נו טוב.. נעשה את זה קצר.
1.אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?
בדרך כלל, דווקא כשאני הכי מסריחה, אין לי כוח להתקלח. אז תלוי במצב רוח 2.מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?
בדרך כלל דוש מפאת חוסר סבלנות, אבל מפעם לפעם מתפנקת בג'קוזי 3.כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?
אחת! (כנרת!!!) 4.מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?
ערב, תמיד. שונאת להתקלח באמצע היום משום מה. 5.אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לפעמים פיצי (
) באה לארח לי חברה
6.כמה זמן אתם מתקלחים ?
לא יותר מ4 דקות (בדקתי על השעון
) אלא אם כן זה ג'קוזי. 7.איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?
מה שיש, מדי פעם בשמפו של אמא שבעקרון הוא לסוסים, אבל הוא מעולה
8.אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?
מדי פעם אני צריכה לשכנע את עצמי קצת... 9.האם אתם מתקלחים כל יום ?
כן 10.מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?
לפני 11.מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?
כפות רגליים... אבוי לי, מה שקורה כשהולכים כל היום יחפים, זה מזעזע. 12.כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?
אחת 13.עם או בלי ספוג ?
בלי!!!! שונאת ספוג 14.אתם כל יום מחליפים מגבת ?
לא 15.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?
יחפים! 16.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ?
עם שמפו כמעט כל יום, תלוי עד כמה השיער מטונף ואם הייתי בחווה או לא. ועם קונדישינר רק לארועים מיוחדים. 17.שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?
הכי כיף להתקלח אצל חברים, ואני תמיד מציעה לחברות שלי שיתפנקו בג'קוזי אבל המטופשות האלה מוותרות
18.איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?
לא משנה, גם ככה כל הקומה לעצמי
19.אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?
לפעמים, בעיקר כותבת שירים בעל פה בזמן המקלחת.. 20.אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים או ערומים עם מגבת על הגוף ?
עם מגבת, אנחנו בית של בנות בלבד וגם ככה הקומה שלי בלבד כבר. 21.שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?
בבית, אין לי כוח להתחיל להתלבש ושטויות כאלה בבריכה.. 22.אהבתם את השאלון ?
מבדר.. אבל יכולתי לוותר, מה אני אעשה שיש לי ג'ט לג למרות שאני בכלל לא הייתי בחו''ל?? :S