סיים לימודים פעם נוספת ורחוב קרוי על שמו בתל אביב 7 תחושתי ש GoldenEyes יידע את התשובה.
שמלת תחרה1 Well-known member היום ב- 14:04 #1 סיים לימודים פעם נוספת ורחוב קרוי על שמו בתל אביב 7 תחושתי ש GoldenEyes יידע את התשובה.
משתפרת1 Well-known member היום ב- 14:22 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: סיים לימודים פעם נוספת ורחוב קרוי על שמו בתל אביב 7 תחושתי ש GoldenEyes יידע את התשובה. לחץ כדי להרחיב... שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב
נכתב ע"י שמלת תחרה1: סיים לימודים פעם נוספת ורחוב קרוי על שמו בתל אביב 7 תחושתי ש GoldenEyes יידע את התשובה. לחץ כדי להרחיב... שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב
שמלת תחרה1 Well-known member היום ב- 14:44 #3 נכתב ע"י משתפרת1: שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב לחץ כדי להרחיב... אין מילים
נכתב ע"י משתפרת1: שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב לחץ כדי להרחיב... אין מילים
GoldenEyes Well-known member היום ב- 16:51 #7 נכתב ע"י משתפרת1: שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב לחץ כדי להרחיב... שוב פעם הגעתי מאוחר אוף
נכתב ע"י משתפרת1: שאלת את זה בחידה הקודמת והספקתי לראות את זה לפני שמישהו הקדים אותי. אז גם כאן- בוגרשוב לחץ כדי להרחיב... שוב פעם הגעתי מאוחר אוף
Harrington Well-known member מנהל היום ב- 14:45 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: והפעם חידה יפה לחץ כדי להרחיב... את רוצה להגיד שיש מצב שאת מפרסמת כאן חידות לא יפות לפעמים?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: והפעם חידה יפה לחץ כדי להרחיב... את רוצה להגיד שיש מצב שאת מפרסמת כאן חידות לא יפות לפעמים?
שמלת תחרה1 Well-known member היום ב- 14:46 #5 נכתב ע"י Harrington: את רוצה להגיד שיש מצב שאת מפרסמת כאן חידות לא יפות לפעמים? לחץ כדי להרחיב... יש יפות, מיוחדות, משעממות. יש לך תשובה לחידה ?
נכתב ע"י Harrington: את רוצה להגיד שיש מצב שאת מפרסמת כאן חידות לא יפות לפעמים? לחץ כדי להרחיב... יש יפות, מיוחדות, משעממות. יש לך תשובה לחידה ?
Harrington Well-known member מנהל היום ב- 14:48 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: יש יפות, מיוחדות, משעממות. יש לך תשובה לחידה ? לחץ כדי להרחיב... מעבר לכך שראיתי את תשובתה של משתפרת ועל כן אם אנפיק תשובה משלי זה לא ייעשה בהגינות, אני גרוע מאוד בחידות כאלה. מאוד אוהב חידות אמנם, אבל טוב יותר בסגנון חידות שונה לגמרי. אחד שאולי פחות מוכר בארץ בכלל.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: יש יפות, מיוחדות, משעממות. יש לך תשובה לחידה ? לחץ כדי להרחיב... מעבר לכך שראיתי את תשובתה של משתפרת ועל כן אם אנפיק תשובה משלי זה לא ייעשה בהגינות, אני גרוע מאוד בחידות כאלה. מאוד אוהב חידות אמנם, אבל טוב יותר בסגנון חידות שונה לגמרי. אחד שאולי פחות מוכר בארץ בכלל.