והפעם סקר תחרויות

והפעם סקר תחרויות../images/Emo39.gif

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים? מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? משהו להוסיף בנושא -

einkid

New member
עונה!

אוהבים תחרויות? כן
אתם תחרותיים? מאד.. מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? ואוו.. לפני הרבה זמן! גבעת רם נראה לי.. (אתלטיקה קלה) ולא.. הגעתי רק מקום 6 (אבל מתוך איזה 50 אז זה סביר) באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? האבקות.. בעאעעעע יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! - בטח! מדליית שחקן מצטיין בכדורסל, פינג פונג מקום שני מחוז ירושלים (קבוצתי), שתי מדליות סטריטבול (מעלה אדומים 2006 וירושלים 2007), 2 מדליות של ריצה (1200) וזהו נראה לי.. תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? שגם אם מפסידים זה לא נורא.. תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? גן סאקר- ריצה 1500!!! עוד פחות מחודש

shir308

New member
נמנמ בא לי ../images/Emo3.gif

אוהבים תחרויות?: יאפ תחרותיים? יותר מדי
מה התחרות האחרונה שהשתתפתם בה?אמממ תחרות אחרונה של ליגת בית ספר...
קיבלתם פרס? ממש לא
באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? אממ אוכל? (לא רוצה להקיא!!) יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף!אממ רק מהרכיבה....(רגע ספירת מלאי)4 רוזטות 2 גביעים ומדלייה
תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? אם אני מפסידה זה לא נורא אבל עם הולך גרוע אז אני עצובה קצת...
תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה?אממ בקרוב תחרות ליגת בית ספר הבאה (לא בדקתי איפה) שאיפות? וואי יותר מדי וחסוי
חחח

belledejour

New member
../images/Emo106.gif

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים? האמת שאני לא כל כך תחרותית.. אני יותר מנסה לשבור את השיאים של עצמי. מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? תחרות דרסאז', מקום ראשון
באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? תחרויות קפיצות.. זה פשוט לא הולך לקרות. יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! 4 גביעים, ועוד כמה רוזטות ומדליות.. תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? גם מבחינת הפסד.. צריך לדעת להפסיד בכבוד. תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? נמ, כבר לא שואפת להתחרות ברכיבה, כי זה לא עוזר
משהו להוסיף בנושא - שונאת את חוות אמיר.

netapet2

New member
גם לי בא

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים? כן אני אוהבת תחרויות
וכן אני תחרותית D= מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? אפשר לומר שהתחרות הראשונה לא הייתה כל כך תחרות, אבל אם נגדיר רק את התחרות שהייתה שנה שעברה אז כן לקחתי שני
באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? ווסטרן? יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! יש לי נו שכחתי איך קוראים לזה רוזטה. תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? אני חושבת שאם מפסידים זה לא נורא, נגיד בתחרות קפיצות לא קיבלתי שום מקום, אבל הרגשתי הכי מנצחת בעולם כי יצאתי להתחרות. תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? אני מקווה מתישהו קפיצות.

2STRIPE

New member
נמנמ

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים?נירא לי שתחרויות כן ואממ לפעמים מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס?תחרות דרסאז' פנימית בחווה
מקום רביעי
באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו?קפיצות.. יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף!
רק 2 תחרויות פנימיות
בפעם הראשונה מקום שני
פעם שניה 4
תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי?יאפ תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה?יש לי עוד זמן משהו להוסיף בנושא -

karambula57

New member
עונה P:

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים? אני אוהבת תחריות, אבל אני לא עד כדי כך תחרותית
מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? בגבעת חיים
מקום ראשון
באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? אמממ... ווסטרן נראלי. יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! יש לי מילארד רוזטות מתחריות בחווה... גביע מתחרות אחת בחוץ, ועוד מדליה מגבעת חיים... תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? צריך לדעת להפסיד בכבוד, זה לא סוף העולם, אף אחד לא ימות מזה. תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? 24.11 בניר דוד
יש מילארד סיכוים שהנקניק יחלים עד אז! יאי!

גולע

New member
סופסוף תמונות חדשוות../images/Emo9.gif

אוהבים תחרויות?אפשר להגיד.. אתם תחרותיים? כנראה, מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? ממ ליגת בתי ספר ביגור.. קיבלת פרס?לא.. באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? ווסטרן. יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! מממ כה, כמה רוזטות של מקום ראשון- בתקופתי היו קמצנים ולא הביאו גביעים, ומלא רוזטות מכול המקומות שאפשר, חחח ומדליה. תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? גם וגם. תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה?בארור, שאני שואפת להצליח.! משהו להוסיף בנושא - נכון חתיך?

SoosKatan

New member
אני P:

אוהבים תחרויות? כן.. זה נחמד ביותר אתם תחרותיים? בכלל לא. מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? לפני שנתיים... קיבלת פרס? לא באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? אכילת בשר חחחחח [אני צמחונית] תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? גם וגם כמובן תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? כן.. בעונה הקרובה... כן, זו אני בתמונה עם רוקטיה :) *יצאתי מזעזע*

snoeyka101

New member
עונה../images/Emo9.gif

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים? אוהבת מאוד, וככה:] מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? בחג האחרון, מקום חמישי בעע=] באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? מרוצים איי גס. יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! אה כן גביעים ורוזטות חח... תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? לא רק במובן הפיזי תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? צח- קפיצות:] משהו להוסיף בנושא

ocean zd

New member
נמנמנמיייי חח

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים?כבר לא אוהבת, וכן אני תחרותית מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס?האחרונה.. וואו.. אממ.. דירוג לאליפות לפני איזה חצי שנה חח.. כה.. שני.. באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו?מירוצים יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף!כן... תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי?גם וגם... תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה?אין

SkAzi w

New member
אני :)

אוהבים תחרויות? אתם תחרותיים?מאוד, ומאודדד מאוד מהי התחרות האחרונה שהשתתפתם בה? קיבלת פרס? FEI לא... באיזו תחרות אתם חושבים שלעולם לא תשתתפו? נשתת, ונגיע גם לאליפות העולם יש לכם פרסים מתחרויות שהשתתפתם בהם? מוזמנים לשתף! יש תחרויות בענף ספורט- זה ספורטיבי גם מבחינה שאם מפסידים אז לא נורא, או רק ספורטיבי במובן הפיזי? לנצח או לא זה לא מה שחשוב מה שחשוב זה לרכב טוב תחרות שאתם משתתפים בה בקרוב/שואפים להשתתף בה? ב24 בנירדה

למעלה