והפעם: ראיון זוהר חוגג

מוצארט

New member
והפעם: ראיון זוהר חוגג

מראיין: אלי וייצמן זוהר חוגג ואוהדי הפועל ב"ש זה סיפור אהבה. כבר כשחוגג היה בנוער דיברו עליו כעל אחד הדברים החמים הבאים, הציפיות שהפועל ב"ש עם 2 הברדות מקדימה, חוגג, אילוז ובונפלד מקדימה, סיבוני מאגף שמאל ויפרח במרכז ההגנה תסתער על הליגה הפיחו הרבה מאוד תקוות, בטח ובטח אחרי המופע האור קולי בבלומפילד נגד מכבי ת"א רק שמהר מאוד התברר שאם הברדות ישתפו פעולה זה לא יהיה בבאר שבע, אח"כ גם בלסינג עזב. וחוגג? הוא ככה נדמה נשכח על הספסל מאחורה לא רחוק מיינון ברדה ועד לפני שבועיים גם מאביתר אילוז, העובדה שלמרות שגם אלעד בונפלד הצטרף לרשימת אלו ש"עשו את זה" ומצאו קבוצה "גדולה" לא קירבה את חוגג לדשא, אלא רק תסכלה אותו. אוהדי הפועל ב"ש מבחינתם ממשיכים לשיר לחוגג גם כשהוא עולה לחימום כמחליף, חוגג מבחינתו לא נשאר אדיש ומרגיש שהוא צריך להחזיר לאוהדים על האהבה הזו. בעקבות הידיעות על מה שאירע בערב החג והשמועות על כך שהוא מעוניין לעזוב שלא לדבר על חרושת השמועות שקישרה אותו עם מכבי ב"ש, חוגג מבהיר "אני מעוניין להשאר בהפועל ב"ש", מצד שני גם ההתבטאויות לגבי הפציעות והמחלות שלו לא עשו לו טוב. שנתחיל עם כל הדיבורים על עזיבה? לא היה משהו מיוחד, ודובר על הבהרות לגבי העתיד. אחרי המשחק נגד הפועל חיפה שהיה משחק פתוח והרגשתי שאני צריך לשחק ולא שיחקתי, אז אחרי המשחק אבא שלי בא לאלי זינו וביקש הבהרות, כי אני צריך לדעת אם אני מספיק טוב בשביל הקבוצה או לא, זה טבעי שתרצה לדעת אם בונים עליך או לא, בכל מקום עבודה זה ככה. אז מה היה בערב ראש השנה? אלי אמר שהוא לא אוהב שהורים מתערבים, כי הוא הבין שאבא שלי התפרץ, אבל זה לא היה ככה. כי אבא שלי הוא לא אחד שמתפרץ, הוא בד"כ בא רואה את המשחק והולך, הוא ניגש בצורה רגועה לאלי זינו וביקש לדבר איתו. היו לך הצעות אמיתיות? כן, אבל לא רלוונטי כרגע, הכי חשוב מבחינתי זה להצליח בהפועל ב"ש. אתה מסתכל על מאור מליקסון בבית"ר, אחד שהיה איתך בנבחרת הנוער, או על תמיר כהן ממכבי ת"א, אתה מסתכל על עצמך ומה עובר בראש? אני שמח בשבילם, למרות שיש קינאה ספורטיבית . אבל אני מאשים גם את עצמי כי הייתי פצוע בחלק מהזמן . אתה יודע, כל מי שמסתכל מהצד בטוח שאתה עשוי מפורצלן או משהו, מה הקטע עם הפציעות והמחלות האלו? כשבהנהלה או בצוות המקצועי מדברים עליך זה נשמע שמדברים על פצוע וחולה כרוני ... זו היתה גם אחת הסיבות לשיחה, כי כשמדברים על זה שלא נותנים דקות לצעירים, הכי קל הכי קל להגיד "הוא היה פצוע" ולכסות על העניין, למרות שהיו לא מעט פעמים שהייתי בריא לחלוטין ולא קיבלתי הזדמנות. ככה שבאיזשהו מקום אני מרגיש שזה תירוץ. והיום, מבחינת הקריירה, זה נראה שאתה קרוב יותר למכבי ב"ש מאשר לבית"ר ים ... אין לי מושג מאיפה צצה מכבי ב"ש, ברגע שהתחילו הדיבורים על עזיבה ישר עלה השם של מכבי ב"ש ואין לי מושג למה. למה שאני ארד 2 ליגות בבת אחת? אני לא חושב על מכבי ב"ש או בית"ר ים, אני חושב רק על הפועל ב"ש ועל איך אני מקבל את ההזדמנות שלי ומוכיח את עצמי. השאלה היא אם עבור זוהר חוגג להשאר בהפועל ב"ש זו לא טעות, ואולי גם להפועל ב"ש כדאי לתת לך להשתפשף שנה