והפעם שאלון מיקלחת

והפעם שאלון מיקלחת../images/Emo186.gif../images/Emo181.gif../images/Emo221.gif../images/Emo13.gif

והשאלון השבועי:
מקלחת
עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא
1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 13.עם או בלי ספוג ? 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? 22.אהבתם את השאלון ? (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

גולע

New member
ממקלללחחתת חחח

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?נמנממ.. לא חשבתי על זה.. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2,1 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בחופש... בבוקר ובער שחוזרים מהחווה, שיש בית ספר רק בערב. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? מזה זה?? חחח ברור שלבד|
| 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? 7..איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו ומרכך וסבון- הוואי 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?כה 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפעמים ולפעמים. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ממממ בטן. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1,2. 13.עם או בלי ספוג ?לפעמים חחח אם יש לי כוח. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא.., כול שלושה ימים. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?נועלים נעלי בית.בררר 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כול יום 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחים בבית ואז אני הולכת לחברה. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת.. 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?לא הבנתתי.. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?באים הביתה ומתקלחים. 22. אהבתם את השאלון?? נמנמנמ נחמד מאאדד|
| (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

גולע

New member
אמממ והשאלהה

שלא עניתי עליה.. כמה זמן אתם מתקלחים:10-15 דק'..

עונה...

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת... 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמממ דוש בעיקרץץ 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם או פעמיים, תלוי אם יש לי כוח בבוקר.. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב בד"כ 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אחד חופף לי את הראש והשני מסבן את הגב! XD ברור שלבד! 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה בערך 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?או קרמה פסיפלורה או פנטן 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד, במיוחד אחרי שאני חוזרת מהחווה 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור! 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אם אני יוצאת אז לפני, אם לא אז אחרי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? כמה שצריך 13.עם או בלי ספוג ? תלוי כמה אני מלוכלכת 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? כל יומיים 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים בלי נעלי בית 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אני מתקלחת בבית ואז הולכת 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חחח לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מתקלחת בבית... 22.אהבתם את השאלון ? אממ כן!
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
בועית|
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shir308

New member
מקלחחת!!!!../images/Emo186.gif../images/Emo221.gif

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת מאאאאאאאאוד 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?דוש 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?1-2 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?או בבוקר או בערב או גם וגם 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
מה זאת השאלה הזאת ברור שלבד! 6.כמה זמן אתם מתקלחים ?10-20 דקות 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו+סבון+מרכך של קרליין 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד ,באיזי 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?יאפ 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני לפני 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?לא יודעת... בטן? 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?אני אמורה לספור? 13.עם או בלי ספוג ?בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?כן 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?יחפים ( הכי כיייף) 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ?כל פעם שמתקלחים!!! 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מה שיוצא 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?בחדר ואני חושבת שזאת כבר חדירה לפרטיות!Q!! 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא ממש אבל מממש לא! 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?מה אכפת לך?! יש לך פנטזיות?! 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?בבית 22.אהבתם את השאלון ?...................................אני שומרת על זכות השתיקה! (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

favory

New member
עונהה..../images/Emo175.gif

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? תלוי מתיי. בהחלט. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? גם וגם. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת עד פעמיים. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בערב...סוף היום. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד...
6.כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה כזה...תלוי אם מלחיצים תך... 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? נראה לי" פינוק " ? 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסים לבד בדר"כ....אבל יש מצבים שאני על המחשב ולא שמה לב לשעה...ואם זה ככה אמא מנדנדת. 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחריי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? חחחחחחחח אני אוותר.
12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים. 13.עם או בלי ספוג ? בלי. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? הראשון. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? שש פעמים בערך... 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי בלוח זמנים.... 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת... 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? גם וגם.הכל תלוי במצבי רוח שלי תכלס חח... 22.אהבתם את השאלון ? חביב
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

shirli0811

New member
גאדדד כמה שאני אוהבת מקלחת ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבבים ררררררררר 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש כל יום, אמבטיה פעם בשבוע
3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיים בערך 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקרר+ערב 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד..!? חח
6.כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה לפחות 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו ומרכך של המספרות, כי זה היחיד שלא גורם לי לנשירה
, וסבון נקה 7 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? בוודאי 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש ופנים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לא ספרתי
13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לאא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים ונעליי בית
16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום בין פעם לפעמיים חחחח 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? קודם מקלחת בבית ואז זזה. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? סומטיימס 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? משפריצה מים על כולי, שמה בגדים ובאה הביתה למקלחת. 22.אהבתם את השאלון ? כןן הוא ממש נחמד
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

