והפעם...

spectorr

New member
והפעם...

הפעם שיניתי קצת את הרכב שלי, למדתי פחות או יותר לעבוד עם mental ray וזאת התוצאה... חשוב שתעירו לי.... פשוט משהו לא מצא חן בעיני ואני לא יודע בדיוק מה.

3Dead

New member
לא רע ....

הערות : יש לך בעיות במידול , הוא לא נראה חד ויש כיפופים מוזרים באזור הדלתות. הצמיג מוגזם ,לדעתי אמור להיות עם חריצים מעט יותר עדינים - בכל זאת זה לא טרקטור. יש מצב שהמראות קטנות מידי. החומר האדום יפה אך ההשתקפות מוגזמת לדעתי. חסרים פרטים אשר היו מוסיפים כמו מגבים ,לוחית רישוי וינקר צד ועוד ... סה"כ נחמד ,אני מציע שתעזוב ותתחיל רכב נוסף אחר עליו תיישם את מה שלמדת ....לפעמים זה מייאש לנסות לתקן. בהצלחה.

rendermaaaan

New member
זה נראה כאילו שלא השתמשת

זה נראה כאילו שלא השתמשת בפיינל גדרינג אם לא אז לדעתי זה מה שמפריע לך זה יכול להוסיף פלאים

voguemaster

New member
לא רע

אם הצלחתי לזהות שזו ניסאן אז זה לא רע

eldarinn

New member
אהבתי את הטקסטורה של השילדה

אבל נראה לי שגם אצלך כמו אצל כמה מכוניות אחרונות לא שמת לב לפרטים הקטנים כמו הפנים של הפנסים.

Jonatan 44

New member
שאלה

דבר ראשון, זה ממש יפה מה שעשיתה. דבר שני -- איך עשיתה שעל המכונית עצמה היו צורות של עצים? זה משהוא שעשיתה לבד או התוכנה עשתה?

spectorr

New member
העצים....

מעל המכונית שמתי כיפה ועליה טקסטורה קובץ HDR של סביבה עם עצים. לחומר של הרכב נתתי השתקפות ובעצם יש השתקפות של כל הכיפה שמעל לרכב (השתקפות של הסביבה) על האוטו.

למעלה