והפעם עזרה לפחדים בבקשה דחוף

והפעם עזרה לפחדים בבקשה דחוף

היי עינת ולכולן פה, אני בת שלושים אם ל2 פוחדת עד מאוד מחיות , מכלבים וחתולים כאילו הם אריות, כשעוברת לידי חתולה יש לי דופק מהיר וכו', כלב קשור עוד סביר אבל איןמצב שאני אכנס עם ביתי בת ה3 לפינת ליטוף מכל סוג שהוא, אני חייבת להשתחרר מהפחד הזה נא עצתכן, אני מאמינה שיש טיפול ורציתי לשמוע עליו ואיזה סוג טיפול יש לבעיה הזו, לא היתה לי טראומה מוגדרת מכלבים או חתולים זה משהו שהתגבר עם השנים וזה קצת משפחתי, איני רוצה להעביר את הפחד לבנותי ולכן בין השאר עלי לטפל בו.

תראפיה באמצעות בעלי חיים

שלום רב לך, ראשית מברכת אותך על מודעות עצמית ועל המוטיבציה לעשות שינוי מתוך אחריות ומחויבות לתפקידך ההורי. אני חושבת שלהיגמל מפחד זה רעיון טוב. בכלל, מרבית הפחדים שלנו הם פחדים נרכשים (ולא מולדים) . הגדרה זו מלמדת שניתן להשתחרר מהם. הקלידי בגוגל תראפיה באמצעות בעלי חיים. תחום הטיפול באמצעות בעלי חיים הוא תחום שהתפתח בשנים האחרונות. אני חושבת שאחד המתמחים בתחום יוכל לעזור לך ללמוד להתקרב ולהתיידד עם בעלי חיים. מה דעתך? להשתמע, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

הרעיון כנראה טוב, יש לך מישהו?

יש לך המלצה על מישהו טוב? עם ניסיון מוצלח? למרות שמפחיד אותי הרעיון של חיות אבל כנראה שלא אוכל להימלט מזה אם אני רוצה טיפול

הפניה...

מציעה לך לפנות למכון אדלר- המרכז בהרצליה יש שלוחות ומטפלים ברחבי הארץ. בקשי לדבר עם אתי פז - מנהלת הקליניקה- ספרי לה על הקושי ועל המלצתי אני חושבת שהיא תוכל להפנות אותך לאדם מתאים סמוך למקום מגורייך עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה