהיה פאקינג אנוכית כי במבט לאחור אני רוצה לחנוק את האקסית שלי בחלק מהמקרים... מישהי מתאימה לפה?!.... האייסיקיו שלי נמצא בכרטיסישי

*-*SUNSHINE*-*

New member
ה ק י ב ו צ נ י ק י ם ../images/Emo70.gif

ללא ספק הזרוקים האלה מיאו
וגם המלומדים...

hyper active

New member
Tני אנסה לענות

חיצונית... אין משהו מיוחד אם זה מישהו שאני יכולה להמשך אליו זה מספיק לא ערסים ולא מרובעים... אממ מיוחדים.. :) חוש הומור זה חשוב כאלה שאפשר לדבר איתם על הכל, ספונטנים!!!! בקיצור כאלה שכיף ומצחיק להיות איתם וכאלה שיאתגרו אותי

למעלה