MAYA 4827

New member
../images/Emo221.gifבלו בלו../images/Emo221.gif../images/Emo181.gif../images/Emo19.gif../images/Emo105.gif

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים
2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? ממ תלוי אם יש לי זמן לאמבטיה.. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? יום רגיל 1 או שתיים, יום של חווה והיתעמלות 3.. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר אם ייש כוח, אחרי החווה, ובלילה אחרי האימון.. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חח לבד! 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? בוקר 10 דקות, אחרי החווה 2 דקות או הכי מהר שאני יכולה, ובלילה חצי שעה.. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? ממ סבון מה שיש, שמפו ומרכך או כרמה פסיפלורה או פנטן לשיער חום או הרבל אסנס.. 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כן.. 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לא מכינים פשוט מתלבשים אחרי שיוצאים 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת בד"כ 13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? כמעט 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בד"כ יחפים, לפעמים נעלי בית 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום לפחות.. (אני יודעת שזה לא בריא) 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? רוב הפעמים בבית, לפעמים אצל חברים 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חח לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת או חלוק בתקווה שאין אצל אח שלי חברים 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בד"כ על הבגד ים ומתקלחים בבית, לפעמים מתקלחים בברכה... 22.אהבתם את השאלון ? נחמד=]

ocean zd

New member
כי זאת הייתה המקלחת הכי כיפית בעולם עכשיו

אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבתתת
2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בחורף כל הזמן אמבטיות ובקיץ לא 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2-3 בקיץ ..1 בחורף 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בוקר וערב לפעמים צהריים 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד תודה חחח 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? 15 דקות בערך... 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?הרבל אסנס,פנטן והד אנד שולדרס , פלמוליב וקרמהלגוף 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?בדרך כלל לבד אבל אחרי רכיבות בחורף אמא מחריכה אותי:] 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כה 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת בד"כ 13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבים גרביים 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? בערך...,5 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית ובבוקר אצלם 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?מקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא... חחח 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? הביתה 22.אהבתם את השאלון ?חחחח

belledejour

New member
אין כמו מקלחת אחרי יום בחווה......

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? ברור 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש בדרך כלל, לפעמים בא אמבטיה 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, בזמן האחרון פעמיים 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב / בוקר / ערב+בוקר 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אממ.... לבד, תודה. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? תלוי.... זה נע בין 10 דקות לחצי שעה
7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון Dove ושמפו ומרכך של Michel Mercier 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים אני אחזור מהחווה ומישהו ישאיר לי הודעה במסנג'ר אז אני אסתכל, ואז נדבר... ואז לוקח לי טיפה זמן להיכנס למקלחת אז אמא אומרת לי להפסיק לדבר... אבל בדרך כלל אני מתה להתקלח כשאני חוזרת!
9.האם אתם מתקלחים כל יום ? ברורר 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי... במקלחת חושבים על מה ללבוש
11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם פעמיים... 13.עם או בלי ספוג ? בלי, שונאת את ההרגשה הזאת 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? מכבסים? לא כל יום, כל כמה ימים 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בקיץ ברור שיחפים, אבל בחורף לפעמים קר אז גרביים עבות 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום שני [יום כן יום לא, לא רק פעם בשבוע
] 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? גם תלוי, בדרך כלל אני מעדיפה בית
18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? נעליים והכול אם עדיין יש אז בחדר, כל השאר במקלחת... הרוב לכביסה בכל מקרה! 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת! 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בים מתקלחים בבית כי לרוב אין ממש מקלחות... בבריכה שאני שוחה בה יש מקלחות טובות, מתקלחים שם 22.אהבתם את השאלון ? חחח משעשע ביותר (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

כי יש לי שתי שניות בדיוק

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת
2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? לרוב דוש 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? בממוצע פעמיים 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? מתי שמתחשק, אבל לפחות פעם אחת חייבת להיות בערב 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חחחחחחח 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? תלוי, בין כמה דקות לחצי שעה 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של ד"ר פישר וסבון מה שיש 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?חח כבר לא 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? פנים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כמה שצריך, זה מישתנה 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?תלוי כמה זמן נשארים, לא אוהבת להתקלח אצל אחרים
18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? איכ להתקלח שם. מגבת/בגדים ומתקלחת בבית 22.אהבתם את השאלון ?

