והפעם בפינתנו- אוכלים את מה שיש

והפעם בפינתנו- אוכלים את מה שיש


יש לנו:
סלק
גזר
אורז
כוסמת
עדשים
כרובית קפואה
ברוקולי קפוא
קמח חומוס
גמבה ירוקה

פטריות בשימורים
שעועית בשימורים
מעט שמיר
מלפפונים חמוצים
רטבים ותבלינים
דלורית
שעה אחת

מה לעזאזל אני אכין לצהריים? [לא חייבים להשתמש בהכל]
 

ladybug6

New member
הצהריים כבר היו ועברו, אבל

המבחר גדול מדי בשביל להחליט!!!
אם זו הייתי אני, הייתי מכניסה דלורית למיקרו, בינתיים מבשלת אורז ועדשים למג'דרה, מגררת את הגזר והסלק נאים לסלט עם חומץ תפוחים וסילאן ושמן וקצת מלח. ואם ממש בא לך להתפרע, אז שמה את הכרובית והברוקולי הקפואים בתבנית עם שמן זית, מלח פלפל ושום, ואופה עד שהם קצת קריספיים מלמעלה.
&nbsp
אז מה עשית בסוף?
 
עשיתי מג'דרה

וערבבתי אותה כמו מג'ויפת עם שעועית משימורים וגם עם ברוקולי- שילוב מוזר לכל הדעות, אבל בגדול לא היה לי זמן וכוח לחשוב ורציתי רק משהו שיזין אותי ויקיים אותי.
 
למעלה