והפעם זה יעבוד.

והפעם זה יעבוד.

אנשים. מפגש פסח. מתי אתם לא יכולים בשום מצב ודרך, אין שום סיכוי שבעולם? (מראש - ימי שישי ושבת פסולים ועוד כמה ברורים מאליהם.) ואני מבקשת לדבר בתאריכים. עכשיו, חוץ מזה, מי בעד להיפגש בעולמות או לפחות ליצור איזשהו סימן זיהוי שחברי הפורום שנוכחים בעולמות יענדו בגאווה? (אני מבקשת לשמור על שירשור נקי, בלי יותר מידי שירשורים-פנימיים וסטיות מהנושא.)

ofirule

New member
אני אני

מפגש בכנס עולמות אוקי אני מאזור חולון אז אני מכיר את האזור המדיטק כנראה יהיה מפוצץ ולהיפגש שם לא יהיה אפשרי אבל ליד נמצא קניון חולון אפשר להיפגש שם אני מציע בקומת מרתף שם ליד אופיס דיפו ושאנשים יקחו סימן שיראה שהם מהפורום

אני אהיה רק בביגור

מי שרוצה, יפגוש אותי שם. ותסמכו עלי, תצטרכו להתאמץ הרבה כדי לפספס אותי. במיוחד בגלל שאני אהיה בהופעה פתיחה ובעוד הופעות, והשירים שם, לפחות בחלקם, שלי הם.

אני בעד עולמות

ושנחליף מספרי סלולרי, ביום עצמו נמצא מקום ריק, לא ללכת עד לקניון

ofirule

New member
אפשר ללכת לקניון

בין המדיטק והקניון מפריד כביש וזהו

יש כאן צעירים...

אסור להם לחצות את הכביש
אבל יותר גרוע מזה, יש כאן עצלנים

noname202

New member
אני בעד ממ..

באמצע החופש בערך, בסביבות ה9-13... תשרשרו גם, נו

zigmond 69

New member
אישית,אני מעדיף את ביגור...

הרבה יותר אטרקטיבי... אחד הכנסים הגדולים בארץ,נשמע מפתה,לא? ככה גם ירוויחו שני הצדדים-גם נגיע למפגש,וגם נהיה בביגור,נס לכשעצמו.

שלוקמן

New member
בתחשוב מקום מרכזי

שיוכלו לבוא מכל הארץ.. מאילת, עכו, חדרה, אשקלון ולא צפון או דרום.

טוב,

זה בעייתי. מבחינתי בעיקר מבחינת הכסף. לעולמת הכניסה חינם, על האירועים משלמים. אבל בשביל להיכנס לביגור משלמים, ואני לא יכולה להרשות לעצמי לשלם על מפגש פורום. אולי אני בכל מקרה אהיה בביגור, אז ניחא. אבל אני מאמינה ברוב הפורום לא.

הכניסה עולה כסף

ורק אנשים שעושים משחקי תפקידים ירוויחו מזה. לעומת זאת ל"עולמות" אתה יכול לבוא גם אם אתה בכלל שונא מד"ב ופנזטזיה כי בכל מקרה אתה לא תפסיד על זה כסף.

שטויות במיץ! מאיפה הבאת את זה?

הכניסה לביגור עלתה כסף רק בשנה שעברה, וגם את הכסף הזה הם החזירו, ואני בספק אם הם יחזרו על הטעות הזאת כי זו היתה שואה לבעלי הדוכנים [אני אישית הרווחתי יותר ממאה שקל מפיסות כסף ביגור מפוזרות]. אז אפילו אם הם כן יקחו כסף כמו בשנה שעברה [אפילו שאמרו במפורש שהם לא], את רק צריכה לברך על זה.

אז הם עשו טעות שיווקית ארוכת טווח:p

למרות שאלה שבאמת רוצים לבוא יטרחו לברר לגבי זה. אלה שבאמת רוצים לבוא :p

עולמות

אבל גם שאר פסח סבבה, חוץ מ: 6, 11, 12-13 כמובן (ערב פסח+פסח), 17. אפשר ללכת עם איזו מדבקה או משהו, אבל יש לי חשד שכל מיני אנשים ידאגו להוריד אותה "בטעות" :p אני אומרת שפשוט כל מי שמגיע לכנס לבד או משתעמם שיקח טלפון של מישהו מהפורום ונעשה התקהלויות מזוויעות כאלה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הומ...

חושבת ברצינות על ללכת לביגור סתם ולהתנדב ולשרוץ שם.. בתאריכים של עולמות אני עסוקה. אז אמ..תודיעי יל אם את הולכת להיות בביגור?

למעלה