Lian815

New member
עונה...../images/Emo181.gif

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת.. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?דוש.. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?פעם אחת.. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב
5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?בטח שלבד.. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ?15 דק' בערך..
7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?ד"ר פישר זה בדוק
8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?אני מתקלחת על דעת עצמי. 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? בקיץ כן בחורף יש ימים שלא..
10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? יד שמאל..חח 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?פעם אחת, למה צריך יותר?
13.עם או בלי ספוג ? עם ספוג.. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא..זה נורא?חחח 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף אני ישר אחרי המקלחת לובשת קרוקס.. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ?כל מקלחת.. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?אני מתקלחת בבית. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?במקלחת,למרות שהחדר מטר מהמקלחת אבל הוא גם תקוע מול הכניסה לבית.. 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כן
20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?לבושה ומאורגנת
21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?בבית כמובן,איכסה בבריכה ובים.. 22.אהבתם את השאלון ? כןן

:)]

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים=] 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? מממ לרוב דוש וכשבאלי אמבטיה. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? מממ 1-2. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? מממ תלוי. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לרוב לבד
. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? ממ בדרך כלל 5 דקות, ולפעמים 10. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? ממ שמפו-קרליין וסבון סופטכר
. (אינלי כח לכתוב באנגלית). 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? יאפ. 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? מממ אחרי. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2. 13.עם או בלי ספוג ? בלי. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? ממ אני מתקלחת בבית, אבל אם אני באה אחרי חווה/בצפר אז אצלהם. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? מממ כשמשעמם
. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? ממ עם מגבת ובבית מתקלחת. 22.אהבתם את השאלון ? יאפ, נחמד
.
פרסומת סמויה לקוקה קולה
. (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

ram ram

New member
ממש מתאים להיום!

שהתקינו לי את המקלחון במקלחת הלדשה.!
והשאלון השבועי:מקלחת
עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא
1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת.. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש.. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת לפחות, השיא שלי זה 4 ביום..
4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? אחרי החווה... 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד לבד י אני כבר ילדה גדולה!!
6.כמה זמן אתם מתקלחים ? הרבה..
7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? ממש לא זוכרת..
8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת לבד... 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? מה פתאום.?! פעם ב-3 שבועות..
ברור שפעם ביום! לפחות!! 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי.. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים.. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת.? 13.עם או בלי ספוג ? עם.. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא.. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים... 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום שאני בחווה ואם אני לא אז יום כן יום לא.. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אני אוהבת להתקלח בבית... לרוב גם הם אצלם בבית... 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת... 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חס וחסה.! 20.איך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת כמובן.. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח... 22.אהבתם את השאלון ? כהה... סבבה...
(זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים
)

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? תלוי, בעיקרון אני מאוד אוהבת. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? תלוי במצב הרוח ובמזגהאוויר, בחורף אני מכורה לאמבטיות. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחת, הכינרת הכינרת. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, רצוי לפני השינה, אני אוהבת ללכת לישון עם שיער רטוב. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? תלוי, זה נע בין אמ, חמש דקות לשעתיים שלוש [אמבטיות]. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הוואי
. 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני חושבת שאני ילדה מספיק גדולה כדי להחליטבעצמי. 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?
כן. 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? תלוי בחשק. בד"כ לפני. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הכתפיים. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת. 13.עם או בלי ספוג ? משתנה עם מצב הרוח. 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה, תמיד. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אמ, לסירוגין יום כן ויום לא. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בד"כ כשאני ישנה אצל מישהו זה כי הוא גר רחוק, אז אני מתקלחת אצלו. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת
. 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחחחח לפעמים. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? תלוי במזג האוויר. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית! 22.אהבתם את השאלון ? השתעשעתי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ToryMaster

New member
צטערת

את לא באמת מאמינה שהשיער שלי נראה ככה בזכות עצמו, נכון?

The Bitter End

New member
דווקא,

אני האמנתי שהשיער שלך לא נראה טוב בגלל כמה בע"ח שעוברים גיהינום עלי אדמות. silly me.

שירלי317

New member
אבל הוואי לא עושים ניסויים על בע''ח פיצקית.

בדקתי! למרות שאני לא אוהבת הוואי, יותר מדי שמנוני.

למעלה