והפעם... וירוס SULFNBK.EXE

ורדינה

New member
והפעם... וירוס SULFNBK.EXE

קיבלנו אי-מייל ובו רשום לנו שיש וירוס חדש. וירוס זה יפעל ב- 1/6/2001. ביקשו לחפש את הקובץ הנ``ל במחשב. במידה וקיים יש למחוק אותו לגמרי כולל מסל המחזור. מה שהם עוד אומרים זה שנורטון ו- McAFEE לא מגלים וירוס זה. בדקתי וקובץ זה נמצא ברוב המחשבים בחברה. הוא נמצא תחת WINDOWS\COMMAND או WIN98\COMMAND. שאלתי היא: האם זה באמת וירוס או שעובדים עלינו. אני לא רוצה למחוק קובץ זה לחינם ואחכ שיהרוס לנו משהו במחשבים. בכל אופן העתקתי את הקובץ הנ``ל לדיסקט. על כל צרה שלא תהיה. תודה..... ורדינה.

ורדינה

New member
בדקתי את הנושא ......

קובץ זה מיועד לשחזור שמות של קבצים ארוכים. הוא חלק מה- WINDOWS. כך שאסור למחוק אותו. רשמו באתר של SYMANTEC שזוהי מתיחה. מי שהפיץ את הוירוס...נו נו נו לו. ורדינה.

itaf10

New member
בדיחה מאוד לא מוצלחת.....

שלום ורדינה, תודה על בדיקת הנושא. אף לא אחד ידע לתת את התשובה למה משמש קובץ זה. בדיחה זו רצה בכל הפורומים כבר שבוע ימים. אני רק מתפלא על דון, שלא עודכן והפיץ הוראה כוזבת זו.... אני מקוה שלהבא הוא יהיה יותר זהיר!!! נקוה גם, שאלה שמחקו לא יזוקו... איטה

eYaL

New member
בזהירות..

כבר פרסום שני (עד כמה שאנני זוכר) שבו מודיעים על קבצי סיסטם תמימים שלא פשעו בחייהם.. :) ומואשמים כהיותם וירוסים קטלנים. אם יש לכם אנטיוירוס אמין,אין סיבה שהוא לא יזהה דברים מהסוג הזה. מה גם שצריכים להפעיל מעט שיקול דעת ולהבין שאם קובץ זה קיים בכל מערכת הפעלה של מיקרוסופט, אזי זה וירוס שהוטמע שם מראש...משמע מיקרוסופט תהיה חייבת לפצות את כל רוכשי מערכת ההפעלה שלה. קצת ברדק לא? eYaL

למעלה