והערפד היוםםםםם הוא:

מיטללל

New member
והערפד היוםםםםם הוא:

האיש והסבתות..... לולה פלזה אתם מוזמנים להפציץ

לולופלוזה שאלה בשבילך../images/Emo26.gif

אני שואלת את כולם את אותה שאלה.
כמה מנות דם את שותה ביום? ואיזה סוג?

השאלות הקבועות שלי ---

במערכת יחסים? אוכל מועדף? נגד סלולארי או בעד? מה אוהב לעשות? תחביבים? בילויים מועדפים? בת זוג מעידה מזרחית או אשכנזית? סרט אהוב? ספר אהוב? איזו מוזיקה אוהב? להקה/זמר מועדף? אחים/אחיות/חיות מחמד? בקרוב עוד נאגלת שאלות...

השאלות הקבועות שלי 2 ---

עם היית חיה, איזו היית? האם אתה עובד? אם כן אז באיזו עבודה? מקצוע שנוא ואהוב מהתיכון? סידרת טלוויזיה שאתה אוהב? הגבר שלדעתך הוא הכי סקסי בעולם? האישה שלדעתך היא הכי סקסית בעולם?

תשובות 2

איזו חיה הייתי? : חתול,דפנטלי חתול. עבודה: נהה. מקצוע אהוב: תקשורת. מקצוע שנוא: אנגלית. [סיפורים טיפשיים,משעמם משעמם]. סדרת טלוויזיה אהובה: אני לא ממש אוהב סדרות טלוויזיה,קשה לי להיות עקבי איתם. הגבר הכי סקסי: אני מניח שזה חייב להיות מישהו שמוכר לכולם,אז בראד פיט,דפנטלי בראד...לידו אפילו ג'ניפר אניסטון מאבדת מהקסם שלה. האישה הכי סקסית: ואיי קשה,ניקול קידמן,אבל גם ההיא מהפרסומות של טיק-טק,למי שיצא לראות יודע כמה היא מדהימה.

תשובות.

שוקולד או תותים. בעד סלולארי,שונא שאני רוצה לדבר איתה ואין לי אפשרות :\ אני אוהב קולנוע ומוסיקה. תחביבים : צילום,קריאה,יש לי אוסף של פרסומות של אבסולוט. [אוסף מדהים!] בילויים מועדפים: בזמן האחרון יוצא לי ללכת הרבה למסיבות בגלל החברים,אישית אני מעדיף להשאר בבית. אין העדפה של עדה. [מיותר]. סרט אהוב: משתנה,מאד תלוי במצב רוח,כרגע "איש על הירח". מוסיקה: רוק בעיקר גראנג'. להקה: משתנה..כרגע פארל ג'אם. 2 אחיות גדולות,חתולה שמנה. :) איזה כיף!!

שאלות!

מאיפה אתה בארץ?
חייל? אם כן מתי התגייסת? מה עושה בצבא?
יש חברה? אם כן,כמה זמן?
מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהי?
מה תיקח לאי בודד?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
באיזה בושם אתה משתמש?
מתי התקלחת בפעם האחרונה?
איזה צבע אתה הכי אוהב?
מה אוהב לשמוע?
תוכניות טלויזיה אהובות:
טסת לחו"ל? אם כן לאן ועם מי.
תאר את הבחורה המושלמת בישבילך <מכל הבחינות>

תשובות! :)

אני מפתח תקווה. חייל? עוד 9 ימים. [כדאי להכיר אותי מהר מהר]. :) אין חברה. :( הדבר הכי רומנטי עשיתי *עם* מישהי: זה לא ממש משהו שעשיתי,אבל הסתובבנו יחד בלונדון,חוויה מדהימה. מה אני אקח לאי בודד? את סבלימינאל בשביל שיהיה לי צל. [מן בדיחה שכזאת] האמת שנראה לי שהייתי לוקח מיטה נוחה. מאכל אהוב: סטקים. בשמים: "אימפריו ארמאני","מאניה- ארמאני","איסימי יאקי". התקלחתי אתמול :) צבע אהוב: אדום. אוהב לשמוע: אליס אין צ'יינס,פארל ג'אם,פייט נו מור...אבל בזמן האחרון יש לי מצב רוח טוב,אז קניתי את הדיסק של ג'סטין טימברלייק. טלוויזיה:מעדיף קולנוע. חו"ל: ואו,המון פעמים..אני אתמקד בשנה האחרונה,בקיץ טסתי ללונדון עם חברים. בחורף טסתי להונג קונג ודרום סין,הייתי שם חודש. אם זה ממש מסקרן אני יכול לתת את הרשימה המלאה :) הבחורה המושלמת: לא יודע,אני לא מחפש מישהי מושלמת,קרה לי שמצאתי את עצמי גם עם מישהי,שהרבה ממנה,זה ההפך ממה שאהבתי,אני מחפש חום ואהבה,זה מספק אותי. [זיו ברגע בנאלי]. עוד עוד

מיטללל

New member
יאללה שאלות-

מה שלומך זיו ? מה הדבר הכי מרושע שעשית פעם למישהי ? מה הדבר הכי טוב, באופן כללי, שעשית לבן אדם אחר בשבוע האחרון? מה הפנזטיה הכי גדולה שלך ? מה טווח הגילים שבו תהיה מוכן לצאת עם מישהי ? (גיל הכי נמוך, הגיל הכי מבוגר) מה הכי מפחיד אותך? איזה שיר גורם לך תמיד אבל תמיד לחייך ? איזה שיר גורם לך לבכות ? אהמ מה זה לולה פלזה ?

יאללה תשובות :)

מיטל,שלומי נפלא. דבר מרושע: לא יודע,אני משתדל לא לפגוע באנשים,אם כן אני מצטער זה לא היה בכוונה. :\ הדבר הכי טוב שעשיתי בשבוע האחרון: הייתה לי שיחה מוזרה עם מישהי באינטרנט,מעדיף לא להרחיב,אבל אם אותה אחת רואה את זה,אני מאד מקווה שדברים הסתדרו,ומקווה שהצלחת להבחין בין משהו שבא מרצון למשהו בנגיד לרצון. הפנטזיה שלי:לגור בחו"ל. טווח גילאים מקסימלי ומנימלי לחברה: בניגוד למה ששידרתי עד היום,אני די צחקתי,בשביל חברה הייתי מעדיף שהיא תהיה בגילי או קטנה ממני בשנה. סתם לקטע,בין י' ל- 20 [אבל אני נורא אחשוש,לא יודע מה יש לי להציע למישהי שגדולה ממני,מן פחד שכזה]. שיר שתמיד גורם לי לחייך: This Friendly World מהפסקול של "איש על הירח". *אבל חיוך כזה מלא בפרפרים,מן אושר אמיתי ועצוב.* שיר שגורם לי לבכות: r.e.m - everybody hurts
לולהפלוזה זה פסטיבל דרכים בתחילת שנות ה-90 בעיקר בארה"ב שתפקידו היה לחשוף את הערים הקטנות למוסיקה. [זה ממש בגדול]. לא יודע איך נתקעתי איתו,הרבה זמן רציתי להחליף. פשוט לא חשבתי שאני אשאר פה כל כך הרבה. :) מיטל,יש אישור? :)

למעלה