והפעם: קיומו של אלוהים-הקונספירציה!

Alinush182*

New member
והפעם: קיומו של אלוהים-הקונספירציה!

לפי דעתי אלוהים לא קיים! מבחינה ביולוגית/כימית או איך שלא תיקאו לזה על כדור הארץ לא יכול להיווצר יצור ששונה מכל אצור אחר ויחיד מסוגו בעולם......זה פשוט בלתי אפשרי! עם היו עוד אלוהים אז זה אולי היה אפשרי אבל ללא ספק אלוהים לא קיים ועם הוא קיים אז הוא חייזר ששולט עלינו מהכוכב שלו או מעולם מקביל! מה דעתכם??????? בה בייייייי
אלינה

חזיר בר

New member
את יודעת

על אף ההודעה הדי סתמית (סליחה), זאת באמת הקונספירציה הגדולה מכולם - אלוהים ודת. אלפי שנים אנשים שרצו לשלוט על אחרים,לזכות בכספם,באמונם ובאהבתם עיוורו אותם בסיפורי שווא על האל,אגדות על ניסים ונפלאות,שטויות שאני לא מבין איך המוח האנושי מסכים לקלוט. אם הייתי צריך לבחור את הקונספירצייה שמגדירה את העולם שלנו - אלוהים והדת,בהחלט.

IC4

New member
אתה יודע

היא רק בת 13 :) אחח אני זוכר את הגיל הזה חבר שלי פעם התלהב ולחץ את ידי בגלל שכבר בגיל 13 לא הייתי מוכן לקבל על עצמי את התנך אבל מה שהיה שערוריתי בגיל 13 נראה כבר נדוש בגיל 18 מה שכן אתמוך ברוח צעירה שתמרוד באמונה באלוהים שאגב לדעתי זה יותר כמו הטעות המדהימה ביותר בעולם/היסטוריה, יותר מקונספירציה כלומר , כל הרעיון הזה של חייזרים וקישורם לתנך, זה לא קונספירציה זה רק אנשים משוגעים

חזיר בר

New member
לא

כי קח לדוגמא את הכנסיה הנוצרית בימי הבינים. באמצעות הדת היא שלטה בהכל. הכנסיה היתה הגוף העשיר ביותר,החזק ביותר והמשפיע ביותר של אותו עולם והכל בעזרות כוח שיכנוע באל כל יכול.

IC4

New member
נו באמת חשבתי שמנהל פורום כמוך יבין

אני מתכוון שהרי כל הכנסיה הקתולית היא טעות ... בין אם זדונית או לא ככה שזה קונספריציה חביבה - שניסתה לעשות סדר בעולם בין אם לטובת העולם או לטובת אותם גאונים - שהפכה במשך התקדמות הזמן לטעות חמורה ביותר לדעתי כמובן, דעה אחרת תגיד שה"טעות" הזאת היתה מועילה ביותר

Alinush182*

New member
הכנסיה אכן הייתה הגוף העשיר ביותר..

ומילת המפתח-->הייתה ועם אנשים לא היו מאמינים באלוהים אז מי יודע מה היה איתנו היום...
בה ביייייייייייי נ.ב ------- אני אכן רק בת 13 אבל כל הנושאים האלה מעניינים אותי.........שלא כמו ילדים אחרים בגילי שרואים MTV כל שעות היממה.....פשוט אותי מסקרנים הצדדים האפלים של העולם...........
אלינה

חזיר בר

New member
אלינה - ויט אול דו ריספקט

לא מזיז לי את את קצה הזרת שאת בת שלוש עשרה,ואם את תמשיכי להזכיר את כמה שאת לא כמו בני גילך זה לא יתן לך שום נקודות זכות אלא להפך. אנשים בפורמים הם חסרי גיל,נשפטים רק לפי תוכן ההודעות שלהם ולא לפי שום קריטריון אחר. אז מספיק עם זה בסדר? ולשאלתך,לדעתי - בלי הדת העולם שלנו היה מתקדם בצורה הרבה יותר זריזה.

badphish

New member
והדוגמא הכי טובה לזה

מתרחת לנגד איננו העולם כרגע שרוי כולו במלחמת דת במאה ה21 אוי כמה שזה עצוב נב אני בן 14 אז מה אני דוג לדחוף את זה לכל חור אפשרי?

Chot

New member
יו! מדברים על אלטרנטיביים..

ברחת מצפורני האמ טי וי המרושע! מוהעעהאהאהאה!!! בעעהה! ואל תהיו בטוחים כל כך חזק שאם לא הייתה דת העולם היה מקום הרבה יותר שיעעאוו מפותח טכנולוגיה וחליפות חלל. הדת היא זו שהעניקה לגזע האנושי את הערכים הכי בסיסיים שלו, (לא משנה שהיא גם גררה את המאורעות החמורים והקשים ביותר, פשוט תשקלו גם את העובדה שזה לא הכל היומן נייצ´ר והאדם כמה שהוא טוב וחביב).

RedStorm

New member
את לא...

את לא צריכה לערב... ביולוגיה וכימיה... כי כל אלה דברים שמתבססים על דברים שעדיין אין לנו מושג בהם! (אני מתכוון גם למדענים)

הקונספירציה

למרות שהדיון מיצה את עצמו באופן עקרוני, יש לי תוספת: קונספירציית הדת (והיא אכן אחת הקונספירצייה הראשיות, אם לא הראשית) אינה מבטלת את קיומו של אלוהים. העובדה שהדת מסוגלת לעוות את תפיסת העולם של אנשים עד לכדי חוסר הגיון מוחלט (ומסוכן לפעמים) לא אומרת שהבסיס שלה הקיים על אמונה בכוח עליון אינו נכון. אפשר לחיות חיים חילוניים, ופתוחי מחשבה לחלוטין גם בלי לשלול את הקיום שלו (שלה או שלהם למען הנקודה הזו). ואני מסכימה עם רדסטורם, אין לנו מושג התחלתי אפילו על הפוטנציאל הביולוגי- כימי וכו´ ביקום, ודווקא אי הידיעה הזו מעניקה אפשרות לכך שיש אלוהים (במחשבה על כל התגליות שאיש לא האמין שניתן להגיע אליהן...).

badphish

New member
כמו בדוגמה

ומצי שלא ראה אין לי כח להסביר אבל בקיצור יש שם חלק קטן שהוא טענה שישו הוא כושי ותצאו מהנקודה הזאת ותבינו את כל הסרט

צוחה

New member
זה סרט כל כך חובה

שאני מנסה למצוא את זה זול ל DVD אם מישהו מוכר אז שישלח לי הודעה במייל

badphish

New member
זה יענו אלוהים בחר/ה צורה של אישה

למרות שהוא/היא בעצם חסר/ת צורה שימו לב לכל הסלאשים בפולטקלי קןרקט מצידי

IC4

New member
THE trinity? who cracked to IRS?

i always thougth ur a man "most men do"