והפורום מת..

Major Thom

New member
והפורום מת..

אממ.. אוקיי.. פינת השאלה הקטנה. מה שמעתם בשבוע האחרון? איזה דיסקים לא עזבו את המערכת? איזה שירים לא יצאו מהפלייליסט של הווינאמפ? אצלי: pearl jam - yield, temple of the dog, הכחול והירוק של וויזר, three EPs של בטא-בנד ובערך זהו.
temple of the dog - four walled world

בוקי ש

New member
אצלי...

דה בנדס automatic for the people וכל מיני הופעות חיות שאני מוריד של רדיוהד

polyethylene

New member
אצלי זה היה ככה:

smashing pumpkins - disarm inter - suck my ego blur - the special collectors edition radiohead - the bends who moved the ground? - mother
paul weller - you do something to me

*Jeane*

New member
זו שאלה קטנה

אך חיננית... שמעתי המון דפש מוד , בעיקר את 101. ורוקפור (בעברית!) וגם אמן צעיר ומוכשר ששיריו מתנגנים בראשי לעתים, כולי תקווה שעוד תשמעו עליו (ואם לא אז הנה לינק...>)

root

New member
afghan whigs - gentelman,

and congregation (מתישהו הפסקתי להמליץ על האפגאן וויגס???!!! חובה להקשיב) king of woolworth - ming star ושירים roots feat. d´angelo - shining star badly drawn boy - above you below me עכשיו שומעת: roots - you got me

root

New member
ואני רוצה לראות אם החתימה עובדת ../images/Emo13.gif

הבלהבלהלב....

epitaph

New member
השבוע האחרון היה הרגילה שלי...

אז יצא לי לשמוע לא מעט... King Crimson - Red,Lark´s Tongues in Aspic,Discipline,Three of a Perfect Pair Radiohead - O.K. Computer Genesis - The Lamb Lies Down on Broadway Porcupine Tree - Recordings John Coltrane - Coltrane for Lovers Rush - 2112 ושמיעה ראשונה של כל מיני אלבומים חדשים שקניתי...

Eclipsed 0

New member
שמעתי השבוע שיר מדהים בהחלט..

Rush - 2112 מומלץ ביותר, למי שיש לו כח להוריד שיר של 20 דקות. כמובן, שווה להוציא קצת כסף ולקנות את האלבום (שנקרא גם הוא 2112) הדיסק שלהם, Hemispheres, נמצא איפה שהוא בדרך אליי- נמאס לי להגיע לחנות ולחפש אותו שם כל הזמן, ולגלות שאיש מרושע לקח לי. יש אינטרנט. עדיין לא מיציתי לחלוטין את Dummy... אני עדיין מחכה לזמן טוב להקשיב לו שוב. (השיר הזה של טפמל לא רע, ד"א) ~Scorpions - White Dove~ (לא, אני באמת לא יודעת למה. תאשימו את הווינאמפ.)

אני שמעתי..

את האוסף של בלר.. שנקרא, לדעתי blur אבל אני לא סגורה על זה. וגם את הדיסק של לינקין פארק- שהם טובים ותפסיקו להגיד אחרת

lazy

New member
blur

blur זה הדיסק החמישי (נידמה לי) של Blur שיצא ב1997. האוסף נקרא THE BEST OF והוא יצא ב2000

lazy

New member
רדיוהד

הרשו לי להיות מקורי שמעתי השבוע באוטו איזה 10 פעמים את אמניזיאק וקיד איי. צריך קצת להתכונן להופעות בנוסף שמעתי די הרבה פעמים דיסק של דה דה שנקרא SOLIDUTE שהשאלתי מחבר. ועוד הרבה דיסקים פעם או פעמיים.

Bquiet

New member
השבוע האחרון

הקשבתי הרבה ל"נגיעות" של ברי סחרוף portishead - dummy עם קצת טריקי... הרבה הרבה סיגור רוס, את שני האלבומים שלהם ועוד B-sides

חולוני

New member
אז ככה..

קניתי את Jesus Christ Superstar היום, וכבר שמעתי את כולו..אחלה של אלבום. וחוצמזה, שמעתי השבוע בעיקר White Stripes, The Strokes, Peter Gabriel, ו-האוסף של Slade.

חולוני

New member
אה..ורציתי לקנות דיסק של תיסלם..

בבמצע של ה-30 ש"ח.. אבל בגלל שקניתי כבר את J.C.S (שזה אלבום כפול) אז לא נשאר לי כסף.. אבל אני מתכנן לקנות לי את "רדיו חזק" של תיסלם או מחר או ביום שני..

Esmena

New member
חולוני?

אתה לא היית בקטע של הורדות?או שמה התלבלבלתי. הורדתי לי איימיש והורדתי את אלבום הסולו של הופ סנדובל- תישעה שירים ראשונים- רק עוד שניים- ואז אחי מחק את האיימיש("זה הורס את (המחשב".)
Hope Sandoval- Suzanna(אכן, הזכיר לי)

truelovewaits

New member
בבקשה

www.soulseek.org תוכנה מצויינת...סטייל נאפסטר...נוחה ויכולה להיות מהירה מאד לעיתים. רק צריך להבין איך להשתמש בה.

man-o-war

New member
ואצלי

Rockfour - another beginning yes - fragile king crimson - red muse - origin of symmetry וזהו :) np Sonic Youth- Undone - The Sweater Song (weezer cover)

Black Star

New member
בקושי הייתי בבית...

וחלק מהזמן פשוט שמעתי גלגל"צ.. פלוס זה שאני גם לא מקורית במיוחד. אז שמעתי Radiohead- Amnesiac Radiohead- Airbag/How am I drivin? ברי סחרוף- האחר עברי לידר- האנשים החדשים Coldplay- Parachutes Ella Fitzgerald & Louis Armstrong Sing Gershwin זהו נראה לי. יעלי.

למעלה