שנתיים בקבוצה אחרת? לדעתי לא, עשיתי לעצמי את החשבונות ועדיף לחכות להזדמנות שלי בהפועל ב"ש. ואין לך איזה דד-ליין? זמן שאחרי תגיד לעצמך: זהו יותר אני לא מוכן לסבול? הכל לפי התחושות, אני לא חושב שצריך להגדיר זמנים. בעצם מה התפקיד הקלאסי עבור זוהר חוגג , פליי מייקר, מצד ימין, מצד שמאל, יש מי שטען שבכלל בנוער היית קשר אחורי... אף פעם לא שיחקתי קשר אחורי, בנוער תמיד הייתי קשר מרכזי פליי מייקר או מתחת לחלוץ, בנבחרת הנוער לקראת הסוף שיחקתי בצד שמאל ומאוד אהבתי את זה. אתה רואה את אלעד או אליניב שעברו לשחק בקבוצות עשירות יותר, זה מדגדג? כל הקטע הזה של ליגת האלופות, תנאים טובים יותר... כן, אבל הם עזבו אחרי שעשו משהו גדול. אני רוצה להצליח קודם בהפועל ב"ש, אני לא חושב כרגע על שום דבר אחר, כשעליתי בשבת למגרש והאוהדים עודדו אותי זה גרם לי להתרגשות עצומה כי אתה כיו"ר חוג אוהדים יכול להעיד שיש ביני לבין האוהדים קליק, ואני כל הזמן חושב איך אני מחזיר להם אחרי שאני מבקיע גול. מבחינת האוהדים אתה הפכת להיות אחד מהאהובים ביותר, איך אתה מסביר את זה? אני יודע שהאוהדים בב"ש תמיד היו צמאים לכשרונות צעירים מהנוער, כשעליתי בתקופה של לופא למרות שהיתה לי עוד שנה בנוער, זה היה בדיוק אחרי העזיבה של אליניב, והם אמרו 'אולי הוא הדבר הבא', חוץ מזה כשעליתי לשחק הם ראו שאני רץ, אני משתדל, אוהב לעשות גליצים אז זה היה טבעי. כמו שאמרתי לך, אני מת להחזיר להם באותו מטבע. ולסיום , קח לך 2 דקות להגיד מה שבא לך בלי הפרעה... אני רוצה שידעו שאני אוהב את המועדון, את האוהדים והשחקנים, ואני מקווה שעוד השנה אני אקבל את ההזדמנות שלי. כשאני מדבר על הזדמנות חשוב שיבינו שזה אומר כמה משחקים ברצף. תמיר כהן למשל כשעלה לבוגרים של מכבי ת"א נתנו לו לשחק ברציפות בכמה משחקים, בהתחלה הוא לא היה טוב, אבל אמרו ניתן לו 10 משחקים לראות אם הוא מצליח להביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו, והיום לא צריכים להגיד מי זה תמיר כהן, שנה הבאה הוא באירופה. ברגע שנותנים לך צאנס אחד ומצפים שתעשה ניסים ונפלאות זה לא נקרא לתת הזדמנות, כי כששחקן צעיר עולה טבעי שתהייה לו התרגשות ולא תמיד הכל מסתדר בהתחלה. והעניין הזה של הצפיות, הדיבורים על זה שאתה הדבר הגדול הבא, שתוכיח את עצמך בדקות שאתה מקבל, מלחיץ? יכול להיות שזה משפיע ומלחיץ, למרות שאני לא חושב ככה, וחושב תמיד חיובי. אני מאוד מקווה שכשאני אקבל את ההזדמנות שלי מי שיוכל להגיד "אמרנו לכם" אלו האוהדים שאמרו עלי את כל הדברים הטובים.

RED OR DEAD BS

New member
הילד צודק, ורואים שהוא אוהב את ב"ש

חבל לראות כשרונות כאלה מתבזבזים, פעם ב"ש הייתה באר שבע אמיתית, לא חבורת עובדים זרים שלא טובים במאומה משאר שחקני הקבוצה, או אולי אפילו פחות טובים מהם. חייבים לתת להם הזדמנות, שיתנו לו לשחק בגביע בטוטו משחקים שלמים, ואם יוכיח את עצמו שירכיבו אותו בהרכב, אני מעדיף 3-4 שחקנים מקומיים צעירים, עם ביטחון, מאשר לזכות בכמה מיליונים להביא שחקן זר."שהפועל ב"ש עם 2 הברדות מקדימה, חוגג, אילוז ובונפלד מקדימה, סיבוני מאגף שמאל ויפרח במרכז ההגנה."- זוכרים שדיברנו על חלומות? ללא שום ספק זה מתעלה על כולם.

למעלה