והפעם בעניני עבודה...

עץ ועצה

New member
והפעם בעניני עבודה...

עו"ס אצלנו באגף הרווחה מבקשת עזרה עבור פונה- אם חד הורית לשתי בנות-בת 20 ובת 16, שגרה בדירת עמידר ופירנסה בכבוד את משפחתה כל חייה ולאחרונה נפצעה ואין באפשרותה לעבוד כרגע. החובות נערמים והקשיים גדלים. הבת בת ה20 נכנסה להריון ועומדת להתחתן. האם מתביישת ממשפחת החתן על שאין באפשרותה להשתתף בעלויות החתונה וההתחלה החדשה. לגבי החתונה הפנתי אוה כבר למשכית לגמ"ח כלות,אבל יש צורך בכמה דברים נוספים: תנור או מקרוגל מקרר קטן קומקום חשמלי כיריים מגבות ומצעים-רק אם חדשים והכי חשוב- החתונה תערך בצורה מצומצמת ברבנות כדי לצמצם עלויות אבל עדיין צריך קייטרינג ל100 איש. אם יש כאן למישהו קשרים בחברת קייטרינג שתסכים לארגן את הארוע במחיר סימלי -זה יעזור מאוד! המשפחה גרה בגבעתיים וכרגע אני ארכז את הפניות. תודה

עצה דברי איתי אנסה לעזור לך

לגבי קייטרינג אני לא יודעת אבל אנסה לבדוק לפחות לגבי חלק, היכן החתונה ומתי? אצל משכית יש גם אפור אצל אייל משהו.... ואפשר לפנות לסוויטונית לבקש ממנה שתכין טלית לחתן אני מוכנה להכין חלק מהאוכל רק תני כיוון וכבר מתקשרת לאחד השפים החברים שלי לבדוק מה ומי םנינה

עץ ועצה

New member
תוגה!

עם משכית כבר דיברתי והעברתי טלפונים. אתקשר אליך ביום ראשון אחרי שאברר את מה ששאלת סופית.

עץ ועצה

New member
יש תאריך!

15.2 בשעות הבוקר-צהרים ברבנות. פנינה-אצור איתך קשר מחר. יש לעוד מישהו רעיונות בשביל הזוג הזה?

זו דעתי בלבד

מכירה שלי בלי כסף התחתנה והזמינה 10 אנשים היא הכינה בעצמה עוגה וקנתה במכולת קוקה קולה. כשהילדים שלי עברו בר מצווה היינו 20 אנשים בבית שלי והכלנו ארוחת צהריים שאני הכנתי. למה להזמין 100 אנשים, עם כל הכבוד?

עץ ועצה

New member
בגלל

שהחתן בא ממשפחה במצב סביר והם לא יכולים ולא רוצים-ובצדק-להסתפק בזה. היא לא מבקשת הרבה, רק לתת את חלקה לחתונה,כדי שתול להסתכל לזוג ולהורים שלו בעינים...

זה לא הפורום המתאים

ולא ממשיכה להתווכח. אבל אילו אני הייתי חייה לפי מה ש"אחרים יגידו" לבקש תרומה כדי לרצות משפחה של החתן? אני התחתנתי בקפריסין בגלל סיבות אידאולוגיות . את חושבת ששאלתי את משפחה של הבן הזוג מה שאין חושבים? דרך הגב בחתונה היינו 4 סגן ראש העיר לימסול והצלם שהיה גם עד.

Tal Tal4

New member
חברות יקרות לי מאוד- ואתן באמת

יקרות לליבי- לא נעים לי להגיד לכן- שהויכוח פשוט לא מתאים. אני חושבת שצריך לכבד את רצונם של הכלה החתן ומשפחותיהם לקיים את הטקס היחיד ומיוחד הזה של נישואין- שבדר"כ חוגגים אותו רק פעם בחיים- בצורה הכי יפה. אנחנו כאן בפורום חוגגים ימי הולדת של ילדי המשפחות בכל גיל- ותורמים ככל יכולתנו. גם הפעם נשתדל לכבד את רצון המשפחה- ולעשות ככל יכולתנו. בקשר למגבות ומצעים- חייבים להיות חדשים? קומקום חשמלי נדמה לי שאוכל להשיג. האם רוצים גם כלי בית אחרים?

נירה63

New member
איש איש באמונתו ובדרכו יחיה...

ואנחנו כאן לא באים ממקום של שיפוט בכלל, אלא ממקום של לרצות לעזור ולפתוח את ליבנו...וכל אחד יעשה לעצמו את החשבון שלו עם עצמו, ויעזור למי שנכון לו לעזור. רוצה עזרי, לא רוצה המשיכי הלאה...אבל בואו לאאאאאאאאא לריב כאן, לא מתאים לנו.

עץ ועצה

New member
לפי מה שהבנתי,

כלי בית הם לא צריכים,רק מכשירי חשמל. קומקום חשמלי זה מעולה! מגבות ומצעים האם ביקשה חדשים. משומשים היא תתן להם מקסימום מהבית אבל היא רצתה לתת להם הרגשה של התחלה חדשה למרות הקושי... תודה

תחיצ

New member
גמ"חים "הכנסת כלה"

מצאתי בקישור שהופיע פה באתר (הקהילה לנזקקים) רשימה של גמ"חים בכל מיני נושאים, הוצאתי מתוך זה כמה דברים, שאולי יכולים לעזור לצורך ארגון החתונה. יש פהגם כתובות של שני גמ"חים שמוסרים (ללא צורך להחזיר) עגלות תינוקות מיד שניה, נראה לי שאפשר יהיה להעזר בזה, בפניות אחרות שכאן בפורום.
טל' 02-6511329 בירושלים. עזרה לכלות במצוקה כןלל בגדים חדשים.
טל' 02-5817459 בירושלים. סידור תורומות לחתנים ולכלות.
טל'02-5813370 וגם 03-6765654 זוננפלד 14 (קומה ב) בבני-ברק, אגודת "יד אליעזר". עריכת חתונות במחיר עלות, חתונה נאה ומכובדת כולל הופעות, במבחר אולמות בבני ברק ובירושלים. ובענין אחר:
טל' 08-6589021 בערד, עגלות יד שניה ללא צורך החזרה.
טל' 08-8552856 באשדוד, עגלות יד שניה ללא צורך החזרה. ושיהיה רק בשמחות

למעלה