והפעם שאלון מיקלחת

The Bitter End

New member
פיצקית דווקא שמעה שכן.

חוצמזה זה חרא שמפו[= עדיף לחפוף עם המשחת שיניים שלך, יש לה טעם של רוגעלך מוסטלה.

ToryMaster

New member
הוואי זה חלק מתאגיד

התאגיד הזה כן מבצע ניסויים בבעלי חיים, וכן רוכש נוסחות שנוסו על בעלי חיים.

שירלי317

New member
נו טוב.. נעשה את זה קצר.

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? בדרך כלל, דווקא כשאני הכי מסריחה, אין לי כוח להתקלח. אז תלוי במצב רוח 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בדרך כלל דוש מפאת חוסר סבלנות, אבל מפעם לפעם מתפנקת בג'קוזי 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחת! (כנרת!!!) 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב, תמיד. שונאת להתקלח באמצע היום משום מה. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לפעמים פיצי (
) באה לארח לי חברה
6.כמה זמן אתם מתקלחים ?לא יותר מ4 דקות (בדקתי על השעון
) אלא אם כן זה ג'קוזי.
7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מה שיש, מדי פעם בשמפו של אמא שבעקרון הוא לסוסים, אבל הוא מעולה
8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? מדי פעם אני צריכה לשכנע את עצמי קצת... 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כפות רגליים... אבוי לי, מה שקורה כשהולכים כל היום יחפים, זה מזעזע. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת 13.עם או בלי ספוג ? בלי!!!! שונאת ספוג 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים! 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? עם שמפו כמעט כל יום, תלוי עד כמה השיער מטונף ואם הייתי בחווה או לא. ועם קונדישינר רק לארועים מיוחדים. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?הכי כיף להתקלח אצל חברים, ואני תמיד מציעה לחברות שלי שיתפנקו בג'קוזי אבל המטופשות האלה מוותרות
18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? לא משנה, גם ככה כל הקומה לעצמי
19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לפעמים, בעיקר כותבת שירים בעל פה בזמן המקלחת.. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת, אנחנו בית של בנות בלבד וגם ככה הקומה שלי בלבד כבר. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית, אין לי כוח להתחיל להתלבש ושטויות כאלה בבריכה.. 22.אהבתם את השאלון ? מבדר.. אבל יכולתי לוותר, מה אני אעשה שיש לי ג'ט לג למרות שאני בכלל לא הייתי בחו''ל?? :S

Blue Eyessss

New member
אוי חיי המותרות...../images/Emo47.gif

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?בצבא התחלתי ממש לאהוב מקלחות 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? חח איזה אמבטיה יש בצבא!? 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?פעמיים=)אבל רק שיש זמן.. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בבוקר ובערב 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?לבד 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? כמה שיותר מהר 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?הד אנד שולדרס פנטן ודאב 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?בבית צריך להגיד לי מליון פעם... 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?כה 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 13.עם או בלי ספוג ?בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?לאא...אין לי מכונת כביסה בצבא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?כפכפים-אין מותרות כמו ללכת יחפים בצבא 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?לא היה לי כח לקרוא את השאלה הזאת..וינשים לא יושנים 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?מקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חח לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?לבושים 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?בבית 22.אהבתם את השאלון ?לא

lereran

New member
בא לי

והשאלון השבועי:מקלחת עכשיו נדע מי מתקלח הרבה ומי לא 1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבתתת 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? לרוב אמבטיה 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחד או שתים 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בערב ולפעמים בבוקר ופעם ב בצהרים 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? פף.... לבד 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? בערך מ10 דקות עד חצי שעה 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? של פינוק והוואי 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? ברורר 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?חחח ידיים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2 13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? בערך כל יומיים ככה או שלוש 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? תלוי אם רק או חם 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום... (אולי יום אחד לא).. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מעדיפה בבית... 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? חח במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? שם ואחר כך תמיד פעם שניה בבית... 22.אהבתם את השאלון ? פסדר... (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים

../images/Emo221.gif

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת:] 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה[= 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיים. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בבוקר ובערב=] 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? עם סבא. חח אפחד. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?כיףף!:] 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? תלוייי[= 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כמובן. 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי. 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטןן. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמייםם. 13.עם או בלי ספוג ? עםם 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?ללא. 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? ייחפיםם. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? גם וגם. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא חח. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם שטיח. חח מגבת. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשים על הבגד ים ומתקלחים בבית. 22.אהבתם את השאלון ? אפשר להגיד. (זכויות שמורות לפורום שאלונים וסקרים)

ווינגז

New member
מיפמיפ

1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת, לרוב. 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש, רוב הזמן. 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם או פעמיים. 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? תלוי מתי אני קמה. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד, מן הסתם. 6.כמה זמן אתם מתקלחים ? בין חמש דקות לחצי שעה. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? משתנה 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 9.האם אתם מתקלחים כל יום ? כן, פרט למקרים חריגים. 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 13.עם או בלי ספוג ? בלי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? רק נעלי בית, בחורף. 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל מקלחת שנייה. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי מתי אני מגיעה אליהם ולכמה זמן. 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? באה הביתה להתקלח. לחלופין, אם אני אצל סבא וסבתא - מתקלחת אצלם. 22.אהבתם את השאלון ? הוא היה נחמד

SUFA theOUEEN

New member
ענננייי

.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 2אוהבתת מאוד .מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?ממ תלויי הרוב דוש 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?פעם ,יותר פעמיים 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?משתדלת בבוקר,ובערב 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?חח ברור שלבד 6.כמה זמן אתם מתקלחים ?10 דקות בערך 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?סבון של crema ושמפו של careline . 8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?ממ לבד 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?כמובןן 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני! 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?רגליים 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?פעם אחת 13.עם או בלי ספוג ?בליי 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?כהה 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?גם גרביים וגם נעלי בית חעחע 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?קודם בבית ואז הולכת 18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חח לא 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?לבושים 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?שמים בגדי ומתקלחים בבית 22.אהבתם את השאלון ? נחמד..

למעלה