והפעם נכיר את...

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
והפעם נכיר את...

מכיוון שאור כבר פתח שרשור של בואו נכיר את נאור...אז יאללה בכבוד, אתם מוזמנים לשאול שאלות... (אני לא אהיה פה מחר כל היום עד הלילה...אז תרשמו שאלות ואני כבר אענה מתישהוא בלילה כשאני חוזר מהעבודה)

nawa

New member
או שלא...../images/Emo10.gif

מזה אין שאלות ?

תתתמר

New member
יאלהההה שאלות: ../images/Emo6.gif

אם היית יכול להיות חיה איזו חיה זאת הייתה?
אם היית יכול להיות צבע איזה צבע זה היה?
אם הייתה לך את האפשרות לשנות את המין שלך היית עושה את זה?
מה הדבר שאתה הכי שונא לעשות?
מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? זה לבנתיים
יום טובבבב

nawa

New member
יאלהההה תשובות: ../images/Emo6.gif

דולפין
כתום
לא
אני לא חושב שיש דבר כזה, אחרת לא הייתי עושה אותו
כל דבר שאני עושה

nawa

New member
כי...

זה בעל חיים עם אינטליגנציה מאוד גבוהה, בעל חיים יפהיפה...

nawa

New member
אם אתם לא רוצים להכיר אותי...

לא צריך...אני אלך לי למקום אחר שבו אולי כן ירצו
סתם...נראה לכם שאני אנטוש את הפורום כל כך מהר...NO WAY !

שאלות../images/Emo35.gif

1. מה האירוע שאתה הכי רוצה לזכור בחיים? 2. מה האירוע שאתה הכי רוצה לשכוח? 3. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? 4. עם מי? 5. אגוז או פיסטוק? 6. אם היית כבש היית שחור או לבן? 7. מה הכי היית רוצה לדעת להכין? (מאכל) 8. מקום בילוי מועדף? 9. לכמה אנשים אמרת היום שנה טובה? 10. מה זה לעאזעזל העבודה הזו שלך שאתה מסתובב עם לפטופים?!?!

nawa

New member
../images/Emo70.gif תשובות

1. את החתונה שלי שתתקיים עוד... 2. אין אירוע כזה , אולי כי כבר שכחתי אותו... 3. איפשהוא בטבע 4. עם טיה (כן, ככה קוראים לה) 5. אגוז 6. לבן 7. בתור אחד שלא ממש אוכל, אין לי שום עניין לדעת להכין איזשהוא מאכל 8. קולנוע, פאב, בית קפה, דיסקוטק...הכל תופס... 9. יותר מדי 10. אני עובד בחברה שעושה ספירות מלאי לרשתות (כמו למשל:פוקס, מתאים לי, רנואר, הום סנטר, איקאה, סופר פארם ועוד...) אז אני אחראי על ספירת מלאי מה שאומר שיש לי לפטופ שאליו מגיע כל המידע ואני אחראי להוציא לחנות אל כל הדוחות של הספירה, כמו כן אני אחראי על הסופרים שיבצעו את עבודתם כמו שצריך....אבל בעצם למה זה מעניין אתכם ?!

ראיון עבור דוד נאור

מה הפחד הכי גדול שלך?? מה הדבר שעשית ואתה הכי מתחרט עליו? אם היה מאכל אחד שהיית יכול לאכול כל החיים- מע זה היה?? אם הייתה לך הזדמנות להיכנס לתוך מכונת זמן -לאיזו תקופה היית חוזר? למה אתה הכי מתגעגע בילדות? איזו המצאה היית מבטל?? (=

nawa

New member
../images/Emo70.gif

הפחד הכי גדול - בדיוק היום חשבתי על זה...תאונות בדרכים הדבר שעשיתי ואני מתחרט - אין דבר שעשיתי ואני מתחרט אבל יש דברים שלא עשיתי ואני מתחרט...אבל איך אומרים אצלנו לא בוכים על חלב שנשפך... מאכל אחד שאני יכול לאכול כל החיים - אין מאכל כזה... הייתי חוזר לגיל 16, חטיבת ביניים-תיכון... אני מתגעגע בילדות לתמימות... אין ספק שהייתי מבטל את המצאת הכסף...

../images/Emo121.gifהחתונה שלו תתקיים השנה

עוד לא יודעים מי הכלה אבל זה יהיה השנה...

