והפעם נכיר את
צוף

nawa

New member
והפעם נכיר את ../images/Emo41.gif צוף ../images/Emo41.gif

אז יאללה חבר'ה תתחילו לשאול שאלות, רק תשימו
איזה שאלות אתם שואלים בכל זאת היא עדיין ילדה !!

N0musicN0life

New member
אז ככה:

הנה כמה שאלות :) מה המצב? מה את עושה בחיים?
אם את חיילת איפה את משרתת?
מתי פעם ראשונה שמעת שיר של השוטים?
מה את הכי אוהבת לעשות?
לאן את יוצאת בדר"כ?
אם יכולת לעבור לכל מדינה בעולם איפה היית רוצה לגור?
למה קראו לך צוף?
זהו לבנתיים....

../images/Emo70.gif

מה המצב? סבבה! מה את עושה בחיים? לומדת ביסודי... אם את חיילת איפה את משרתת? אממ..,אני לא חיילת! מתי פעם ראשונה שמעת שיר של השוטים? מזמן...משהו כמו 5 שנים... מה את הכי אוהבת לעשות? לשמוע מוש והשוטים..ולרכב על סוסים לאן את יוצאת בדר"כ? חח... אם יכולת לעבור לכל מדינה בעולם איפה היית רוצה לגור? שוויץ למה קראו לך צוף? זה שם יפה...

nawa

New member
../images/Emo35.gif

מתי נולדת ? איפה ? בת כמה היית כשנולדת ? איך קראו לך ? מי בחר את השם ? מה משמעות השם ? אם היית יכולה לשנות אותו למה היית משנה ? איזה מזל את ? אוהבת את החיים ? מה את אוהבת בחיים ? מה את חושבת על הפורום ? באיזה עוד פורומים את משתתפת ? יש לך חבר ? איך קוראים לו ? מתי בפעם האחרונה נפגשתם ? איזו חיה היית רוצה להיות ? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה ?

../images/Emo70.gif

מתי נולדת ? 3.5.1993 לפני כמעט 12 שנים... איפה ? בית חולים הילל יפה..בחדרה! בת כמה היית כשנולדת ? 0 ואני מאוד גאה בזה... איך קראו לך ? פרח..לא סתם מי בחר את השם ? אבא מה משמעות השם ? לא יודעת..חחח אם היית יכולה לשנות אותו למה היית משנה ? לא רוצה לשנות איזה מזל את ? שור אוהבת את החיים ? כן מאוד.. מה את אוהבת בחיים ? מוזיקה! מה את חושבת על הפורום ? שיש פה אנשים סבבה... באיזה עוד פורומים את משתתפת ? האחד והיחיד פורום שוטי הנבואה בתפוז! יש לך חבר ? אממ...לא איך קוראים לו ? אין מתי בפעם האחרונה נפגשתם ? אממ...לא יודעת.. איזו חיה היית רוצה להיות ? שור...חחח אני לא יודעת
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה ? חחח...למה תמיד שואלים את זה?!

fleaboy

New member
הידעת?

שור הוא בעצם פר עבודה מסורס עדיין את רוצה ליהיות שור? P:

21עופרי

New member
התשובה לשאלתך האחרונה

אני חושב שזה אחת מאותם השאלות הפורמליות של מבוגרים לפחות ככה נראה לי

את אפילו עוד לא בת 12?

אפשר לדעת איך זה הגיוני? מבחינה פיזית יענו... כאילו.... בכלל לא שמעתי אפילו מוזיקה בגיל הזה... רק מה ששמעו בבית וכאלו אבל... ועוד אינטרנט! ולדעת מה זה פורום... לא יודעת, לא יורדת עלייך או משהו...
פשוט אח שלי בערך בגיל הזה.... והוא בכלל לא יודע להקליד!! זה מוזר.... אין דברים אחרים שמעסיקים אותך? אממ לא יודעת מה איתך... אני בגיל שלך הייתי משחקת כדורגל והייתי בצופים ובחוג התעמלות.... דברים כאלה! טוב זה מוזר... סליחה אם הייתי מגעילה
יום נעים

וואי בעצם שחושבים על זה....

טוב מה אני מדברת... זה לא כזההה קטן... אממ את בכיתה ז'? או ו'? אז בעצם התחלת לכתוב באינטרנט בכיתה ה'?!?!
אוי הזמניםםםםם השניםםם

starguiding

New member
חח...

אני התחלתי להשתמש באינטרנט בערך בכיתה ד', וזה בערך מתי שזה נכנס... כמעט אף אחד מהארץ לא השתמש, לפחות לא כמו שמשתמשים היום... אבל היום גם ילדים בכיתה א'-ב' משתמשים באינטרנט..

21עופרי

New member
תחשבי מה אני מרגיש

אני מנסה לחשב בצורה חיובית על עניין הגיל :) למרות שגם אני לא מתקרב להגדרה של מבוגר :)

לא...

הייתי אומרת שאין שכבר לפני ארבע שנים..התחלתי לשמוע מוזיקה כזאת ולהיות במחשב...אוקיי לא בפורומים אבל ידעתי להקליד...

תתתמר

New member
גוו צוף! ../images/Emo35.gif

אם היית צבע זה היה צבע
אם היית חיה היית
אם היית צמח היית
היית רוצה להיות זכר
כמה שעות את לומדת בשבוע
את פעילה באיזשהו גוף
היה לך חבר אי פעם
היית בהופעה כלשהי
מה השיר האהוב עלייך של השוטים