והפעם זה רשמי: הסינגל הבא...[
]

והפעם זה רשמי: הסינגל הבא...[../images/Emo46.gif]

כבר כשקראתי את זה ש GONE יכול להיות הסינגל הבא של קלי התאכזבתי, אבל אמרתי לעצמי, מילא..יש גרועים יותר. וכן, בהחלט יש גרועים יותר. Walk Away. השיר הכי גרוע באלבום מבחינתי, הוא הסינגל הבא של קלי. המידע רשמי מאתר בילבורדס. צעד טיפשי וגרוע..היא סתם הורסת לעצמה שנה מעולה כ"כ...
ח-ב-ל. The unstoppable Kelly Clarkson has filled 2005 with honest-to-goodness songs. Ten years from now, we'll still be hearing "Since U Been Gone" and "Because of You," two of few pop aces in an arid year. Her fifth cunning hit from "Breakaway" again charges with a monstrous vocal, cool melody, crafty pop/rock production and a clear love-me-or-leave-me theme. Best yet, "Walk Away" is soaked with its own personality and refreshingly different from the previous four smashes. Her shout-out for empowerment toward the end is absolutely priceless. As is she. —Chuck Taylor

otollo

New member
ממש חבל!

זה ממש חבל..! כל הסינגלים של קלי השנה היו כ"כ טובים ופתאום ווק אוואי?זה שיר ממש חלש ודי מעפן...חבל...אני די בטוח שזה יהיה שיר כושל... חבל..כמו שאמרת,שהיא הורסת לעצמה שנה כזאת...

Sinner Girl

New member
../images/Emo7.gif

אוף
. הופחו בי תקוות שוא. אני רציתי גון;[. הם עוד ישנו את דעתם פעם עשירית
.

purple rain2

New member
למה השיר הכי גרוע?!

ממש לא מסכימה
דווקא אני ממש אוהבת אותו לפחות לא הוציאו את where is your heart או i hate myself

ואני עוד חשבתי שאין יותר גרוע|:

מסתבר שכן
השיר הכי שנוא עליי באלבום. איכ.

s k p

New member
../images/Emo2.gifזה שיר בכלל לא גרוע

למה WALK AWAY זה שיר מדהים! וגם GONE זה שיר יפה!

patito ƒeo

New member
אוף ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif

אני עדיין לא השלמתי עם זה שזה לא יהיה Addicted.. וGONE כבר הרבה הרבה הרבה יותר עדיף מWalk away... שיר חמוד אבל לא יודע מזה.

Shai B

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

ממש לא מנחם. אומנם לא התלהבתי מהבחירה של Gone כסינגל הבא, אבל זו בכלל בחירה תמוהה וגרועה, לפי דעתי. קלי תמיד אמרה שהיא מתה להוציא את השיר הזה כסינגל, בגלל שהיא רוצה לעשות לזה קליפ כיפי. לפחות היא קיבלה את מבוקשה, וזה גם שיר שהיא היתה שותפה לכתיבתו. אני מקווה שזה יצליח לה, למרות שאני בספק. אני ממש לא אוהב את השיר הזה, אבל לפחות הוא קצת שונה משאר השירים באלבום.

Just kobi

New member
שיר נחמד אבל חבל...

יש הרבההההההההההההההההההההה יותר טובים ממנו... *שיעול*hear me*שיעול*

למעלה