DidjiT

New member
../images/Emo35.gif

טוב מאחר ואתה מבקש כל כך יפה.. ומאחר ורק עכשיו ראיתי תשרשור שלך.. אז סליחה שלא שאלתי קודם משהו..
אתה אוהב את החיים?
למה?
מה האירוע הכי מיוחד שהיה לך עד עכשיו בחיים שלך?
מה הדבר שתזכור לעד?
אתה רוצה ילדים?
למה אתה מחכה?
מה התאריך יומולדת שלך?
מה אתה אוהב בפורום שלנו?
זה לא מוזר לך שזה פורום של בני נוער ואתה הכי מבוגר [זקן] פה? (חחח.. סתם סתם כפרע.. חולים עלייך!)
אתה רוצה עוד שאלות?
מה המזל שלך?
אתה תהנה אחרי זה לעשות סיכום על עצמך?
האם היית פעם מאוהב?
האם היית פעם עם מישהו מהמין שלך?
האם עשית את זה פעם עם יותר מבן אדם אחד? (חחח... השאלות שלי עולות פה שלב!) טוב דיי אין לי יותר! יומטוב.

nawa

New member
../images/Emo70.gif

כן
כי החיים הם תהליך בריאה מתמשך
אירוע הכי מיוחד....בוא נראה...|חושב|...
זה לא דבר, זו בחורה בשם דנה.
ברור
אמרו לי שיש מבצע כלה לבקשתך...אז אני מחכה למשלוח...
28/11/75
את האנשים
האמת כן...חשבתי על זה...אני מבזבז את הזמן שלי על ילדים, במקום להתעסק עם אנשים בגילי...ואז הבנתי שלא הגיל קובע אלא ההרגשה והגישה...
בכיף שיהיה
קשת
אני מעדיף שמישהו אחר יעשה את הסיכום הזה
כן
לא
לא

nawa

New member
../images/Emo70.gif תיקון (במיוחד בשבילך, שיר !)

אתה אוהב את החיים? כן למה? כי החיים הם תהליך בריאה מתמשך מה האירוע הכי מיוחד שהיה לך עד עכשיו בחיים שלך? בוא נראה...|חושב|...אמממ , לא יודע מה הדבר שתזכור לעד? זה לא דבר, זו בחורה בשם דנה אתה רוצה ילדים? ברור למה אתה מחכה? אמרו לי שיש מבצע כלה לבקשתך...אז אני מחכה למשלוח... מה התאריך יומולדת שלך? 28/11/75 מה אתה אוהב בפורום שלנו? את האנשים זה לא מוזר לך שזה פורום של בני נוער ואתה הכי מבוגר [זקן] פה? (חחח.. סתם סתם כפרע.. חולים עלייך!) האמת כן...חשבתי על זה...אני מבזבז את הזמן שלי על ילדים, במקום להתעסק עם אנשים בגילי...ואז הבנתי שלא הגיל קובע אלא ההרגשה והגישה... אתה רוצה עוד שאלות? בכיף שיהיה מה המזל שלך? קשת אתה תהנה אחרי זה לעשות סיכום על עצמך? אני מעדיף שמישהו אחר יעשה את הסיכום הזה האם היית פעם מאוהב? כן האם היית פעם עם מישהו מהמין שלך? לא האם עשית את זה פעם עם יותר מבן אדם אחד? לא

nawa

New member
../images/Emo70.gif

מה קורה מותק? ואללה הכל טוב, החיים יפים אתה בא לבראשית? לא זיכרון? כן משו? אפשר

lihiiiiiiiiii

New member
../images/Emo35.gif

הי נאור היה נדמה לי או שקראתי פה פעם שאתה יודע יפנית?! אז אם כן זה מגניב לאללה כי גם אני יודעת קצת יפנית (למדתי שנתיים!!) מחר בהופעה בזכרון יהיה לך אפשרות לדבר יפנית כי אני מביאה להופעה חבר טוב שלי שמגיע מיפן והוא מן הסתם יפני

nawa

New member
../images/Emo70.gif

לא ממש...אני יודע כמה מילים כמו קוניצ'יווה או דומו אריגטו אבל לא יותר מזה...הייתי רוצה ללמוד בכיף...וחבר יפני,נשמע מגניב...

למעלה