והפעם בפינת הפרומושן

חרטושה

New member
והפעם בפינת הפרומושן

באמצע החודש (בעוד שבוע בערך) כאמור אמור לצאת אלבום מחווה לאלבום החומה של הפלויד, בהשתתפות אמנים שונים. באתר הבא אפשר למצוא דגימות לשמיעה (חוקיות, חוקיות וזה לא חנות למרות שכן אתר מסחרי כמו כל האתרים באינטרנט ואין לי אחות אבל גם אין לי סבלנות להוכיח את זה עכשיו ) מהאלבום. באתר השני אפשר למצוא את רשימת המשתתפים המלאה באלבום. הרשימה מאד מעניינת וכוללת בין השאר גם את מלקולם מק'דואל (שידוע יותר בתור שחקן ב"תפוז המכני") אבל לא רק, אם אכן אני חושבת שמדובר במי שמדובר, רשימת המשתתפים היא פשוט תאווה לאוזניים, ומחווה בפני עצמה לרוק של שנות השבעים.(עם חברים מ- Yes, Jethro Tull, Blue Oyster Cult, Black Sabbathועוד ועוד.....) נראה מעניין.

One Echoe

New member
וואו.

מי זה Glenn Hughes? איזה זמר
(שר את yung lust) הקול שלו נורא מוכר לי.

itaikuskus

New member
הוא היה הבסיסט של דיפ פרפל

בתקופת burn עד התפרקות הלהקה באמצע שנות ה70 (באמצע שנות ה80 הם חזרו לפעילות עם ההרכב ה"פופולרי"). הוא גם נתן את קולו במספר קטעים, הוא עצמו שר קטע ב-burn וכו'. הוא חרא. זייפן טילים. הוא גם היה סולן של בלאק סאבאת' לאלבום אחד, שלאף אחד לא ממש אכפת ממנו. אני לא סובל אותו.

One Echoe

New member
אני ממש אוהב אותו...

אני כ"כ אוהב זמרים עם קול כזה. תגיד, מי שר את דמונז אייז?

itaikuskus

New member
איאן גילאן

עכשיו -זה- סולן טוב. קוברדייל ויוז היו חיקויים עלובים שלו. שמע את האלבום deep purple in rock ותבין. כתבתי עליו ביקורת פעם בשביל השרת העיוורת הנה.

חרטושה

New member
קוסקוס חצי צודק לדעתי

הוא באמת היה הבסיסט של דיפ פרפל וישב איזה חצי דקה בבלאק סבאת', יש לו גם כמה אלבומי סולו - וכמה שירים לא רעים בכלל לדעתי, כאלו מן יציאות חד פעמיות שאתה אומר עליהן: "זה נחמד", או "זה שיר טוב". בסך הכל יש דברים שלו שאני אוהבת לשמוע.

itaikuskus

New member
עכשיו שמעתי את הביצוע של יוז

איכס. זה לא טריביוט, זה bashing.

למעלה