...והסרטים../images/Emo35.gif
אתמול צפיתי ב"מג'יקל מיסטרי טור" ו"הלפ!", (מסתבר שלחברה שלי היה אותם בבית כבר המון שנים, וזה ציטוט) ועכשיו אני יכולה באמת להגיד שראיתי את כל הסרטים שלהם - חוץ מלט איט בי אבל הוא שונה, הוא לא מתוסרט - אז אני פותחת דיון בנושא, אנא הגיבו כי אחרת זה לא דיון אלא... הודעה תקועה.
דבר ראשון מה דעתכם על הסרטים? אני אפרט את שלי. לילה של יום מפרך - סרט חמוד לאללה לטעמי. אז זה לא גאוני, אז אין פה מסר, אז הוא קצת מטופש לעתים, אז מה. הוא חמוד, ויש בו ביחות לא רעות בכלל, ובגדול הנקודה היא שזה מתאר יום החייהם, ונותן לנו הרגשה של מה הלך שם בערך. פסקול מעולה כמובן... הלפ! - חמוד, נכון, אבל מטופש למדי. יש לו את היציאות שלו (כמו למשל הכתוביות המשעשעות, והקטע ההוא שפול מתכווץ... חחח!) אבל בגדול הוא... לא משהו. חביב. מג'יקל מיסטרי טור - הסרט הנ"ל (שגם בוים והופק ע"י הארבעה מה שמסביר לא מעט דברים) הוא פסיכדלי בהגדרתו, אז אין מה להתעכב ולהתלונן (להיפך!) על המוזרות שלו. הוא צבעוני, מעניין, קצת מטופש וחסר פואנטה כמיטב המסורת, נכון, אבל כייפי NONE THE LESS לדעתי. דרך אחד שמאוד אהבתי סרט - פעם או פעמיים שולבו מנגינות של שירים יותר ישנים שלהם כהלחנת רקע, ובצורה קצת יותר קלאסית ככה שלוקח שנייה להבין איזה שיר זה. זה רעיון נחמד. הצוללת הצהובה - ובכן! מה לא נאמר על הסרט הזה. חמוד, קצת משעמם, אבל שירים טובים, פסיכדלי למהדרין וכל זה. לדעתי זה דווקא סרט שכיף לצפות בו, גם אם הוא לא זורם כל כך. מה דעתכם?
אתמול צפיתי ב"מג'יקל מיסטרי טור" ו"הלפ!", (מסתבר שלחברה שלי היה אותם בבית כבר המון שנים, וזה ציטוט) ועכשיו אני יכולה באמת להגיד שראיתי את כל הסרטים שלהם - חוץ מלט איט בי אבל הוא שונה, הוא לא מתוסרט - אז אני פותחת דיון בנושא, אנא הגיבו כי אחרת זה לא דיון אלא... הודעה תקועה.