והפלייליסט להופעה.....הכל!!!!

aybabtu

New member
והפלייליסט להופעה.....הכל!!!!

מרתף 10 חיפה אתמול בלילה שלומי שבן שר את כל השירים שלו משני הדיסקים לפי הסדר קודם הדיסק הראשון ואז הדיסק השני הכל...כולל הכל ואז עוד נותן הדרן!!!!!! כשהיית איתי לא אהבת לרקוד מגדל הפזמון ושיר חדש בעשייה בשם "שיר ערש אלטרנטיבי" או משהו כזה עוד חוויות אחר כך....אבל היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aybabtu

New member
והיה את ידוען למחצה אחרי אני שוקעת תפוס אותי

ואת הבית המצונזר והגס של אריק...שבו היא עונה לו שהיא מודדת בסנטימטרז'... והוא דיבר על ניו אייג' וומן ואמר שזה שיר שכביכול מתאר כל מיני סצנות בערב אחד בכל מיני מקומות ברחבי תל אביב...אבל שבעצם זה שיר על זוג משועמם שיושב בבית ומזמין עוד בחורה לחבור אליהם... ועל בנאדם רגיל שזה נכתב על אבא שלו, אבל היום הוא מסתכל עליו אחרת ואומר שהוא הכל חוץ מסתם בנאדם רגיל

townloner

New member
נשמע כמו הופעה מושלמת!

כולי קנאה... בהופעת שישי בצהריים בזאפה מתישהו בינואר, הוא שר את בנאדם רגיל לבקשת אבא שלו.

פשוט הופעה מושלמת.

אני תוהה מתי ימאס לי, בנתיים זה לא קורה.. אז היה מדהים. באמת. תמיד אני אומרת שההופעה האלה בעיקר נותנות אנרגיה, הרבה כוח ואנרגיה, וזה כל כך נכון, כל פעם מחדש. סוג של שבירת שגרה שמכינה לשגרה הבאה עלינו לטובה. קשה לי לתאר, אבל אני רק אגיד ששלומי פשוט לא משעמם לרגע הוא מצליח איכשהוא להצחיק אותי מחדש בכל שיר, בכל בדיחה שאני אולי כבר מכירה, ביציאות המאולתרות. אפילו בשיתופעולה של עברנו לצפון אני צוחקת כל פעם מחדש. באתי עם חבר שלא מכיר את שלומי, והוא אמר שהוא מלך, אז מי אני שאערער?... ואם אתם חפצים בתמונות - http://www.facebook.com/album.php?aid=67303&id=708668050&l=e3bd8 :) אההה. כמעט שכחתי. הוא שר שיר מהאלבום השלישי, וזה פשוט קטע איך כל אלבום נשמע אחרת. אני לא באמת יודעת איך נשמע האלבום אומנם, אבל השיר הזה ספציפית, פשוט אחרת. אבל עדיין שלומי, עדיין טוב, עדיין ממכר. שאלתי אותו אחרי ההופעה מה קורה עם האלבום הבא, הוא אמר שבמאי ["שזה ממש קרוב"] הוא נוסע להקליט את "ספר השירים שלי", ובנתיים הוא כותב את האלבום הבא. :)

sivanm82

New member
ואווווווו תשבעו ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אך יכולתי לא להיות בהופעה הזאת?
ואו
איזה חלום של פלייליסט!
פאקק טוב נותרתי חסרת מילים... מקנאה בכם תאמינו לי..

ivis

New member
הוי הוי הוי

הקנאה.... הקנאה בעיקר כיוון שברור לי שלא תהיה הופעה כזאת בשום מקום אחר.. מקווה שנהנתם

למעלה